СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Evvaa ,аз почти всеки ден чувствам подобна болка. Описвам я като разшиване на конци Simple Smile Имам колежка,която също е бременна,тя има същите болки. Не се притеснявай,според мен болката е нормална,предвид че матката расте.

# 511
Evvaa, аз пия диаспорал прахчета повече от месец. Даже първите 2 седмици го пих сутрин и вечер. На мен лично много ми помогна с болките, но заедно с него пия и нош-па

# 512
Благодаря ви момичета, веднага след работа отивам да си ги взема. Дано се успокоят нещата. Praynig

# 513
Evvaa - на мен ги изписаха профилактично, защото ме чакаше дълъг път с влака, купих си 6 броя, но така и не съм ги пила  Heart Eyes

мисля, че при всеки болката е по-различни причини, на мен ми казаха, че ме боли от време на време, защото е ниско плода  Hug

# 514
Evvaa не се тревожи може да е от много неща...я някой нерв или сухожилие може и от разтягането на матката...магнезия само може да ти помогне, но наистина е добре и ношпа защото то действа бързо, а магнезия първо трябва да се натрупа за да даде ефект...аз си карам като Фейт на диаспорал за смучене отначалото иска малко свикване със вкуса ама иначе не е лош, много по добре от онези гигантски хапчета нутримаг Simple Smile

# 515
Evvaa, спокойно, и аз бях пък в събота с болки, моите бяха по-скоро като мускулно разтежение, сякаш ме болеше от това, че ми се разтяга матката...Ама за 1 ден отмина и вече ги забравих...Сега и аз си пия профилактично магнезия и винаги имам в себе си но шпа - за всеки случай Peace
[

# 516
Като гледам показанията на този Диаспорал, ще взема и аз като Фейт да си смуча таблетки профилактично.  Thinking Ми то половината от описаното ми се случва. Схващания на мускулите и крампи почти през ден имам. И едно такова усещане и тъпа болка, сякаш някой ме е ритнал м/у краката. А сърцебиене пък... Whistling - всеки ден. Особено вечер имам чувството, че ще ми хвръкне сърцето през гърдите. Досега съм го приемала за нормално, ама като се замисля, май май наистина ще си взема още утре.

# 517
Здравейте на всички в този прекрасен слънчев ден!

Хайде и аз да се запиша с един щъркел -  stork-girl момиче е със сигурност Simple Smile

Аз знаех още като я сънувах преди 3 месеца, но друго е лекар да види и каже хехе.

Пожелавам на всички безболезнено бременеене в хубавото време  Hug

# 518
Толинка, стискам ти палци за утре  Hug, сигурна съм че резултатите ще са отлични  Hug

paca73   успех и на теб  Hug

Аз също го знам че трябва да се лежи на лявата страна , но от време на време се завъртам или по гръб или на дясно Blush

При мене болките са като повървя повечко или стоя права , чувствам някаква тежест отдолу нещо като дърпане - помислих че е от шийкато но засега всичко е наред, при другия преглед пак ще я мерим.Затова и аз пия Магнерот и нош па.

Честито но всички момичета разбрали пола  Simple Smile

# 519
  • Варна
Айде и аз най-после да кажа за това 4Д. Видяхме 100% мъж  Mr. Green с много дълги крака и големи очи ха ха. Тежим 300гр и си отговаряме на седмицата. Всичко си има и много шава. Излезе и БХС-то. 1:1600 за Даун и 1:82000 за Едуардс. Качила съм 2кг, а корема ми вече е 81см. Това е от мен за сега  Mr. Green

# 520
Малеее, момичета, една седмица не бях много пред компютъра и чак сега успях да изчета старата тема... Направо сте по-бързи от светлината! Започнах да чета и тази, но вече ме заболяха очите и ще продължа утре.
Няма да се включвам много по темите, защото са вече стари Simple Smile
Честито на всички за щъркелите, каквито и да са. Аз също много исках момиченце и в първия момент се разочаровах леко, но сега ще си имам Симеон(баща ми е Симеон, но избрах името защото е българско и царствено). Между другото бях сънувала, че ще е момче още в началото, а пък отдавна с мъжа ми бяхме измислили 2 имена, аз предложих мъжкото, той женското - Елица. Като забременях и си мислех, че може да е момиче, Елица хич не ми се струваше най-добрия избор, но за Симеон нямах съмнения... Та то се оказа, че само това ни трябва.
А и да се похваля, че от тази седмица и аз го усещам. Не постоянно, но редовно. Даже се бях притеснила от това тупкане. Мислех, че си втълпявам и само пулса си усещам. И седим с мъжа ми и държим коремчето и бебето така ни изрита, че нямаше никакво съмнение. От тогава - редовно Simple Smile

# 521
момичета,аз ходих в манастира Свети Мина Embarassed на Великден,беше истинска лудница,бяха изнесли иконата отвън,чаках 2 часа да се помоля Embarassed
помолих се за всички ви Hug да имате лека бременност и най-прекрасните бебчета Hug
дано всички бременни жени износят децата си спокойно и докрай и родят с Богородица на рамо!!! Hug Hug Hug

# 522
момичета,аз ходих в манастира Свети Мина Embarassed на Великден,беше истинска лудница,бяха изнесли иконата отвън,чаках 2 часа да се помоля Embarassed
помолих се за всички ви Hug да имате лека бременност и най-прекрасните бебчета Hug
дано всички бременни жени износят децата си спокойно и докрай и родят с Богородица на рамо!!! Hug Hug Hug
Ееее много мило, Благодаря и ДАНО!

# 523
flowerofpeace , sentex честито щъркелче Hug
kalinas някои от нашите варианти за имена са Симеон, Самуил, Калоян...страшно хубаво, царствено ми звучат  Peace А между другото аз съм Елица, айде следващия ти щъркел да е розов и да ми кръстиш една адашка Laughing
francheskasweet много мило, че си се помолила и за нас, сърдечно ти благодаря  Hug

# 524
Здравейте на всички в този прекрасен слънчев ден!

Хайде и аз да се запиша с един щъркел -  stork-girl момиче е със сигурност Simple Smile

Честитооо мила Hug  

Сантекс ... честит ти 100 % мъж и на теб  Mr. Green Hug

За Деспоралчето ... на мен наистина ми харесват таблетките  Blush  първата беше странна, но сега си го смуча като бонбонче, профилактично и аз, въпреки че нямам контракции  Praynig Hug

francheskasweet Благодаря ти милчика ... дано!!!

Общи условия

Активация на акаунт