СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Леле, две деца съм износила и родила без да имам никакви притеснения за нищо. От толкова много информация, която "вали" оттук-оттам вече параноясах.  ooooh! Ами, че до преди три-четири месеца не знаех нито за БХС, нито за ФМ. Поне до преди 7 години нямаше такова нещо или поне аз не съм била подлагана на такива прегледи и изследвания. И сред целия този поток от информация (в повечето случаи излишна според мен), вместо да карам спокойна и нормална бременност, аз съм кълбо от нерви и психическо напрежение. Все си казвам "край" спирам да чета каквото и да било, ама пустото любопитство дава ли ти? Сега и това със спането съвсем ме довърши.  Thinking

# 496
Здравейте тумбачета:)
Честито на всички, видели гащичките и успех на всички, на които предстоят прегледи.
За спането, аз само бях чувала, че е добре да се спи на ляво. Гледах да го спазвам, без да съм чела по въпроса. Но миналата седмица в болницата само това повтаряха, да се спи предимно на ляво.
Анхелка, страхотен избор за книга. Но аз имам тази и за сега няма да купувам други;)
Antonia79, права си, че колкото повече знаеш , толкова по- сложно и дори страшно изглежда всичко. Мисля, че всички се филмираме. Кой повече, кой по- малко;)))

# 497
Леле, две деца съм износила и родила без да имам никакви притеснения за нищо. От толкова много информация, която "вали" оттук-оттам вече параноясах.  ooooh!

Нали  Mr. Green ... и на мен понякога повечето инфо ми идва малко в повече, но както се казва ... Не питай старило, а патило! Аз като препатила, сега се старая да правя каквото зависи от мен за да мога на есен живот и здраве да гушна моето бебенце  Praynig Така и не разбрах къде беше причината преди, но каквото мога да направя сега - ще го правя ...
Като се замисля на времето изобщо не са знаели нито какво е БХС, нито ФМ, нито са ходили на видеозони толкова често и пак са ни раждали. Сега обаче повечето бъдещи мами искат да се презастраховат и каквото зависи от тях да го направят  Hug

# 498
Аз се завърнах ухилена до ушите  Grinning купих още неща за бебка, първата шапчица, първата играчка, и още едно боди  Laughing Heart Eyes Качих снимки в албумчето, сори, че са на една страна ама не успях  да ги обърна правилно  Laughing    
Oui Добре дошла при нас  Simple Smile
За спането на лявата страна го знам от отдавна и гледам да го спазвам.
За животинките много обичам кучета  Heart Eyes а относно решението всеки сам ще си прецени за него кое е най-добрия и правилен вариант  Simple Smile Аз за сега нямам животинки в къщата, но съм имала кучета  Heart Eyes сега имам само птички в двора най-различни който идват да похапват от хранилката  Grinning имат си и имена повечето  Simple Smile Crazy

# 499
еее медицината напредва Embarassed това са си много важни изследвания ,просто ние сме многооо недоразвита страна...и за съжаление много жени гледат болни дечица,защото не могат навреме да видят проблема,и с тъга да го махнат....но да зибегнат цял живот мъки Sad

# 500
Ева,много сладки дрешки.Най-ме накефи шапката  Heart Eyes

# 501
eva_82 Много слаки нещица си взела ...  Hug

Редакцията на снимките в сайта става с малко закъснение ... бъгясва и той от време на време  Mr. Green

# 502
Видях сладките кученца в албума  Heart Eyes ах сладурчета  Heart Eyes
eva_82 Много слаки нещица си взела ...  Hug

Редакцията на снимките в сайта става с малко закъснение ... бъгясва и той от време на време  Mr. Green
Видях аз нещо че не е наред и ми се бъгна майката  Mr. Green Joy и ги зарязах така  Crazy Grinning

# 503
Леле, две деца съм износила и родила без да имам никакви притеснения за нищо. От толкова много информация, която "вали" оттук-оттам вече параноясах.  ooooh! Ами, че до преди три-четири месеца не знаех нито за БХС, нито за ФМ. Поне до преди 7 години нямаше такова нещо или поне аз не съм била подлагана на такива прегледи и изследвания. И сред целия този поток от информация (в повечето случаи излишна според мен), вместо да карам спокойна и нормална бременност, аз съм кълбо от нерви и психическо напрежение. Все си казвам "край" спирам да чета каквото и да било, ама пустото любопитство дава ли ти? Сега и това със спането съвсем ме довърши.  Thinking

Абсолютно,съгласна съм и аз, незнам за преди 7г, но преди повече от 4г когато бях бременна пак, нито знех какво са ,нито съм чувала за подобни изследвания,нито пък съм чела из сайтове,форуми и т.н. отидох си на море съвсем спокойно,сватба правихме,сватбено пътешествие,пътувания нон стоп,да не говорим за заведения,кафета и подобни,не си седнах на гъза и не ми пукаше толкова.Сега...боже толкова чета,толкова се психясвам и слушам препатили че дето се вика наистина се презастраховаш,явно съм станала по-страхлива,по-предпазлива...коренно различна.

# 504
Eva_82  честити покупки,а що се отнася до моето  амнио искрено се надявам всичко да е ок,но понеже възрастта ми е рискова доктора ми я препоръча за мое успокоение,иначе всичко уж ни е наред,само възрастта е в повече!

# 505
F.a.t.e. права си. Не питай старило - питай патило. На препатилите съчувствам искрено. Дай Боже всекиму живи и здрави бебчета. Praynig В този ред на мисли Толинка, стискам ти палци за утре,  paca73   на теб също. Сигурна съм, че всичко ще е ОК и при двете ви. Wink Що се отнася до възраста Раса годинките не са ти толкова много. Моя първа братовчедка роди на 39 без да се налага да и правят такива изследвания. Но явно и лекаря е решил да се застрахова.

francheskasweet, да медицината напредва и това ме радва. Говоря като цяло за излишната информация, която попиваме без да има нужда да знаем за много от нея и която ни тревожи допълнително.

eva_82 шапката и на мен ми допадна много. Дано си имам мома. Обещавам си, че ще и взема същата. Wink

# 506
Толинка, успех утре!
Честито на виделите пола! Мен ми е странно, че голяма част от вас имат предпочитания за момичета и то за първи деца . На мен пък връзката майка-дъщеря ми идва по- сложна, та малко се стреснах на първата фетална като ми казаха момиче, ще видим дали ще потвърдят. По принцип, общото мнение е , че момчетата се гледат по- трудно като малки, това съвпада и с мойте впечатления, но мисля че на по-късна възраст с момчетата е по-лесно, разбира се, децата са различни, но някак си емоционално при тях нещата са по опростени. Аз лично имам повече притеснения как ще се справям като женска отколкото като мъжка майка, а пък за снахата един ден, не мога да мисля, тя да му мисли  Mr. Green
Има тема за срещата на софийските мами, моля някой да я постне пак и тука, да се включат, които имат желание, ако не, аз ще я намеря утре.

# 507
Момичета от сутринта ме боли корема. Sad
Някъде 4/5 пръста под пъпа като хоризонтална лента. Усещам я и от двете страни на кръста, като стана от стола е малко, по-малко, но пак я усещам. Обадих се на доктора и той ми изписа дааспорал-прахчета по 1 на ден -така 20 дни, като ми каза да спра витамините докато го пия. На някой дали са го изписвали? Sad

# 508
Момичета от сутринта ме боли корема. Sad
Някъде 4/5 пръста под пъпа като хоризонтална лента. Усещам я и от двете страни на кръста, като стана от стола е малко, по-малко, но пак я усещам. Обадих се на доктора и той ми изписа дааспорал-прахчета по 1 на ден -така 20 дни, като ми каза да спра витамините докато го пия. На някой дали са го изписвали? Sad

Аз съм на Деспорал Магнезий ... само, че за смучене. На мен док ми каза, че прахчетата били по-гадни  Whistling

Смуча си ги и дори ми харесват  Mr. Green ... на ден по едно две, като се сетя  Heart Eyes
Пий и но-шпа за тези болки и придърпвания  Hug

Ако не се лъжа май Анхела беше на прахчетатата  Rolling Eyes

# 509
Благодаря ти F.a.t.e. . Изплаших се нещо, за първи път през бременността чувствам такава болка и то цял ден. Sad

Общи условия

Активация на акаунт