Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 595
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Разград
Kerim & Fatmagul Mustafa Ceceli Elvan Günayd n Eksik

# 541
  • София
Мили прекрасни момичета,много много ви благодаря!!!
Хриси,подаръкът ти беше един страхотен завършек на денят ми!!!!Толкова в тон с настроението ми от Венеция........ах,невероятна  си!!!

Ето още  почерпка от мен,че предималко се изложих..............

# 542
По-скоро Яшаран се опитаха да манипулират Керим, а Мерием го съветваше. Но каквото и да направи го направи за доброто на Фатма- взе пари-за нея, за да й помогне, ожени се за нея- заради случката.
Впрочем аз се ужасявам от този Данък обществено мнение, но в духа на филма от почти всичко /след Онази нощ/, което направи Керим произтекоха добри неща и за него и за Фатма. Дразнеше ме, че Керим не можеше да бъде по-дипломатичен понякога и с това усложняваше нещата, но то си е част от същността му и желанието да защити Фатма и да раздаде правосъдие по своему.
Според мен най-мъжкарско беше, когато Керим отиде при Мустафа и му разказа истината за онази нощ - знаеше, че след този разговор може да изгуби Фатма, но го направи в името на Истината - сякаш в тоя момент остави Мустафа да реши нещата, даде му това право. Това беше много джентълменско от страна на Керим. Не съм убедена, че Мустафа би могъл да постъпи така - като истински мъж.
newsm10

# 543
Цитат
Той защо се хващаше като пълен "Идиот"??

Защото Е пълен идиот. Лично мнение  Peace

Светозара, съгласна съм с теб. Както казах, романтичката в мен ме прави понякога сляпа и пристрастна. Но въпреки всичко, съм на мнение, че сърцето му много често надделяваше над разума.
Да, често сърцето му надделяваше, всъщност ако не беше сърцето му нищо нямаше да е такова, каквото е.
Ако той каже НЕ на плажа, това няма да е от сърцето му- така мисля. Но да видим.

Ама отсега казвам, че толкова харесвам постовете ти, че ИЗОБЩО не искам да споря с теб лично. Само за сърце-разум. САМО. Simple Smile

# 544
Евелин, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много любов и щастие навсякъде около теб!
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Хриска, лелееее, топло ми стана, докато четях трейлъра ти, да не говорим колко пъти се изчервих.
 Blush Crazy Heart Eyes  Hug

Абсолютно те разбирам за Мустафа - пълен нещастник! И аз ги съжалявам такива хора, но като не са ми пред очите. Като гледам какви ги творят и ми иде да им прекъсна мъките на този свят. По същия повод съжалявам и Мукадес, която никога не е била щастлива и обичана както тя иска, но това беше преди историята с писмата. Сега чакам с огромно нетърпение да видя наказанието й.

Л_Д, не допускам да се окаже, че Керим е участвал в изнасилването. Просто травмата е дълбока, дори и без физически да е наранил любимата си. Отдавна казвам, че и двамата се страхуват от физическа близост, но любовта лекува всичко! Както каза Валето, четвъртък, ела! Grinning

# 545
Керим се оказа много духовно извисен.При него ми хареса това,че първо той помогна,като се ожени.След това остави Фатмагюл на мира:емоционално,физически и мислено.Това са все неща от "Пътеката на любовта" по Чопра..

А при Мустафа е другото правило за което вече бях писала,че "Единствения начин да си останеш с проблема е да решиш кой ти е виновен за него" ..

# 546
Момичета  гледам в момента един клип с Енгин и Берен  ,правят реклама на Канал Д,мисля че е от 2010г  ,наблюдавам как се гледат ,и радват един на друг,може би имало нещо между тях,но е свършило ,знае ли човек,а може единия все още да изпитва някакви чувства,а допускате ли че може и да са заедно но умишлено да не го показват,или просто на мен толкова ми харесват като двойка ,че ги "сватосвам"   Laughing
Сещам се за този клип, мн е хубав, харесва ми песента и настроението. Те са си били приятели отпреди, поънават се покрай шоуто за таланти, така че аз си мислех, че затова са си толкова близки.
Не знам дали е имало привличане, но не би ме учудило, особено от страна на Енгин. Мн хубави са и двамата и мн ги харесвам. Дано поне си останат в добри отношения, че се носеха слухове, че са скарани, на които аз не вярвам. Но екранната любов им се получава идеално. Simple Smile
Направи ми лошо впечатление , че на последното награждаване на Енгин, тя не го поздрави първа - според мен така трябваше.
Не съм го гледала, не знам. Дали има някъде линк?
Енгин 2:00 мин    Берен 0.50:мин /забележи силата на аплодисментите Simple Smile/

и още едно видео с наградата:

[/quote
Mersi mn 

# 547
  • В Града на Липите
Цитат
Според мен най-мъжкарско беше, когато Керим отиде при Мустафа и му разказа истината за онази нощ - знаеше, че след този разговор може да изгуби Фатма, но го направи в името на Истината - сякаш в тоя момент остави Мустафа да реши нещата, даде му това право. Това беше много джентълменско от страна на Керим. Не съм убедена, че Мустафа би могъл да постъпи така - като истински мъж.
Светозара newsm10 Между другото, точно този разговор беше впечатлил и самия Мустафа. Не мога да си спомня точно кога каза на Хаджер, че най-големия му враг му е дал урок по смелост. Тук интерпретирам, не си спомням и точните думи.

п.п. Мислех си, че беше когато рева пред Хаджер, на гроба на Вурал, че вината го разяждала отвътре и че вече бил мъртъв... бля, бля, бля. Видяхме го колко е мъртъв, освен да се окаже, че е някое зомби. Вида му от последните серии, все повече ме навеждат на тази мисъл. Но ходих на преговор и не го чух да казва тези думи във въпросния 43-ти епизод. Ако някой си спомни, кога точно ги изрече, моля да ми припомни.

# 548
Ето едно опровержение Simple Smile, че Берен и Енгин са скарани/наивно вярвам, че са истински на сцената/
Много харесвам това:

# 549
  • София

Л_Д, не допускам да се окаже, че Керим е участвал в изнасилването. Просто травмата е дълбока, дори и без физически да е наранил любимата си. Отдавна казвам, че и двамата се страхуват от физическа близост, но любовта лекува всичко! Както каза Валето, четвъртък, ела! Grinning
Съгласна съм!Мисълта ми беше съвсем друга...
Интимността с Фг ще предизвика асоциация в съзнанието му,изведнъж ще проблесне спомен,в който примерно той все пак докосва Фг в онази нощ,навеждайки се към нея или нещо ново,просто миг,неясен,който ще го накара да си мисли че все пак я е изнасилил,т.е. ще се усъмни в невинността си,това ми беше мисълта...Разбира се,после някак това ще се изясни,че не е истина... newsm78.
Абе тези подсказки яко ме хвърлиха във филми Laughing...Но много ме кефи тази игра-пускат подсказки, а ние се лутаме ли лутаме... Laughing
Иначе,да,Четвъртък да не се бави много Laughing!

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 00:41 от Л_Д

# 550
  • Разград

# 551
Цитат
Светозара newsm10 Между другото, точно този разговор беше впечатлил и самия Мустафа. Не мога да си спомня точно кога каза на Хаджер, че най-големия му враг му е дал урок по смелост. Тук интерпретирам, не си спомням и точните думи.
От тази гледна точка Керим даде на Мустафа доста уроци, нали?
Но Мустафа не поиска да ги научи.
Според мен това какви пътеки ще хванеш е комплекс от :
възпитание - ценностна система-стечение на обстоятелства - вземане на решения-действия.
И да грешиш, важното е да искаш да се промениш. При Мустафа няма проблясъци.

# 552
  • В Града на Липите
Цитат
"Единствения начин да си останеш с проблема е да решиш кой ти е виновен за него" ..
Милена   newsm10 Проблема на Мустафа обаче го виждам там, че твърде много са му виновните, и тези 22 години няма да са му достатъчни за да стигне до извода, кой е основният му и най-голям виновник - т.е. самия той.

Куркуметка  Hug, липсваше ми.

# 553

Съгласна съм!Мисълта ми беше съвсем друга...
Интимността с Фг ще предизвика асоциация в съзнанието му,изведнъж ще проблесне спомен,в който примерно той все пак докосва Фг в онази нощ,навеждайки се към нея или нещо ново,просто миг,неясен,който ще го накара да си мисли че все пак я е изнасилил,т.е. ще се усъмни в невинността си,това ми беше мисълта...Разбира се,после някак това ще се изясни,че не е истина... newsm78.
Абе тези подсказки яко ме хвърлиха във филми Laughing...Но много ме кефи тази игра-пускат подсказки, а ние се лутаме ли лутаме... Laughing
Иначе,да,Четвъртък да не се бави много Laughing!

Искам лекарската експертиза да докаже, че генетичния материал е от трима. Това ще оневини Керим пред закона.  За останалото трябва той сам да се справи със собствената си съвест. Не виждам кой може да му помогне. Много добрини направи, много любов носи в сърцето си, но доброто не изтрива злото. Не знам как, но вярвам, че ще успее да даде превес на любовта, а не на вината.

# 554
  • AMS
Аз пък друго си мисля.Не е ли още много рано за любов на плажа.Тя Фатмагюлка като отиде валеше дъжд.Пясъкът е мокър,а на Керим може да му боцка на гърба.Ей,на това му викам проблем!А пък вие,какво щял да си спомни?
........................................................
А при Мустафа е другото правило за което вече бях писала,че "Единствения начин да си останеш с проблема е да решиш кой ти е виновен за него" ..

Общи условия

Активация на акаунт