Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 694
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
за Керим - Егин да ни е жив и здрав и много щастлив !

с целувка Heart Eyes!

п.п.не случайно розите са сини )))
!

# 121
ЧРД на нашето момче! Да ни е живо и здраво и да ни зарадва с много хубави моменти в новите серии!   ura  Tada

diksi72, слухчетата са добри, но  и някакъв проблем ще има, kaто че ли ....нещо, свързано с любовта..
Нещата вървят към леглото, май...само да не се задейства спирачката в съзнанието на ФГ ... Или е свързано с мястото - те са на плажа, а това може да предизвика лошите спомени за онази нощ..
Имам предвид това

-Olmaz olmaz olmaz aşkım burda olmaz???  ( не, не ,любов моя, тук не -  мой превод )

Моля някой да го преведе точно, ако може  newsm78

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 01:56 от daniela.qnkova

# 122
Момичета, Добра Ви вечер! Hug HugОпитвам се въпреки всичко, да Ви чета, не мога да се впиша с коментари, но истината е, че днес ме накарахте даже и да се смея с глас! Невероятни сте! Дано Живота е с Вашата крачка и желания?! Praynig Praynig Peace Peace
Много явно има да се Честити, но там където се натъкнах :
Вале, Хриси, Честити Ви годишнини Hug Hug Peace Peace    bouquet  bouquet Здрави, щастливи  и вечно усмихнати и обичани бъдете! И Вие обичайте , де! Peace Peace
Мамарис Hug    bouquetДа ти е живо и здраво детенце!Щастливи и безгрижни детски години! nbirthday newsm67

Не мога да се включа адекватно със серийката, но от това, което изчетох и погледнах към култовите сцени  една прекрасна серия, с край, който всички чакахме  - особено с прекрасното завъртане на нашите сладури!  Peace Peace Ооох и Мукадесита е на дневен ред да бъде разнищена - не знам как ще ни я сервират, но от сега си се надявам на релакс при нейното разкриване...... но не бързам със задоволството си, защото не знам какво са ни подготвили сценаристките???? ooooh! Crazy Mr. Green
Днес Ви четох до към то 16.00 часа и поста ми е към този час! Ама и Вие спирка нямате! ooooh!
Пускам Ви едно стихотворение, което на мен много ми допадна, днес попадайки ми!

Скрит текст:
Безкрайно благодарна съм на Бога
не за пари, късмет и красота,
а за това, че с Божа помощ мога
да съм щастлива с малките неща.

Опива ме ухание на цвете
вълнува ме осанка на дърво,
неказаните думи на ръцете,
които ме докосват със добро.

Един изпълнен с благодарност поглед,
една красива песен за любов,
един заслон в снега с дърва за огрев,
молитва за кураж във пътя нов.

Безкрайно благодарна съм на Бога,
че усет ми е дал за красота
и с нея пребогата съм щом мога,
да я намеря в малките неща…

Жива Кюлджиева

Хриси, Славена, Бризче - Hug Hug  Hug   bouquet  bouquet  bouquetуникални сте! Peace Peace
Силия Hug    bouquet благодаря ти за снощния репортаж Peace

Благодаря и  на момичетата, които са се включвали и с превод !  Hug Hug Peace Peace    bouquet  bouquet Аз днес от работата си Ви изчетох и все едно съм изгледала серията! Само сутринта рано дето си включих клипчетата с двете култови сцени - Керим - Баба,  и Керим- Фатмагюл - края.....

Невероятен е сериалът, два пъти по-невероятни са всички, които се включват в темичката и я правят невероятно местенце за релакс от реала! Hug Hug   bouquet  bouquet

# 123
  • Разград

"Burcin Abdullah" Fatmagül'ün suçu ne konuk oyuncusu....
70.bölümde konuk oyuncu olan "Burcin Abdullah" bir zamanlar yayınlanan Üvey Baba dizisindeki Lamia rolünü oynamıştı...
това да не е Ламия
да не би да влиза във Каква е вината на Фатм.  newsm78
Това е Айче , нали? Гледали ли сте я в друг филм?

Това е актрисата играеща ролята на Айче, казва се Бурчин Абдулах.
От филмите които е снимала нищо не ми е познато, във "Üvey Baba" където е играла героинята и се е казвала Ламия. Сега се снима и в "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" заедно с Тюркан Шурай, Толга Карел, Джемал Хюнал, Ламия /от мелодията/, Пала / от ЛиН/, Ойко Челик другите актьори не са ми познати.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 01:58 от vania_e

# 124
Гони,благодаря ти за стихотворението,което сподели с нас.Отговаря напълно на моите усещания. Simple Smile

# 125
Гони,благодаря ти за стихотворението,което сподели с нас.Отговаря напълно на моите усещания. Simple Smile

Миличка и твоите постове ми допадат, но в момента се намирам не там, където трябва да съм и затова не мога да изкажа задоволството си и от много момичета, които се вписват в темата! Но важното е, че аз съм им благодарна и им пожелавам всичкото най-добро на този свят! Peace Peace

Не искам да пропусна и Марианка,, която ни е достойната домакиня в това райско кътче! И все не успявам да й благодаря за всяка нова темичка, но мисля си , че тя знае....
Марианка

# 126
  • Разград
Kerim & Fatmagul

# 127

"Burcin Abdullah" Fatmagül'ün suçu ne konuk oyuncusu....
70.bölümde konuk oyuncu olan "Burcin Abdullah" bir zamanlar yayınlanan Üvey Baba dizisindeki Lamia rolünü oynamıştı...
това да не е Ламия
да не би да влиза във Каква е вината на Фатм.  newsm78
Това е Айче , нали? Гледали ли сте я в друг филм?

Това е актрисата играеща ролята на Айче, казва се Бурчин Абдулах.
От филмите които е снимала нищо не ми е познато, във "Üvey Baba" където е играла героинята и се е казвала Ламия. Сега се снима и в "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" заедно с Тюркан Шурай, Толга Карел, Джемал Хюнал, Ламия /от мелодията/, Пала / от ЛиН/, Ойко Карел другите актьори не са ми познати.

Ваня Flowers Sunflower  благодаря за инфото!

# 128
За Гони

Скрит текст:

# 129
  • Разград

# 130
За Гони

Скрит текст:

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЪМ БЛАГОДАРНА ЗА ПОСЛАНИЕТО --- ЧАКАМ..... Peace Peace
НО ДОКАТО ЧАКАМ, МОГА ЛИ ДА ПОЗДРАВЯ ТЕБ И ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ТУК С ЕДИН ПРЕКРАСЕН БЛУС , НО И С ПОЖЕЛАНИЕТО ДА ГО ИЗТАНЦУВАТЕ СЪС СВОЯ КЕРИМ! Peace Peace Peace

# 131
  • AMS
Привет, момичета!!!
Маринка, Благодаря за новата тема!!! Благодаря на bonobo, Sofi_q, riviera, colorblind и пак на Марианка, за превода на 69-ти епизод, финала на 70 еп.
Марта, много е хубав клипа!!!
Харесва ми как изпипваш картината!!! Добро попадение и на музиката от друг филм с Берен!!!
rosisan - бързо възстановяване!!!
Хриси, Лили, благодаря за преводите от 70-ти еп.!!!
Вили123 добре дошла!!!

Аз съм бясна на Мукаддес и не искам  в никакъв случай да ѝ се разминава!!! Ама в никакъв случай!! Е, не мога "да съм над нещата" по отношение на нея!!!
Ще цитирам freespirit - "...къде въобще я слагате Мукадес в А-групата- тя е само досадна муха.."   Тази муха влиза и в А групата без да ѝ мигне окото. Не я ли помните, как първа кацна, късно вечерта, след онази нощ, в имението на Яшараните? И от тогава е във вихъра си. С голямо удоволствие бих искала да бъде размазана!!!
Иначе притесненията са ми за милото ми Раахми. Все той обира пешкира. И до кое време боядисва оная вечер, само и само да ... Оф яяяяяяяя То не са само тези съседи от новата къща, дето се отнасят зле към ФГ, а и ония двете, дето пиеха чай при рибарите в старата махала ... там дето Емре ловеше риба... Сигурно има и други такива.  
Сценаристките, Кадир, Йомер, трябва да поработят с журналистите сериозно!!! Трябва да им подават информация, иначе тогава те, черпят от такива източници като Мукаддес, Оня, ЯШараните, или си измислят. А на това консервативно общество - това им трябва - да кажат - така било и така ще си остане.
Ох, май се отплеснах, а вие спите вече. Знам като станете ще боядисвате яйца и ...
На Керим, не е важно, дали ще му честитя аз рождения ден. Важното е да му честити ФГ и да го отпразнуват много хубаво, та и ние да видим следващия четвъртък. Миналата година - Първи сезон  - на 14.04. бяха в съда в Измир....
Хайде омитам, се защото сигурно сте изписали най-малко 5 страници.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 03:30 от di...va

# 132
  • AMS
Goni, искрено се радвам да те видя!!!
За теб и семейството ти много здраве и успехи!!!

Скрит текст:

# 133

Бях вече запретнала крачоли и ръкави за сън Joy Joy Joy, но се върнах с едното си очо да погледна в темичката!
Дива      bouquetизключително много ти Благодаря за поздрава към семейството ми, но не подминавам и песента с която ме поздравяваш! Peace Peace Peace
Аз определено не си падам по турската музика, но музиката на Кърач  и точно тази песен ме е впечатлила толкова много, че даже и под сурдинка / мисля, че съм го и споделила - но не помня вече ooooh!/ от време оно съм си съчинила и мой си текст по тази мелодия! Ееее, много е личен, но ако се сдаде сгода мога и да го споделя! Но песента е обожавам, затова хиляди благодарности!    bouquet  bouquet  bouquet

А клипът ти е прекрасен, както всеки друг...... Здрава и благословена бъди! Peace Peace

# 134
Kerim ve Fatmagül kumsalda.. Fatmagül iyileşmiş artık. Tutku hat safhada. Öpücükler kendinden geçmeler. Fatmagül'den karşılıklar.. Kumsal yatak sanki... Fatmagül'ün saçlarında kumlar… Aman travmalardan uzak!!!
**Kerim gel dese, Fatmagül Kerim'in kollarında sabahlayacak... Kerim gel dicek mi? Benimle kal dicek mi? Bu gece sıcacık yatakta mı son bulacak???
**Oya ne zamandır yoktu galiba... çıkar artık bu bÖlüm
**Bu sefer ''Aşkım'' deme sırası kimde acaba?
**Fatmagül Kerim'e doğum günü hediyesi içinde sevgi sÖzcükleri de geçen birşey hazırlamış. Güzel anıları biriktirmeye yarayan birşey ...
-Olmaz olmaz olmaz aşkım burda olmaz???
Source : Engin Akyurek World Wide

Това звучи обещаващо, доколкото схващам....само, че ме съмнява, че ще е непременно в 71-ва серия.  Но не ми се вярва да се стигне чак до "топлото легло" както се подмята в закачлив въпрос...не че бих имала нещо против.  Wink Някоя друга целувка трябва обаче определено да има...особенно сега при кулминацията на чувствата след раздялата.
Ако е вярно, май Ф ще "подари" любовни думи на К за неговия РД.
Само натам да вървят нещата и всичко ще се нареди.

Димони,

относно Мерием бих добавила, че не мисля, че при нея толкова трябва да се набляга в/у това дали тя вярва на К, че Ф си къта масово писма на М. Нейният отговор...приемащ опцията, че това може и да е така...не акцентуира на хипотезата, а на незначителноста и...т.е. тя (както и Фахретин според мен) има предвид, че дори и да е така...това не е важно и не може да бъде важно, защото Ф обича К (в това тя е сигурна) и ако тя е прикрила, че има писмата на М, то това е все някак обяснимо и по никакъв начин не оправдава продължителното и наказание чрез липсата на К. Тя вижда, че Ф страда по К и не иска това да продължава. Тя акцентуира на чувствата на Ф и на нейната роля в играта.

Общи условия

Активация на акаунт