Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 510

Честито Възкресение Христово !
Мили момичета, пожелавам ви здраве, радост и любов  за вас и вашите близки ! Бъдете благословени !

Бризче, честити именнички, да са ти живи и здрави !

Евелин, Честит Рожден Ден ! Пожелавам ти здраве и безброй щастливи мигове !

Благодаря на екипа за превода на 70 еп.   bouquet

# 511
  • Разград
♥Fatmagül ile Kerim - Senden Cocugum olsun istiyorum ♥

# 512
Момичета  гледам в момента един клип с Енгин и Берен  ,правят реклама на Канал Д,мисля че е от 2010г  ,наблюдавам как се гледат ,и радват един на друг,може би имало нещо между тях,но е свършило ,знае ли човек,а може единия все още да изпитва някакви чувства,а допускате ли че може и да са заедно но умишлено да не го показват,или просто на мен толкова ми харесват като двойка ,че ги "сватосвам"   Laughing
Сещам се за този клип, мн е хубав, харесва ми песента и настроението. Те са си били приятели отпреди, поънават се покрай шоуто за таланти, така че аз си мислех, че затова са си толкова близки.
Не знам дали е имало привличане, но не би ме учудило, особено от страна на Енгин. Мн хубави са и двамата и мн ги харесвам. Дано поне си останат в добри отношения, че се носеха слухове, че са скарани, на които аз не вярвам. Но екранната любов им се получава идеално. Simple Smile
Направи ми лошо впечатление , че на последното награждаване на Енгин, тя не го поздрави първа - според мен така трябваше.
Не съм го гледала, не знам. Дали има някъде линк?

# 513
Аз затова като видя Мустафа и превъртвам по напред,че да не го гледам.

Проблемът на Мустафа,че му кязваха каква да прави.И родителите му,и Яшаран,и Мюнир.Керим действаше с разумът си,с главата си..Това днес го чух в един друг филм където играе г-жа Фердевс.Уникална жена е!

# 514
Хриси, не забелязах да си скандализирала някого, май всички бяхме радостни с твоя трейлър. Обезателно продължавай! Аз лично съм готова да понеса някой проблем с кръвното, сърцето и съня, заради твоите описания.
Приемам предположението на Светозара, че Керим на плажа ще се почувства гадно, все едно че е 4ия, не че наистина ще го помисли, а заради обстановката.
Въобще много вълнения ни чакат, момичета!

# 515
Извинявам се, ако съм скандализирала някого с трейлър-мрейлъра  Embarassed, обаче тия подсказки направо ми взеха съня.  Grinning
Обещавам ви още от сега, да не пиша за първата брачна нощ, че с това развинтено въображение мога да докарам на някой проблем с кръвното, сърцето или съня.

Докато гледах 70-ти епизод, който не знам защо спрях до средата, ме споходи едно странно чувство, дето си мислех, че никога няма да ме обземе, ама то взе, че ме обзе. И то е съжаление към Мустафа.
Да, ще кажете, той няма право на това. Но обикновено на такива големи празници съм необикновено милозлива, състрадателна и опрощаваща.
Докато слушах поредните му излияния, четени от небезизвестната ни любимка и идолка Мукадес, аз като една особено голяма бяла птица се поддадох. Стана ми жал за него. Особено сега, когато за Ф и К, предстоят много хубави дни и емоции.
Вярно, Мустафа извърши много глупости, грешки и злодеяния и още е далеч от времето, когато ще осъзнае цялата същност на вината си и ще спре да обвинява всички останали/този път бяха майка му и баща му/, но и той е човек. И той греши, а сега и плаща. Халал да са му 22-то години, заслужи си ги напълно, аз даже бих му дала около 40. Още ме е яд на него, но и го съжалявам. Защото този човек, никога няма да бъде щастлив. Той не знае как да бъде щастлив. Фатмагюл дори да му се беше поднесла на тепсия, опакована в сатенена нощница, пак щеше да намери причина да е нещастен. Мъчно ми е за такива хора. Може би не трябва, но е по силно от мен.

Л_Д, разсъжденията ти ме хвърлиха в размисъл. Аз лично не мисля, че Керим се съмнява, че е възможно да я е изнасилил. Дори когато не знаеше истината не спираше да повтаря, че не го е направил, не вярваше, че го е направил. Но въпреки, че не е пряк участник той носи вината си и живее с нея, не си е простил и не е получил прошка. Миналото не е забравено, то не може да се изтрие. И в един такъв интимен момент, който всички се надяваме да видим най-сетне е напълно възможно това минало да изплува и да го помрачи. Те още се лекуват, още правят малките си стъпки. Хубаво е, че тези стъпки са вече много по-смели, но имат още път да извървят.
Не ми се вярва и да отидат в Ълдър, точно сега. Може би по-късно, когато вече са си по-близки, ще могат да споделят и онова място. Естествено за разговор, не допускам в себе си, каквато и да е интимност там.
Аз така усещам нещата.
Пак се отплеснах, за което извинете. Като не пиша по два дни и после нямам спиране. Grinning
Вярно-Мустафа си е за ожалване. Вероятно е бил добър човек преди да се докосне до Голямата драма.

Поставени при драматични обстоятелства, Мустафа изостава Фатма, а Керим прави всичко, за да помогне. Това е повратния момент и за двамата. Единият избра изкупление с човещината, а другия дълго и последователно върви по криви пътеки-предаде Фатма, продаде се, започна да мъсти на Керим, а да слугува на другите.Нелепо, глупаво и нелогично. Много грешки- да не кажа , че не направи нито един правилен ход. Не му разбирам логиката на Мустафа, но е жалко сам да си причиниш толкова много зло.

# 516
  • AMS
Привет, момичета!!!
ОМА, поздравления за клипа. http://www.youtube.com/watch?v=6KUZx-1nB70&feature=youtu.be
Много добре си се справила!!!
Детелинка, драго ми е да те видя!!!
Евелин, Честит Рожден Ден!!! Нека усмивката да е винаги на лицето ти!!!
Хриси, както казва Валя, имай милост!!!
За такива трейлъри-мрейлъри слагай знак преди спойлера.
Около мен започна да се чува нещо от сорта - кап, кап, кап, ...
Разтекох се от удоволствие!!!

# 517
  • Бургас
Според теб  Керим  не действаше със сърцето и инстинкта си.Аз така го виждам.

# 518
Защото този човек, никога няма да бъде щастлив. Той не знае как да бъде щастлив. Фатмагюл дори да му се беше поднесла на тепсия, опакована в сатенена нощница, пак щеше да намери причина да е нещастен. Мъчно ми е за такива хора. Може би не трябва, но е по силно от мен.
Много точен анализ на Мустафа, Хриси! Браво!!!
Докато бяха още сгодени с ФГ, помните ли как ФГ искаше да се оженят по-скоро, а той отлагаше защото трябвало да спечели пари и какво щяла да каже Мукадес?! Просто нямам думи!
Той е пълен нещастник (не оцени дори Хаджер и най-вече детето си), но лошото е, че такива хора и да ги съжаляваш, няма как реално да им помогнеш освен да спасиш себе си и да се отдалечиш възможно най-много от тях! Радвам се, че ФГ(надявам се и Хаджер) успя да го направи, защото понякога хората не успяват да се измъкнат от енергийните вампири около тях. За мен Мустафа е точно такъв - отиде при Керим (когато майка му беше умряла), след като той стреля по него и се опита да стовари цялата вина на тях и да се изкара жертва. Ужас и безумие!!! Наистина Мустафа най-малко ми се коментира. Ужасен е в затвора с тази печална физиономия! Аз честно ви казвам не мога да го съжаля, не разбирам и момичетата, които го харесват!

# 519

Проблемът на Мустафа,че му кязваха каква да прави.И родителите му,и Яшаран,и Мюнир.Керим действаше с разумът си,с главата си.

newsm10

# 520
Вярно-Мустафа си е за ожалване. Вероятно е бил добър човек преди да се докосне до Голямата драма.

Поставени при драматични обстоятелства, Мустафа изостава Фатма, а Керим прави всичко, за да помогне. Това е повратния момент и за двамата. Единият избра изкупление с човещината, а другия дълго и последователно върви по криви пътеки-предаде Фатма, продаде се, започна да мъсти на Керим, а да слугува на другите.Нелепо, глупаво и нелогично. Много грешки- да не кажа , че не направи нито един правилен ход. Не му разбирам логиката на Мустафа, но е жалко сам да си причиниш толкова много зло.
Направи само едно добро дело до момента- не свидетелства с/у Фатма!Всичко останало беше гаф, след гаф!!

# 521
  • София
Още ме е яд на него, но и го съжалявам. Защото този човек, никога няма да бъде щастлив. Той не знае как да бъде щастлив. Фатмагюл дори да му се беше поднесла на тепсия, опакована в сатенена нощница, пак щеше да намери причина да е нещастен. Мъчно ми е за такива хора. Може би не трябва, но е по силно от мен.
Пак се отплеснах, за което извинете. Като не пиша по два дни и после нямам спиране. Grinning
И аз смятам така,той е от онзи тип хора,които не знаят как да бъдат щастливи.А това заслужава известна доза съжаление!Още повече, че Мустафа също е жертва и то една от основните жертви в изнасилването, но сам проигра шансовете си за щастие!Можеше да бъде много различен животът му,сам на себе си причини най-големите вреди.
Аз не разбирам,защо все още го дават.За мен неговата история свършва в затвора и точка.Какво ли са му измислили още? newsm78

Хриси,за Илдър не знам,какво да мисля.Къде може да отидат,ако не  се върнат вкъщи/както се казва в подсказката/ newsm78.Само това ми хрумна.

# 522
Здравейте,момичета!ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Пожелавам на всички много топлина,светлина,добрина и любов в сърцата!Бъдете живи и здрави!Благодаря от сърце за преведения 70 епизод  bouquet  bouquet  bouquetИ в този ред на мисли искам да споделя какво може би ще се случи в 71 еп.Керим и Фатмагюл изживяват любовта си и не могат да се наситят един на друг на плажа.В един момент той си спомня за онази нощ и се отдръпва.Фатмагюл,разбирайки за какво си мисли Керим,му казва,че му е простила и да си прости и той.И си мисля,че тя ще остане в неговата стая-просто ще свикват един с друг,пък и тя го иска винаги до нея.От тук нататък те няма да се разделят повече.Колкото за Муки- тя ще пише на Мустафа за предстоящата сватба,той ще отговори и по случайност писмото ще получи Мериам.Тя ще го прочете и ще разбере,че Мукадеса върти някакви номера с тези писма,а може и да я види как търси писмото.Разбира се веднага Керим ще е уведомен иииии bash bash bash Това ще изчисти всякаква ревност от сърцето на нашето момче.

# 523
Според теб  Керим  не действаше със сърцето и инстинкта си.Аз така го виждам.

Керим,през цялото време действа с умът си.Губи разсъдъкът си само като чуе името Мустафа,тогава нищо не може да го спре.

# 524

Проблемът на Мустафа,че му кязваха каква да прави.И родителите му,и Яшаран,и Мюнир.Керим действаше с разумът си,с главата си.

newsm10
Не сте прави!
На Керим също му казваха какво да прави , т.е. опитаха се да му казват , но той не ги послуша.Всъщност в началото се подведе , но много бързо се осъзна и влезе в правия път!
Цялата фамилия "Шаранови",начело с "енището" се изредиха да го напътстват,Мукадесинка също!!!!

Общи условия

Активация на акаунт