Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 565
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Разград
♥♥ Kerim & Fatmagul ♥♥ seni seviyorum ♥♥

# 496
ПОДСКАЗКИ И РЕЗЮМЕ ЗА 71 ЕП. НА ФАТМАГЮЛ
от Engin Akyurek Bulgarian Fans на 15 април 2012 г. в 22:05 ·

Бисена:

С идването на Фг,Керим забравя за всичко..

Фг:Не оставай повече тук..върни се,да бъдем всички заедно на рожденият ти ден...

Керим:Дойде ли моят Рожден ден?...

Керим и Фатмагюл копнеят един за друг..Отново разговарят как са стигнали до тук...

Яшар дава показания пред прокурора..Още едно парче от играта...Този път кой е в опасност-вие предположете?

Кадир и Рахми посещават новата махала,разговарят в махленското кафене...

С голяма смелост,Фг отива да говори с лекаря,който е написал фалшивото заключение...Разбира се със Мерием,Керим и Фахреттин..

Идва още едно писмо от Мустафа...От страх Мукаддес се опитва да се спаси от голям проблем..

Една разходка на плажа..колко ще е хубаво,нали?Оставете разходката,какво друго става?-това,което казахте ли?

Този път Фг и Керим са толкова близки,колкото никога до сега...правят още една крачка един към друг...

Фг вече е готова за всичко...(внимавай за сцените на пясъка)

Керим:Много те обичам любов моя...много те обичам...много...

ФГ:И аз много..те...

Да не забравяме,в този епизод ще видите отпразнуването на рожденият ден на Керим..

Аз много харесах този епизод,дан и вие го харесате..за пръв път усетих,че са една двойка...

П.С Фг за пръв път нещо едиствено за Керим...как ли?

Engin Akyurek WorldWide:

Керим и ФГ са на пясъка...ФГ вече се е излекувала..страстта е до крайност..целувките не спират. ФГ им отвръща... Все едно пясъкът е легло, песъчинки в косата на ФГ...далече от травмата. Керим ако каже Ела, Фг ще осъмне в ръцете на Керим...Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло? Талисманът (плетеното цвете) отдавна май го няма...ще се появи в този епизод? Този път чий ред е да каже "любов моя"? Фг е приготвила подарък за рожденния ден на Керим, написала е нещо от все сърце..и още нещо . Нещо,което да бъде прекрасен спомен. - Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!

Engin Akyurek hayran sayfasi:

1)

Какъв да е подаръкът на Керим от Фг за рожденния му ден? Фг: Вземи, това е моят подарък- семейният ни албум - да го запълним с щастливите моменти от предстоящите години на щастие заедно. Да са снимки, изпълнени с щастие. Да запазим хубавите моменти от живота ни, да остареем заедно. Керим: Любов моя... Преди да духне свещичките, какво да си пожелае Керим-казва Мечхул. - Имах една мечта и тя се сбъдна. - Пожелавам си с Фг да бъдем щастливи цял живот!

На капака на албума има снимка на ФГ, под нея пише "Обичам те!"

2) Мукадес пише отговор на Мустафа. Ердоан и Селим... единият е цар, другият е мияч на чинии.

3)

Не знам дали през нощта има лунна светлина, но по плажа се носи звукът на морските вълни.

Плаж, тишина и всичко е много красиво, но дали всичко ще върви добре? Докато казва:“Целуни, целуни, целуни...не се наситих“, ще се случи нещо. Нещо, което ще спре Керим, нещо, което напомня на Керим за миналото... Онази вечер изниква пред очите му... не, не може да го направи, та той не си е простил...Какво ще стане сега, пита Мчехул. Мислите си, че веднага ще се върнат в къщи...

# 497
Мила,Евелин,честит рожден ден!Пожелавам ти освен баналните неща,които въобще не са маловажни,да запазиш завинаги красотата на душата си и прекрасното си чувство за хумор.

И още нещо

# 498
Този Мехчул ли е, какъв е? Не го знам,но искрено започна да ме дразни.! Като има да казва нещо да го казва!То не би въпроси,не би чудо..Айдее нещо ново днес.Кой сега бил взел писмата ? И сега аз има се чудя 5 дена,какъв ще е аджеба на Керим проблема.?

Ами те за това са подсказките, за да се чудим и за да ни подскажат малко. Лично ние имаме късмета да съществуват хора като Мехчул, Косова и Бисена, които да бълват достоверни подсказки. На някой сериали дори няма и резюмета, за подсказки да не говорим.  Wink Wink
Да,наистина е така.За "Незабравима" имаше единствено резюме и фрагман , но такива подсказки никога не е имало.А смея да твърдя ,че те се оказват доста верни. Peace Peace Peace Peace Peace

# 499
  • Стара Загора
Здравейте момичета!
Честито Възкресение Христово!Желая много здраве,щастие,късмет,мир ,любов и благополучие на вас и вашите семейства!
Честит имен ден на всички именници!
Бризче Hug,да са ти живи и здрави именничките!Евелин Hugчестит рожден ден!Нека всяко твое желание бъде мое пожелание!Детелинке Hugмного ми липсваше джанъм,добре си се завърнала!
Ома   smile3525,Мариана   smile3525-мерси за клипчетата,много ми харесаха!
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра-благодаря за превода на 70 епизод!

п.п . Забравих  нещо-Хриси,трейлър-мрейлъра е  горещ направо си го представих Laughing!

# 500
Евелин, ЧРД!  smile3510 Много здраве и късмет!

Хриси,  много беше горещ този трейлър -мрейлър , направо ме  разтопи!  Embarassed

# 501
Светозара,много ти благодаря!Така събрани,като чета всички подсказки ,ми идва да литна Hug
Повярвайте,чувствам се страхотно!Мисля,че Фати ще прости на Керим-би трябвало преди сватбата да го направи Peace
Боровинке,драго ми е,джанъм   love001  love001  love001

# 502
  • София
Леле,ама много подсказки този път,бе,те ни разказаха половината серия.  ooooh!

Подсказките са много хубави,но аз все мисля върху последната част.Мисля,че ще се случи нещо наистина разтърсващо накрая...

# 503
Момичета  гледам в момента един клип с Енгин и Берен  ,правят реклама на Канал Д,мисля че е от 2010г  ,наблюдавам как се гледат ,и радват един на друг,може би имало нещо между тях,но е свършило ,знае ли човек,а може единия все още да изпитва някакви чувства,а допускате ли че може и да са заедно но умишлено да не го показват,или просто на мен толкова ми харесват като двойка ,че ги "сватосвам"   Laughing
Сещам се за този клип, мн е хубав, харесва ми песента и настроението. Те са си били приятели отпреди, поънават се покрай шоуто за таланти, така че аз си мислех, че затова са си толкова близки.
Не знам дали е имало привличане, но не би ме учудило, особено от страна на Енгин. Мн хубави са и двамата и мн ги харесвам. Дано поне си останат в добри отношения, че се носеха слухове, че са скарани, на които аз не вярвам. Но екранната любов им се получава идеално. Simple Smile

# 504
Аз пък друго си мисля.Не е ли още много рано за любов на плажа.Тя Фатмагюлка като отиде валеше дъжд.Пясъкът е мокър,а на Керим може да му боцка на гърба.Ей,на това му викам проблем!А пък вие,какво щял да си спомни?

# 505
Светозара,много ти благодаря!Така събрани,като чета всички подсказки ,ми идва да литна Hug
Повярвайте,чувствам се страхотно!Мисля,че Фати ще прости на Керим-би трябвало преди сватбата да го направи Peace
Боровинке,драго ми е,джанъм   love001  love001  love001
Мчехул, който/която пише тези неща казва, че тази серия й харесва. При положение, че не е заснета още явно говори за сценария.
Претопляне преди трейлъра. Всъщност казах, че подсказките не са верни, вероятно греша. По-скоро трейлърите ни подвеждат.
Керим в този момент, на плажа се е почувствал като 4-я в Онази нощ. Предполагам, това е бариерата. Звучи гадно, но не  ме приемайте насериозно.
 Вероятно Керим иска тя да бъде негова подобаващо, а не на плажа. Да я заведе в Рая, да я носи на ръце, да е романтично и неповторимо, а не на плажа.

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 23:27 от ЧЕТВЪРТЪК-21:00

# 506
  • Стара Загора
Аууу сега изчетох всички подсказки-Светозара Hug мерси,че си ги постнала пак накуп!
Сега остава да ни пуснат един трейлър 20-30сек.и да ни хвърлят в още по-задълбочени размисли и страсти Laughing!
Ама тая Мукадес за трепане вече бе,не кандиса ли да прави простотии тая жена-сега и на Мустафа писмо ще пише....до какво ли ще доведе това newsm78.
Милена Hug,те като кажат плажа имат предвид брега.Поне в последните серии така беше.

# 507
Милена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 508
Момичета  гледам в момента един клип с Енгин и Берен  ,правят реклама на Канал Д,мисля че е от 2010г  ,наблюдавам как се гледат ,и радват един на друг,може би имало нещо между тях,но е свършило ,знае ли човек,а може единия все още да изпитва някакви чувства,а допускате ли че може и да са заедно но умишлено да не го показват,или просто на мен толкова ми харесват като двойка ,че ги "сватосвам"   Laughing
Сещам се за този клип, мн е хубав, харесва ми песента и настроението. Те са си били приятели отпреди, поънават се покрай шоуто за таланти, така че аз си мислех, че затова са си толкова близки.
Не знам дали е имало привличане, но не би ме учудило, особено от страна на Енгин. Мн хубави са и двамата и мн ги харесвам. Дано поне си останат в добри отношения, че се носеха слухове, че са скарани, на които аз не вярвам. Но екранната любов им се получава идеално. Simple Smile
Направи ми лошо впечатление , че на последното награждаване на Енгин, тя не го поздрави първа - според мен така трябваше.

# 509
  • В Града на Липите
Извинявам се, ако съм скандализирала някого с трейлър-мрейлъра  Embarassed, обаче тия подсказки направо ми взеха съня.  Grinning
Обещавам ви още от сега, да не пиша за първата брачна нощ, че с това развинтено въображение мога да докарам на някой проблем с кръвното, сърцето или съня.

Докато гледах 70-ти епизод, който не знам защо спрях до средата, ме споходи едно странно чувство, дето си мислех, че никога няма да ме обземе, ама то взе, че ме обзе. И то е съжаление към Мустафа.
Да, ще кажете, той няма право на това. Но обикновено на такива големи празници съм необикновено милозлива, състрадателна и опрощаваща.
Докато слушах поредните му излияния, четени от небезизвестната ни любимка и идолка Мукадес, аз като една особено голяма бяла птица се поддадох. Стана ми жал за него. Особено сега, когато за Ф и К, предстоят много хубави дни и емоции.
Вярно, Мустафа извърши много глупости, грешки и злодеяния и още е далеч от времето, когато ще осъзнае цялата същност на вината си и ще спре да обвинява всички останали/този път бяха майка му и баща му/, но и той е човек. И той греши, а сега и плаща. Халал да са му 22-то години, заслужи си ги напълно, аз даже бих му дала около 40. Още ме е яд на него, но и го съжалявам. Защото този човек, никога няма да бъде щастлив. Той не знае как да бъде щастлив. Фатмагюл дори да му се беше поднесла на тепсия, опакована в сатенена нощница, пак щеше да намери причина да е нещастен. Мъчно ми е за такива хора. Може би не трябва, но е по силно от мен.

Л_Д, разсъжденията ти ме хвърлиха в размисъл. Аз лично не мисля, че Керим се съмнява, че е възможно да я е изнасилил. Дори когато не знаеше истината не спираше да повтаря, че не го е направил, не вярваше, че го е направил. Но въпреки, че не е пряк участник той носи вината си и живее с нея, не си е простил и не е получил прошка. Миналото не е забравено, то не може да се изтрие. И в един такъв интимен момент, който всички се надяваме да видим най-сетне е напълно възможно това минало да изплува и да го помрачи. Те още се лекуват, още правят малките си стъпки. Хубаво е, че тези стъпки са вече много по-смели, но имат още път да извървят.
Не ми се вярва и да отидат в Ълдър, точно сега. Може би по-късно, когато вече са си по-близки, ще могат да споделят и онова място. Естествено за разговор, не допускам в себе си, каквато и да е интимност там.
Аз така усещам нещата.
Пак се отплеснах, за което извинете. Като не пиша по два дни и после нямам спиране. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт