Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 880
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • В Града на Липите
Благодаря ви, момичета  Hug За това, че мога да споделям с вас лудостта си.
Честно казано, много мислих, преди да ви го споделя. Всъщност около 1 час, а това за мен се равнява на цяла седмица  Grinning

Eва Мери, tudinka, честит рожден ден на вашите слънчица. Нека винаги да огряват живота ви и да растат здрави и щастливи   bouquet   bouquet

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 20:33 от hrissi_sz

# 736
  • Пловдив
Хриси, ти си роден писател, бе човече  Hug Не си хаби таланта с тези сметки- метки, а започвай да пишеш  Praynig Praynig Praynig Сандра Браун ряпа да яде пред теб ! Страхотна си  Hug Hug И да не го видим това във филма, аз вече го видях и при първата им брачна нощ предполагам, че ще си представям това  newsm10 Адмирации, мило момиче!!!!

# 737

sujaliavam, pove4e niama da pisha, oshte purvia put kogato se prestrashih da pisha se izvinih che pisha na latinica zashtoto niamam kirilica, kakto i da e izviniavam se za neudobstvoto koeto sum prichinila s moiat post. ostanete si s zdrave!

Горе в дясно - до името ти ,има бутон за смяна на латиница и кирилица- пробвай Peace
Благодариа, намерих го, незнаех 4е е толко лесно, надявам се сега ве4е да сам в 4ас . благодаря
Радвам се,че бях полезна Hug Hug Hug

# 738
Видях една снимка в Engin Akyurek Universal Fans Club на актрисата Искра Радева и този текст (споменава се нейното име, не знам може би се е изказвала за Енгин?), ако може някой да преведе? Simple Smile ''Ünlü Bulgar aktristi Iskra Radeva Engin’e
yeteneğinden ötürü hoş bir mesaj yollamış.
Sayın Engin Akyürek, Hayatımın bu karanlık kış döneminde, sizin Kerim karekteriniz benim aşkı yeniden yaşamamı, ona yeniden inanmamı ve özlem duymamı sağladı. Karaktere verdiğiniz ruh çok güçlü ve etkileyici. Kerim karakteri tam size göre bir rol.

# 739
Благодаря ви, момичета  Hug За това, че мога да споделям с вас лудостта си.
Честно казано, много мислих, преди да ви го споделя. Всъщност около 1 час, а това за мен се равнява на цяла седмица  Grinning
Не знам за теб - но мойта диагноза също е тежка. Аз пък вече съм избрала песен върху която ще направя клип - чакам си романтичната 71 серия за снимков материал.

# 740
Май на тези снимки Фенклуба на Берен влиза, а Керим излиза Wink

# 741
  • Стара Загора
Привет момичета!И аз бях на линка извън интернет,че времето е прекрасно за разходки,но нямах търпение да седна и да ви изчета!И явно не съм грешала-толкова хубави неща сте писали  Hug Hug Hug,но оставам с убеждението,че на всички вече ,включително и на мен ни се иска една любовна сцена-ама хууубава и много романтична.Въпрос на няколко епизода според мен.
Хриси Hug,ти наистина си такъв талант  bouquet ,че онемявам  докато чета...толкова образно го представяш,че вярвам всички мами останаха без дъх Embarassed....
Тъй като не запомних и аз имена Embarassed(то много неща ми харесаха)- да честитя празниците на двама малки рожденника-едната мама беше Eва Мери,а другата Тудинка-момичета много здраве, щастие и радост на вас и  вашите слънчица  желая!!!

# 742

Адмирации  за сцената в стил Джаки Колинз и предлагам малко хубава музика.

# 743
  • Разград
Видях една снимка в Engin Akyurek Universal Fans Club на актрисата Искра Радева и този текст (споменава се нейното име, не знам може би се е изказвала за Енгин?), ако може някой да преведе? Simple Smile ''Ünlü Bulgar aktristi Iskra Radeva Engin’e
yeteneğinden ötürü hoş bir mesaj yollamış.
Sayın Engin Akyürek, Hayatımın bu karanlık kış döneminde, sizin Kerim karekteriniz benim aşkı yeniden yaşamamı, ona yeniden inanmamı ve özlem duymamı sağladı. Karaktere verdiğiniz ruh çok güçlü ve etkileyici. Kerim karakteri tam size göre bir rol.

Това е стара публикация от преди около 2 месеца.

Kerim & Fatma (sho hal 7ala)

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 20:36 от vania_e

# 744

Има ли нещо по-красиво от споделената любов? От магията на пълното отдаване.

Скрит текст:
Ръката му е толкова голяма, а така нежно гали рамото й. Устните му, се притискат до малката веничка на шията й, а после се спускат надолу и правят слънчева пътечка по кожата й, точно до изрязания ръб на сатенената й нощница. Тя е толкова красива... неговата малка фея с пречупени криле... Страстта бушуваща във вените му е стихнала до богоговеене. Тя е неговият олтар, неговото изкупление. Ръката й, тънка и нежна се зарява в косите му... очите й са премрежени от страст, която я плаши и опиянява едновременно... Тялото й копнее за нещо, което не познава. Разумът й е объркан, но тя предпочита да го приспи. Осланят се на сетивата си. Тя става по-смела, и отвръща на целувките му... изпива една сълза, която се стича от ъгълчето на окото му и уязвимостта му я прави по-силна. Нейният герой, нейният спасител... който я гледа с такова обожание, че я прави дръзка. Тя откопчава едно копче на ризата му и го целува... копче... целувка... копче... целувка... голите му гърди не я плашат. Докосването на дланите й го кара да настръхне, но той чака... Иска тя да го опознае... напрежението му е толкова голямо, че се бои да помръдне. Дланта й случайно докосва белега от раната му и сякаш го удря ток. Сладката агония едва не го убива. Придърпва я върху себе си и застива за миг. Иска да я усети с всеки сантиметър от тялото си. Ръката му бавно се плъзва от кръста й надолу по невероятните й извивки. Целувките им са огнени и вече му е толкова горещо, че едва диша. Шумът на сърцето му бумти като барабан в ушите му. Ръцете му са станали по-дръзки, но тя няма нищо против. Вече не се страхува. В момента в който той го осъзнава, сграбчва лицето й и я поглежда. Вижда устните й подпухнали срещу неговите, очите й премрежени от страст, нежното й лице зачервено от свян... неговата фея отново има криле... те са разперени в полумрака и проблясват на свещите... Бедрата й се плъзват около неговите за да намерят опора, а очите й сякаш питат какво следва. Тя е готова за него... и той с треперещи пръсти й помага да го приеме... Застиват за миг стреснати от силата мига, но после той вдига дланта й и я целува. Пръстче по пръстче, без да изпуска от поглед очите й. Страстта му я помита като лятна буря и тя се раздвижва в най-древния танц на всички времена. Танц, който е заложен в природата й. И вече няма връщане назад. Те са едно цяло, едно бъдеще и една вселена, която се разбива на милион галактики и ги оставя бездиханни и безкрайно щастливи.
Той я сгушва до себе си и слага ръката й на сърцето си. Сълзите й мокрят гърдите му, но той не се страхува, че я е наранил. Знае, че е щастлива, знае, че е свободна...
Хриси, поздравления за таланта ти да изразиш любовта и красотата, които носиш в себе си! Благодаря ти, че сподели с нас магията на пълното отдаване!      bouquet

# 745
  • Разград
fatma gul 3la baly

# 746
  • София
Извинявам се,че пиша тук,но още съм в тази тема Blush!

http://www.youtube.com/watch?v=tOq029mjSuI&feature=share

Следобеден поздрав от Мустафа Булут и Бихтер - вчерашно фенско клипче....

Толкова ги харесвам и двамата- и Мустафа Булут и Бихтер,заради страстта, която гори в тях.Би се получил невероятен филм с тях в такива страстни роли.

# 747
Тази вечер си пуснах телевизора от един месец насам. Попаднах на този бозав сериал , превода и гласовте не могат да се издържат и 1 минута, а за сюжет и актьорска игра, да не говорим! #Cussing out

# 748
Никой не те кара да го гледаш, нали?

# 749
Здравейте!Филма е супер,артистите прекрасни,а Вие уникални!
Тук е весело!Присьединявам се кьм Вас!

Общи условия

Активация на акаунт