Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Момичета аз малко се порових в на Едже Йоренч профила в туитър и намерих това:

До колкото успях да си го преведа с гугъла, мисля че тук сценаристката опровергава слуховете за 3-ти сезон.

# 181

Нека денят ви е слънчев, усмихнат и щастлив !

От снощи до сега - доста неща са се случили в темата
Goni  и   Di...va - момичета появявате се като нощни феи, пишете нещо хубаво или пускате чудно клипче и изчезвате ! Липсвате ми за по-директна комуникация, макар и виртуална !

Dimony /пост #98 / и  Miranda 78 /пост # 135 / - прекрасни разсъждения - поздравления !

Gabie - честит личен празник - много любов и взаимно уважение !

Mireto - клипчето което си пуснала е прекрасно - идеята ми допада /и моята беше такава, но аз не мога да ги правя по този начин - със снимки не е толкова въздействащо /. Вече е в любими !

Dani_pop - твоята песен ме наведе на една мисъл. Чувствата в любовта не се влияят нито от народност, нито от етнос или религия. Влюбените страдат или са щастливи по един и същи начин.
В този ред на мисли - желая на всички щастливи и влюбени в половинките си - хубави празници, изпълнени с прекрасни моменти !

Детелинка - добре се появи и ти - имаш едно поздравление от мен, за нещо което предрече и което се сбъдна наистина / сън ли бе твой или мечта / - но позна !
Върнах се назад за да документирам - това е твой пост / копирах го /
 Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 98    : Четв., 05 Апр. 2012, 23:52
Отсега ви пиша сюжета на 70 серия-Фати шие роклята,плаче и се измъчва,че има нещо,а не знае какво точно става.Керим се измъчва в някоя хотелска стая,а Емре-добре,че е любопитен,ще подхвърли нещо и ....всичко ще се изясни.Край на серията-Фатма чука на хотелската врата на Керим

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 14:10 от Марта_49

# 182
Керим и Фатмагюл
Скрит текст:

За Мукадес
Скрит текст:

Направо ме разби - особено за Мукитос - пращаме и го веднага по "нарочен" куриер за новата и къща. Нали и нейното желание е да си има собствена къща. Свързвай се с дизайнера и производителя на въпросната мебел - да и направим цялостно обзавеждане на "горката" жена - да не се охарчва тя.

# 183
Страхотни подсказки! Сега започвам да ви чета ,че доста матириал ми се е събрал.

# 184
Момичета, замислих се за филма и искам да споделя нещо, което ми хрумна.
Този филм е невероятен и ни помага да видим истинските неща в живота. Не случайно се използва като терапия от жени, преживели насилие. Според мен той помага на всеки човек да осъзнае кое е важно и стойностно (дълбоко засягайки темата за парите, завистта, добротата, любовта). Ако имаш един Керим до себе си, филмът ти помага да го оцениш, ако ти се е случило нещо лошо - филмът ти помага да го преживееш, ако си без партньор - да разбереш причините и да започнеш да се надяваш да срещнеш любовта - тук визирам Мерием и Кадир, ако си нещастен в любовта - да го превъзмогнеш и да намериш път към щастието - тук визирам Перихан, Хаджер), ако си пълен нещастник (като Мустафа, Решат, Ердоан, Вурал, Селим и Мукадес) - да видиш докъде ще стигнеш и да се спреш, ако имаш брат като Рахми - да го оцениш истински, ако си преживял преломен момент - да го погледнеш от всички страни; да оцениш родителите си. Дори тук във форума се получава някакъв вид психотерапия. Досега не съм мислила така за друг филм. Надявам се, че разбрахте какво исках да кажа, въпреки че звучи малко объркано и всеки пречупва филма през призмата на своя живот. Радвам се, че този филм съществува.

Право думаш, miranda, за поуките и истинските неща в живота, по себе си съдя!

# 185
Meriam Pandarova-Kocaomer
Gotovo..prevedoh 70 ep...glavata me zabolya...no cvar6ih,trabva samo da se podredi...Simple Smile

# 186
ahoy  Hug
И аз по себе си съдя! Чувствам се като прогледнал слепец докато гледам филма  newsm03

# 187
Gotovo..prevedoh 70 ep...glavata me zabolya...no cvar6ih,trabva samo da se podredi...Simple Smile

bouquetКаквото и да кажем ще е малко .Затова Благодаря от сърце

# 188
 За превода!!!
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 189
На Мукадес не трябва да й се разминава. Сценаристките не могат да оставят нещата така, нямат право да го направят...Не толкова заради Мукадес, а заради К и ФГ. Ако не се изясни случката с писмата, ще остане нотка на съмнение , нещо  ще горчи...а това не бива да се случва . Този проблем трябва да се изчисти, за да продължат напред и щастието им да е пълно .

Напълно съм съгласна с теб.Крайно време е  Мукадес да си получи заслуженото за гадните номера дето прави. #2gunfire
К и ФГ трябва да  си споделят всичко за да няма повече такива ситуации.

ariana51,благодаря за новата тема!  bouquet

Весели празници на всички!  bouquet

Благодаря и аз !  bouquet

# 190
                  Момичета , пожелавам ви да сте заобиколени от любимите хора на този Свят Празник ! Hug

Да ни е жив и здрав Керим и да ни радва с още блестящи роли..!  txtloves

Габи , твоят Керим да те гледа влюбено още дълги години..!  Да ти е жив и здрав ! newsm59

Една песен на Даяна Рос , която много отива на нашите сладури..!? Peace

Превод:
                     http://vbox7.com/play:a2fbd76c

За Куркуме :                                                    

http://www.youtube.com/watch?v=va5d3Fr8uQI

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 15:10 от nelka123

# 191

Тази жена е невероятна - за два дена сама се е справила с цял епизод ! Heart Eyes

Ще вляза във фейса на Енгин да и благодаря ! Peace

# 192
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549235_3116 … 18836646_795704_6

Гласувайте,момичета,че на нашия човек в нас му е надеждата    bouquet

# 193
Момичета,преди известно време някоя от вас (да не сбъркам  името) изказа предположение, че ФГ и К трябва  да преживеят интимен момент  там, на "онова място"  на брега ,за  да забравят миналото и да започнат на чисто...Помните ли? Дали добре обясних за какво говоря... newsm78
В английския форум, имайки предвид подсказките за следващата серия, коментират така тази сцена - ФГ  лежи на плажа , косата й е на пясъка...дали тази обстановка  няма да изиграе точно такава роля-  ФГ да се излекува от травмата си ,да преодолее ,с помощта на Керим , този болезнен спомен.
Другият вариант е това наистина да предизвика лошите спомени и интимния момент да се провали...
Аз ,разбира се, съм за първия вариант!

Благодаря на Meriam Pandarova-Kocaomer за превода на 70 серия!  newsm51 newsm51
И дано да я гледаме скоро !

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 18:03 от daniela.qnkova

# 194
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

Всъщност,то гласуването е тук.
А там на предишния линк когато иска се отваря една графика,показваща моментното състояние.
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт