Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 606
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
На първо място доколкото видях е Хазал Кая /при актрисите/.Не знам нищо за нея.Момичетата ,които са по -навътре с турските сериали могат да кажат

Кики, проверих и се оказа, че тази актриса е момичето, което изигра ролята на Нихал в Забранения плод. Аз не съм гледала този сериал, ама хвърлях по някое око като прецъквах каналите и знам героите по имена Grinning

# 211
Хазал Кая - младо момиче, играеше заедно с Берен в "Забранения плод" в ролята на Нихал ( дъщеря на съпруга на Бихтер) и основна съперница на Берен във филма за любовта на главния герой (Къванч Тътлату). В момент Хазал играе в един от рейтинговите сериали в турция - "Нарекох те Фериха"  Wink

# 212
Момичета,Керим май ние изпратил почерка!

# 213
Хазал Кая играеше и в един филм, който даваха по БТВ за брат и сестра, които бяха преживели голямото земетресение 1999, бяха разделени и накрая се откриха. Тя играеше сестрата-тогава се справи чудесно с ролята. Онзи сериал е далеч от нивото на коментирания тук, но ме заинтригува и го изгледах почти целия. Генджо, мисля се казваше.

# 214
  • София
Привет и от мен,милички! Grinning
Четох,четох,пък реших и малко да попиша и после пак ще си чета!

Благодаря на момичетата, превели двата толкова важни за мен диалога-Керим-Фахретин и Керим -Мерием!И аз оставам с впечатлението,че Мерием допуска,че Фг е получавала повече писма, за които не й е казала,но е права че това не бива да има значение.
И въпреки,че вече съм почетна членка на клуб "Мукасинки"/freespirit,благодаря ти от сърце,мила  Joy Joy Joy/,но трябва да призная,че хич не ми харесва вариантът Мукадес да остане неразкрита и ненаказана.Дори го чакам този момент с притаен дъх.

Благодаря на всички и за работните снимки!Много обичам да гледам такива Hug!
Току що видях,че скоро май ще имаме преведен и 70 епизод  Shocked!Е,не,просто тези момичета не спят! Hug
Аз не съм вкъщи за няколко дни и ми е много трудно да се добера до компа,но се старая,влече си ме тук,по-силно е от мен Laughing!
Продължавам да чета,а и да си дам важното гласче в анкетите,докато все още мога! Hug
Оле,много сме назад.Хазал Кайя не я харесвам,ама много напред,бе,изненадана съм.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 16:27 от Л_Д

# 215
# 216
Момичета, сега изгледах едно интервю на Мелиса, Енгин (МБ) И Енгин (Сердар) от 21.05.2009 за АБО и да ви кажа Енгин Акюрек и в интервюто изглеждаше и се държеше като МБ (имаше същия блясък в очите). Не очаквах, че толкова надълбоко е влязъл в образа на МБ.  Може би в момента, влизайки в образа на Керим, чувства симпатии към Берен. Явно влиза много дълбоко в образа, който играе! Може би и затова изглеждат толкова дистанцирани на работните снимки, защото той се опитва да го прикрие от клюкарските издания и да я предпази от евентуални проблеми с певеца?! Знам, че това е без значение за нас, но просто ми хрумна и исках да споделя мислите си (имаше някакъв въпрос на медиите, дали си били обидени двамата и аз доста се учудих от такива предположения, най-малкото защото ако са си обидени това изобщо не си личи от работата им).

# 217
Благодаря и аз на Мериам и момичетата,които ще вградят субтитрите!Весели празници им пожелавам!
А на останалите предлагам малко спам за разсейване,докато чакат преведената серия.
Скрит текст:
Една жена отишла при доктора и му се оплакала,че мъжът и вече не прави никакъв секс с нея.Докторът я попитал дали съпругът и взима виагра,а тя отговорила негативно,защото мъжът и не взимал никакви хапчета,дори и аспирин не взимал..Тогава докторът я посъветвал да му слага таблетките тайно в кафето.
След известно време докторът  срещнал жената  и я попитал-“Е,какво стана?“
Жената отговорила-„Направих всичко,както ме посъветвахте,но стана нещо ужасно.
Изведнъж  както си седяхме на масата,с една ръка свали всичко от нея,разкъса си дрехите,а след това скъса и мойте,хвърли ме на масата и ме почна.
Докторът – Е ,какво,не ви ли хареса?
Жената – А,не е там проблемът.Това беше най-хубавия секс,който съм имала от 65 години насам,но заради него повече в McDonalds не можем да се веснеме.

Скрит текст:
Един бизнесмен отишъл в Япония.Вечерта свалил една японка в дискотеката и я отвел в хотелската стая.Вкарал той „ бойния си арсенал“ в действие,а японката започнала да вика "hai to! hai to!".„Брей- помислил си бизнесмена-много  е доволна от мене и как само ме хвали“.
На другия ден отишъл с японския си бизнес -партньор да играят голф.На японеца му се отдало да направи много добър удар и тогава нашият решил да използва новозаучения израз на японски,за да го впечатли. "hai to! hai to!"-провикнал се той.Японецът се обърнал очудено и леко раздразнено,след което казал – „Откъде накъде?Какво значи грешната дупка.Вие да не сте си забравили очилата?“

Скрит текст:
След 25 години затвор,един затворник успял да избяга и по време на бягтвото си влясъл с взлом в къщата на едно младо семейство.Завързал той здраво мъжът за един стол,а жената за леглото.После се навел над нея и изглеждало така,че все едно ще я целува по вратлето.После изведнъж станал и излязъл от стаята.Тогава мъжът казал на жена си – Този мъж толкова време не е виждал жена,аз видях как те целува по вратлето,моля те позволи му да прави секс със тебе и се направи,че ти прави удоволствие,от това зависи живота и на двама ни.Аз много те обичам.
А жената отговорила – О,мили,той не ме целуна по вратлето,а ми прошепна на ухото.Искаше да знае къде си държим вазелина в банята,защото те намира много сладък.И аз много те обичам.

Скрит текст:
Отива четвъртокласничката Петра и се оплаква на директора:
Господин директор,Петър от 1-ви клас вече не се издържа.Абсолютен всезнайко е.Казва дори,че знае повече от сестра си,която ми  е съученичка и иска да се запише директно в 3-клас.
Директорът :
Не се притеснявай,Петра,ще го подложим на тест и тогава ще се разбере кой колко знае.
Привикал на другия ден директорът Петър,а с него дошла и класната му ръководителка.
Директорът:
Петърчо, сега ще ти задам няколко въпроса,за да преценя дали мога да те запиша директно в 3-ти клас.Първи въпрос-колко е 6 по 6?
Петърчо: 36
Директорът:Коя е столицата на Германия?
Петърчо:  Берлин
Директорът продължил с въпросите,Петърчо отговарял винаги правилно,затова се обърнал към учителката и казал: Мисля,че наистина е доста напреднал и можем да го запишем директно в 3-ти клас.А учителката казала:
Господин директор,позволете и аз да му задам няколко въпроса.
Директорът се съгласил и изпитът започнал.
Уч. – От какво имам аз само 2 бройки,а кравата 4?
П. – Крака
Уч. – Какво имаш ти в панталоните си,което  аз нямам?
П. – Джобове
Уч. – Какво прави един мъж стоейки,една жена седейки,а едно куче на три крака?
П. – Подава ръка,респективно лапа
Уч. – Какво е твърдо и розаво преди да влезе и меко и лепкаво след  като излезе?
Директорът почти щял да се задави и започнал да кашля.Петърчо обаче отговорил – Дъвката
Тогава директорът казал:
Достатъчно,достатъчно! Много е напреднало момчето,може и направо 4-ти клас да го запишем и от мен да мине, директно в Гимназията.Моите отговори бяха всичките грешни.

# 218
  • в очите на дъщеря си
Здравейте,

тъй като гледам , че сте  се развълнували коя е Хазал Кая Mr. Green реших да ви покажа как вашия сериал и Фериха снимат на едно и също място.Преди 3 епиздо Фериха и Емир бяха в същата стая , в която сега е Керим. Фемир се кексираха за първи път там и ви пожелавам и на вас същото.
Извинявам се ако сте я виждали. Peace

Весели празници!!!

# 219
  • Стара Загора
·٠•Sasy•٠· ,мерси за инфото  bouquet!От твоята клавиатура на сценаристките в сценария Laughing!А дано и нашите там направят нещо Laughing!
Dimony  Hugмерси за спама,посмях се от сърце!
И аз гласувах в анкетите,дано и Берен и сериала излязат напред!

# 220
Kerim, Fatmagül’ün gelişiyle her şeyi unutuyor.

FATMAGüL: Daha çok kalma buralarda.. Dön işte, doğum gününde birlikte olalım...
KERİM: Geldi mi benim doğum günüm...

Kerim ve Fatmagül, hasret gideriyorlar. Bugünlere nasıl geldiklerini konuşuyorlar yine…
Yaşar, savcıya ifade veriyor. Anlattıkları oyunun bir parçası yine… Bu defa başı belada olan kim siz tahmin edin?
Kadir ve Rahmi yeni mahalleyi ziyaret ediyorlar. Kadir, mahalle kahvesinde bir konuşma yapıyor.
Fatmagül büyük bir cesaretle kendisine sahte rapor veren doktoru görmeye gidiyor. Tabii Fahrettin,Kerim ve Ebe Nine’de yanında…
Mustafa’dan bir mektup daha geliyor. Mukaddes başına daha kötü işler gelecek endişesiyle kendi başına bir işe kalkışıyor.

Kumsalda güzel bir yürüyüş ne güzel olur değil mi? "Yürüyüşü boşver! başka neler oluyor?" dediğinizi duyar gibiyim.
Bu defa Fatmagül ve Kerim hiç olmadıkları kadar yakın…Birbirlerine doğru bir adım daha atıyorlar. Fatmagül artık herşey için hazır… ( Kumsal sahnelerine dikkat!)

KERİM: Seni çok seviyorum aşkım, çok seviyorum.. çok...
FATMAGüL: Ben de seni... çok..

Unutmadan Kerim’in doğumgünü kutlamalarını da göreceksiniz bu bölüm…

Ben bu bölümü çok sevdim siz de seversiniz inşallah…İlk defa bir çift olduklarını hissettim ikisinin...

P.s: Fatmagül, Kerim'e ilk defa böyle hitap ediyor. Nasıl mı?

BİSENA

# 221
Вие щом не сте гледали "Забраненият плод" не знам какво гледате?

Романът "Забраненият плод" на Халид Зия Ушаклъгил е признат за шедьовър на психологичната проза.Романът му „Забраненият плод” е включен в списъка на Златните книги на ЮНЕСКО и е придобил славатата на най-популярен негов роман, превърнал се в класика.

# 222
  • Под Сините камъни
Kerim, Fatmagül’ün gelişiyle her şeyi unutuyor.

FATMAGüL: Daha çok kalma buralarda.. Dön işte, doğum gününde birlikte olalım...
KERİM: Geldi mi benim doğum günüm...

Kerim ve Fatmagül, hasret gideriyorlar. Bugünlere nasıl geldiklerini konuşuyorlar yine…
Yaşar, savcıya ifade veriyor. Anlattıkları oyunun bir parçası yine… Bu defa başı belada olan kim siz tahmin edin?
Kadir ve Rahmi yeni mahalleyi ziyaret ediyorlar. Kadir, mahalle kahvesinde bir konuşma yapıyor.
Fatmagül büyük bir cesaretle kendisine sahte rapor veren doktoru görmeye gidiyor. Tabii Fahrettin,Kerim ve Ebe Nine’de yanında…
Mustafa’dan bir mektup daha geliyor. Mukaddes başına daha kötü işler gelecek endişesiyle kendi başına bir işe kalkışıyor.

Kumsalda güzel bir yürüyüş ne güzel olur değil mi? "Yürüyüşü boşver! başka neler oluyor?" dediğinizi duyar gibiyim.
Bu defa Fatmagül ve Kerim hiç olmadıkları kadar yakın…Birbirlerine doğru bir adım daha atıyorlar. Fatmagül artık herşey için hazır… ( Kumsal sahnelerine dikkat!)

KERİM: Seni çok seviyorum aşkım, çok seviyorum.. çok...
FATMAGüL: Ben de seni... çok..

Unutmadan Kerim’in doğumgünü kutlamalarını da göreceksiniz bu bölüm…

Ben bu bölümü çok sevdim siz de seversiniz inşallah…İlk defa bir çift olduklarını hissettim ikisinin...

P.s: Fatmagül, Kerim'e ilk defa böyle hitap ediyor. Nasıl mı?

BİSENA

Искам превод Мукадесено любопитство не издържа,а пък чичко Гугъл превежда една гаща плява  ooooh! ooooh! ooooh!

# 223
Kerim, Fatmagьl’ьn gelişiyle her şeyi unutuyor.

FATMAGьL: Daha зok kalma buralarda.. Dцn işte, doğum gьnьnde birlikte olalım...
KERİM: Geldi mi benim doğum gьnьm...

Kerim ve Fatmagьl, hasret gideriyorlar. Bugьnlere nasıl geldiklerini konuşuyorlar yine…
Yaşar, savcıya ifade veriyor. Anlattıkları oyunun bir parзası yine… Bu defa başı belada olan kim siz tahmin edin?
Fatmagьl bьyьk bir cesaretle kendisine sahte rapor veren doktoru gцrmeye gidiyor. Tabii Fahrettin,Kerim ve Ebe Nine’de yanında…
Mustafa’dan bir mektup daha geliyor. Mukaddes başına daha kцtь işler gelecek endişesiyle kendi başına bir işe kalkışıyor.

Kumsalda gьzel bir yьrьyьş ne gьzel olur değil mi? "Yьrьyьşь boşver! başka neler oluyor?" dediğinizi duyar gibiyim.
Bu defa Fatmagьl ve Kerim hiз olmadıkları kadar yakın…Birbirlerine doğru bir adım daha atıyorlar. Fatmagьl artık herşey iзin hazır… ( Kumsal sahnelerine dikkat!)

KERİM: Seni зok seviyorum aşkım, зok seviyorum.. зok...
FATMAGьL: Ben de seni... зok..

Unutmadan Kerim’in doğumgьnь kutlamalarını da gцreceksiniz bu bцlьm…

Ben bu bцlьmь зok sevdim siz de seversiniz inşallah…İlk defa bir зift olduklarını hissettim ikisinin...

P.s: Fatmagьl, Kerim'e ilk defa bцyle hitap ediyor. Nasıl mı?

BİSENA

Искам превод Мукадесено любопитство не издържа,а пък чичко Гугъл превежда една гаща плява  ooooh! ooooh! ooooh!

Ти онзи ден беше ли на уроците по турски?

Само това мога да ти преведа:

KERİM: Seni зok seviyorum aşkım, зok seviyorum.. зok...

Липсваше ми много любима много те обичам..много..

FATMAGьL: Ben de seni... зok..

Липсваше ми..много

# 224
  • Под Сините камъни
Миленче не бях трябва да си взема урок.Благодаря ти и за това което приведе

Общи условия

Активация на акаунт