Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 675
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград

# 571
  • Стара Загора
Аз също съм на мнение,че в 71 еп.няма да се стигне  до страстни сцени,те ще са за първата брачна нощ.Светоазара написа го мн.хубаво,само да добавя,че Фатмагюл също си иска сватбата и ритуала -все си спомням как  гледаше Керим на сватбата на Мерием,когато казваха"ДА"като свидетели.
Цитат
Той иска да чуе истинско Да - Да за него.
Сега чувствата са по-интензивни и може част от задръжките й да са паднали, но Керим иска неговото Чисто момиче, в бяла рокля да стане Негова според Ритуала. Той е романтичен и иска всичко да е като приказка.
Докато чета подсказките  и се чудя това"Не може ,не може любов моя,тук не може!" дали пък не го казва Фатмагюл и то не на плажа,ами другаде и по друг повод newsm78 ,....и измислям как танцуват и Керим започва да я целува пред всички и тя му казва това...Офф и аз се хвърлям в размисли.....че има още 4 дни до четвъртък...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 572
  • AMS
Лека и от мен!!!

Особен урок - http://www.youtube.com/watch?v=b66foMyWNd0

# 573
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Berengina
Момичета,
сега се сещам за нещо друго. К нали се обаждаше на НЯКОЙ на края на 70-та серия. На мен по всичко ми приличаше да е Ф...но....защо телефона и не звънеше??? Или се е обаждал на дом. тел.? Не би било логично
.
Ами аз не видях Фг да носи чантичката си,може затова да не се чу телефона.

# 574
  • Разград
BEREN SAAT ♥ Trailer of Patos Rolls - BST1

# 575
Според мен К ще е този, който ще каже, че не може, защото в противен случай той би бил този, който е несъобразителния...който трябва да бъде спрян.
Тя ще е тази, която със времето ще трябва да му помогне да преудолее чувството за вина и болката от Онази нощ...както според мен той е главната причина тя да е толкова напред с нейното излекуване. Ако него го нямаше, тя щеше да е на дъното на черната дупка. Нейната тъга по него миналата серия показа според мен не само нейната любов за К, но и колко е важен той за нейната стабилност.

# 576
Ваня,
сега вече да мирнат тези със слуховете за някакви си бременности! Момичето просто си пада по Патос Ролс.  Laughing
А да не говориме, че Берен освен че е красива (според мен) си е и слаба...но който иска да види нещо, все ще намери нещо.

# 577
Хриска, тъкмо щях да ти припомня в кой епизод казва Мустафа тези запомнящи се думи и Боровинка свършила тази работа.  Grinning Тези дни много задачи имам покрай децата и едва смогвам да следя дискусията. Ако знаеш ти колко ми липсваше... Hug Heart Eyes

Нещо започвам да се плаша, че с пролетта всички предпочетохте живота извън интернет, а този линк рядко е в Канада, за да се възползвам и аз. Sad  Grinning

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 05:26 от kurkuma

# 578
  • Пловдив

Добро утро на всички. Да изпием сутринта кафето си в приятната компания на Керим и Фатмагюл.

# 579
Добро утро!
Открих това и не мога да не го споделя с вас,мисля че е интересно,макар че е доста дългичко, но май някой чете сценария:/някои неща вече са побликувани ,но не исках аз да го редактирам:
ПОДСКАЗКИ И РЕЗЮМЕ ЗА 71 ЕП. НА ФАТМАГЮЛ
.от Engin Akyurek Bulgarian Fans на 15 април 2012 г. в 22:05 ·.Бисена:
С идването на Фг,Керим забравя за всичко..
Фг:Не оставай повече тук..върни се,да бъдем всички заедно на рожденият ти ден...
Керим:Дойде ли моят Рожден ден?...
Керим и Фатмагюл копнеят един за друг..Отново разговарят как са стигнали до тук...
Яшар дава показания пред прокурора..Още едно парче от играта...Този път кой е в опасност-вие предположете?
Кадир и Рахми посещават новата махала,разговарят в махленското кафене...
С голяма смелост,Фг отива да говори с лекаря,който е написал фалшивото заключение...Разбира се със Мерием,Керим и Фахреттин..
Идва още едно писмо от Мустафа...От страх Мукаддес се опитва да се спаси от голям проблем..
Една разходка на плажа..колко ще е хубаво,нали?Оставете разходката,какво друго става?-това,което казахте ли?
Този път Фг и Керим са толкова близки,колкото никога до сега...правят още една крачка един към друг...
Фг вече е готова за всичко...(внимавай за сцените на пясъка)
Керим:Много те обичам любов моя...много те обичам...много...
ФГ:И аз много..те...
Да не забравяме,в този епизод ще видите отпразнуването на рожденият ден на Керим..
Аз много харесах този епизод,дан и вие го харесате..за пръв път усетих,че са една двойка...
П.С Фг за пръв път нещо едиствено за Керим...как ли?
 Engin Akyurek WorldWide:
Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща... Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата. Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло? Талисманът (плетеното цвете) отдавна май го няма...ще се появи в този епизод? Този път чий ред е да каже "любов моя"? Фг е приготвила подарък за рожденния ден на Керим, написала е нещо от все сърце..и още нещо . Нещо,което да бъде прекрасен спомен. - Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!
 Engin Akyurek hayran sayfasi:
1)
Какъв да е подаръкът на Керим от Фг за рожденния му ден? Фг: Вземи, това е моят подарък- семейният ни албум - да го запълним с щастливите моменти от предстоящите години на щастие заедно. Да са снимки, изпълнени с щастие. Да запазим хубавите моменти от живота ни, да остареем заедно. Керим: Любов моя... Преди да духне свещичките, какво да си пожелае Керим-казва Мечхул. - Имах една мечта и тя се сбъдна. - Пожелавам си с Фг да бъдем щастливи цял живот!
На капака на албума има снимка на ФГ, под нея пише "Обичам те!"
2) Мукадес пише отговор на Мустафа. Ердоан и Селим... единият е цар, другият е мияч на чинии.
3)
Не знам дали през нощта има лунна светлина, но по плажа се носи звукът на морските вълни.
Плаж, тишина и всичко е много красиво, но дали всичко ще върви добре? Докато казва:“Целуни, целуни, целуни...не се наситих“, ще се случи нещо. Нещо, което ще спре Керим, нещо, което напомня на Керим за миналото... Онази вечер изниква пред очите му... не, не може да го направи, та той не си е простил...Какво ще стане сега, пита Мчехул.
Мислите си, че веднага ще се върнат в къщи...

# 580
Добро утро,сладурки! Hug
Дали от времето,или от хубавите слухчета,но нещо ми е много усмихнато LaughingПожелавам ви днес да сте слънчеви и усмихнати като мен! Peace

# 581
Добро утро и от мен!

# 582
Добро утро,момичета! И аз посрещам седмицата с усмивка.
Снощи размислите на Хриси предизвикаха доста други момичета да споделят мнения по същите въпроси и честно да си кажа се зарадвах,защото частта с поздравленията,колкото и хубави да са те, продължи много дълго.Така е като сме толкова много.
Не искам да повтарям това,което вече други момичета писаха,но ще спомена няколко,с които съм на едно мнение,а това са-Berengina,Светозара,Kurkuma.
Този път подсказките бяха наистина много и най-вече за Керим и Фатмагюл.Ясно е,че ни чака една емоционална серия и това може само да ни радва.Човек често започва да цени това,което има след като го загуби.Не че Ф. е загубила К.,но съмнението за тази възможност я разтърси достатъчно,за да се промени и да стане по-активна в поддържане пламъка на любовта си.
И аз мисля,че тя отдавна му е простила,въпрос на подходящ момент е кога ще облече тази прошка с думи.По-големият проблем е,че Керим не си е простил и това не е задължително да стане с обявяването на нейната прошка.Те трябва да говорят за онази нощ,тя трябва да чуе какво точно той чувства,защото тя е единственото му спасение по този проблем.Той сподели какво  е вътрешното му състояние с психоложката,това донякъде помага,но не лекува болката.Единствено жертвата може да помогне и това е Фатмагюл.Т.че не изключвам блокаж от негова страна при сцената на плажа.Брегът от онази нощ не прилича на плажа в Бодрум,но шумът от морските вълни,за който се споменава в подсказките.Ще припомня само,че той я помоли да говорят,но тя му отказа.Този отказ беше вид самосъхранение,защото тя не иска да говори за онази нощ,не иска да си спомня,че и той беше там,иска да извади любовта си от този ад за нея,иска да мисли само за онази част от живота им,в която той беше непрекъснато до нея с любов,търпение,разбиране  и в която той допринесе най-много за нейното лечение.Сигурна съм,че тя оценява това,но че все още не е осъзнала,че и тя трябва да му помогне.Може би по някакъв начин ще си отвори очите в тая посока още в следващата серия или по-следващата.???
Разбира се има я и опцията,че той иска първия път с нея да е на място различно от пясъка.Тук се сещам за Милена и пак започвам да се смея.Ако слуша разума си,разбира се ще изчака това да стане след  сватбата,но нека си говорим честно.Всичко зависи от ситуацията,от това дали има възможност да контролираш нещата с разума си.Ако тя го насърчава,ако му дава нишан след нишан,че го иска,как един мъж може да се спре?Трябва наистина да е много болен.Да, може да забави например действието,да каже –не може,не може,любов моя,не може тука-и да се преместят на „топлото легло“,но едно забавяне ще доведе до изпускане на момента,защото тогава  разумът на Ф. ще  заговори.Това е само една възможност,не твърдя,че ще се случи.Но тук искам да спомена и един пикантен проблем.Един мъж,който толкова време е стоял на сухо и изведнъж  има възможност да стигне до връхната точка на своя блян, не може толкова добре да се контролира и бързо се превръща в заек.
Все пак мисля,че дори и да не се стигне до истински физически акт,ще се стигне до стъпката, която го предшества.И каква радост за очите ни и храна за душите  ни!
Интересно е каква ще е реакцията на Мустафа,ако Мукадес му пише за развитието на събитията.Не, че той от затвора има кой знае колко възможности да им вгорчи живота,но нещо ще се случи,може например това да направи психичното му заболяване видимо и за другите,може да го диагностицират,да го изпратят в психиатрична клиника,а може и Едже и Мелек да ни изненадат с един друг Мустафа.Той обаче вече е дал показания по делото,ако съдим по разговора между Кадир и Решат.
Хора като Мустафа и Мукадес и аз ги съжалявам,защото те никога не могат да бъдат истински щастливи,но само докато не са ми в къщата,докато не си вършат мръсотиите пред очите ми.Прекалено съм темпераментна,за да ги търпя.За мен лично това е мисия невъзможна.
Стана дълго.Извинете ме.

# 583
Христос воскресе!

Честито на всички с лични празници!

Благодаря на Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра!

В последните дни четох една философска книга, за великденските празници „оня” линк ме отведе на едни красиви и свети места, връщам се във виртуалната компания на анонимните БерЕнгинхолички, попадам на трейлъра на hrissi_sz и …. Жива да не бях! Те това ако ни покажат аз ще реша, че гледам някакъв друг филм. Или ще трябва да му сменят часа на излъчване. Такива прекрасни слухове има за 71 епизод, че почвам да се страхувам очакванията ми да не ми прегорят вълнението в четвъртък.

Не мога да се наситя да гледам лъчезарната Фатмагюл във финалната сцена! Толкова е различна от всичко, което е показвала до сега Берен! Прекрасна!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички.
Аз след малко ще натискам линка на Круела и ще се потопя в реалния живот.

Dimony, много ми хареса поста ти. Още си пия кафето и се връщах на места да препрочитам. Някои неща вече ги писах и аз, а другите ми беше много интересно да прочета.
Още ми е рано да коментирам, за това ще ви спестя лиричните си отклонения. Подозирам, че само аз ще се разбера Grinning

CruelaGrinning

Цитат
Жива да не бях! Те това ако ни покажат аз ще реша, че гледам някакъв друг филм.
Изцяло обвинявай Керим!  Grinning Той е виновен. Ако не беше пял онази песен в началото на 69-ти еп. с тия пламъчета в очите и с този глас дето не намирам думи да го опиша/ти ме разбираш/, можеше и да ви напиша мрейлър за един Мустафа, който издава първата си книга и една решила да стане монахиня Мукадс, ама от тогава други размисли и страсти са ми в главата. Какво да се прави, човек не може да лъже себе си. Пролет е... любовта витае във въздуха... просто трябва да я уловиш и да не я оставяш да те подмине.

Слънчев и релаксиращ ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт