Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 601
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • В Града на Липите
Цитат
Не знам как, но вярвам, че ще успее да даде превес на любовта, а не на вината.
Аз лично виждам нещата в тази последователност: Първо Ф. му прощава. Второ, правят си две до три четири деца, от които, както всеки знае, нямаш много време да мислиш за минали работи и простени вече грешки. Трето, ако има кой да те буди всяка сутрин с целувка и пламък в очите, полека лека си прощаваш и ти.

# 556
  • Разград

# 557
Керим се оказа много духовно извисен.При него ми хареса това,че първо той помогна,като се ожени.След това остави Фатмагюл на мира:емоционално,физически и мислено.Това са все неща от "Пътеката на любовта" по Чопра..

А при Мустафа е другото правило за което вече бях писала,че "Единствения начин да си останеш с проблема е да решиш кой ти е виновен за него" ..

Много мъдрост и зрелост са вложили сценаристите в Керим. Затова понякога си мисля, че такива мъже , даже бих казала - такива хора няма, но може би само аз се съмнявам.

# 558
  • София

Искам лекарската експертиза да докаже, че генетичния материал е от трима. Това ще оневини Керим пред закона.  За останалото трябва той сам да се справи със собствената си съвест. Не виждам кой може да му помогне. Много добрини направи, много любов носи в сърцето си, но доброто не изтрива злото. Не знам как, но вярвам, че ще успее да даде превес на любовта, а не на вината.
newsm10

Момичета,хванах се в капана на подсказките аз Laughing hahaha...
"Има нещо, което ще спре Керим "-част от подсказка
Ами,аз мисля за нещо наистина важно и драматично,което ще го спре,не мога да си представя,че ще е просто досегашното му чувството за вина.Този страстен мъж ще е с любимата си жена и нещо ще го спре да бъде с нея.Едва ли ще е нещо незначително или нещо съществуващо досега. newsm78 Затова ми хрумват разни такива идеи.

# 559
Цитат
Не знам как, но вярвам, че ще успее да даде превес на любовта, а не на вината.
Аз лично виждам нещата в тази последователност: първо Ф. му прощава, второ, правят си две до три четири деца, от които, както всеки знае, нямаш много време да мислиш за минали работи и простени вече грешки. трето, ако има кой да те буди всяка сутрин с целувка и пламък в очите, полека лека си прощаваш и ти.
Фатма е толкова влюбена, че прошката вече не стои пред нея като тема- тя просто го обича много. Но това с децата засега е малко смътно.
А когато имат истински общ живот- с общи дни и нощи и деца просто се отмества центъра на тежестта и нещата ще утихнат постепенно у Керим. Засега обаче болката от вината не си е отишла. Трябва му стрес - голяма радост или голяма болка, за да надживее момента. Голямата болка беше раздялата, а сега дано дочакаме голяма радост- по-голяма от финала на 70 епизод.Simple Smile

Всички вероятно имаме спомени за изтриване. Първо боли много. После постепенно, ежеминутно сам се лекуваш. Не бих казала, че в такива ситуации някой би могъл да  помогне. Явно се задейства инстинкт за самосъхранение и ти показва как да оцелееш след такава болка. Дали да я приемеш или да я изтриеш подсъзнателно решаваш сам.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 01:02 от ЧЕТВЪРТЪК-21:00

# 560
  • В Града на Липите
Цитат
Мисля си, че щом Керим е на мнение, че с Фатмагюл трябва да имат истинска сватба, същото важи и за първата им брачна нощ. За него някои неща са святи.
И не мисля, че Фатмагюл ще се увлече дотам, че да допусне нещо повече от целувка на плажа. Само преди една серия подскочи като опарена, когато я целуна на обществено място, където нямаше пукнат човек.

Съгласна съм, че засега болката и вината у Керим не са си отишли. Само Фатмагюл, може да ги излекува, а той трябва да й позволи да го направи.

# 561
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: hrissi_sz
Вмъкни Цитат
Цитат
Според мен най-мъжкарско беше, когато Керим отиде при Мустафа и му разказа истината за онази нощ - знаеше, че след този разговор може да изгуби Фатма, но го направи в името на Истината - сякаш в тоя момент остави Мустафа да реши нещата, даде му това право. Това беше много джентълменско от страна на Керим. Не съм убедена, че Мустафа би могъл да постъпи така - като истински мъж.
Светозара newsm10 Между другото, точно този разговор беше впечатлил и самия Мустафа. Не мога да си спомня точно кога каза на Хаджер, че най-големия му враг му е дал урок по смелост. Тук интерпретирам, не си спомням и точните думи.

п.п. Мислех си, че беше когато рева пред Хаджер, на гроба на Вурал, че вината го разяждала отвътре и че вече бил мъртъв... бля, бля, бля. Видяхме го колко е мъртъв, освен да се окаже, че е някое зомби. Вида му от последните серии, все повече ме навеждат на тази мисъл. Но ходих на преговор и не го чух да казва тези думи във въпросния 43-ти епизод. Ако някой си спомни, кога точно ги изрече, моля да ми припомни
 Хриси,Мф казва на Хаджер тия думи в края на 20еп.това е същият еп.когато К му казва истината и че Ф няма вина.А думите са:"Човекът,който се бях заклел да убия,ми даде урок по смелост...докато аз тихо търсех отмъщение" Embarassedтова ми е мн.силно като израз и съм го запомнила!

# 562
Цитат
Мисля си, че щом Керим е на мнение, че с Фатмагюл трябва да имат истинска сватба, същото важи и за първата им брачна нощ. За него някои неща са святи.
И не мисля, че Фатмагюл ще се увлече дотам, че да допусне нещо повече от целувка на плажа. Само преди една серия подскочи като опарена, когато я целуна на обществено място, където нямаше пукнат човек.

Съгласна съм, че засега болката и вината у Керим не са си отишли. Само Фатмагюл, може да ги излекува, а той трябва да й позволи да го направи.
Той иска да чуе истинско Да - Да за него.
Сега чувствата са по-интензивни и може част от задръжките й да са паднали, но Керим иска неговото Чисто момиче, в бяла рокля да стане Негова според Ритуала. Той е романтичен и иска всичко да е като приказка.

# 563
На мен не ми се вярва, че в 71.серия ще се стига до крайности на романтично ниво. Просто предполагам, че това ще го оставят за след сватбата. А иначе ми се струва също съвсем реално, че К ще се спре (т.е. разума ще го спре), защото Ф не е 100% готова за това...или пък не е идеалния момент. Мисля, че той освен всичко друго, ще иска да е сигурно, хубаво и перфектно за нея...имайки предвид не само нейната предистория, но и нейната невинност и крехкост. Той до сега показа много тактичност и никога не би направил и половин стъпка, ако не е сигурен, че Ф ще е щастлива с това. Разбира се може и да си има и някакви си негови проблеми от Онази нощ, но това ще видим. Ф ще му покаже границите си, ако има такива, но не мога да си представя, че ще му се "нахвърли" чак. Тя е много влюбена, но това си е пак не малка стъпка...особенно за нея.

# 564
Цитат
Само преди една серия подскочи като опарена, когато я целуна на обществено място, където нямаше пукнат човек.

Joy  Joy  Joy Хриси ,липсваше ми направо, това за пукнатия човек ме разби от смях  Laughing

# 565
  • София
О,чак крайни интимности и аз се съмнявам,но съдейки по подсказките,ще има някакви,в които той ще е по-пасивния...Но,аз спирам да гадая,че съвсем ми се заплете всичко.

Ето и той се е размислил,милия...

Лека нощ от мен,мили момичета Hug!Красиви сънища Heart Eyes!

# 566
  • В Града на Липите
Боровинка  Hug, благодаря ти. Сега ще го изгледам.

Сега се сетих и нещо друго.
Изнасилването стана на плажа, не ми се вярва, и първият им наистина интимен момент да е пак на плажа. Няма начин да не отключи спомена поне у единия от тях.
А и двамата не са чак толкова разкрепостени, че да се впуснат в нещо толкова дръзко и много нетипично за тях.
Всъщност никога не съм си помислила и за миг, че биха изконсумирали брака си преди истинската си сватба.

п.п. Вале, пожелавам ти сън, достоен за конкурса на Круела и Славена.

# 567
Ние с трейлъра на Хриси си лягаме, лека нощ!

# 568
Момичета,
сега се сещам за нещо друго. К нали се обаждаше на НЯКОЙ на края на 70-та серия. На мен по всичко ми приличаше да е Ф...но....защо телефона и не звънеше??? Или се е обаждал на дом. тел.? Не би било логично.

# 569
За "лека" нощ погледнете и как К погалва нежно стъклото на прозореца (на финала). Това при първо гледане още ми направи силно впечетление. Според мен много говори за него а може би и за Е.А. като изпълнител на ролята. Само какви асоциации може да му дойдат на човек!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт