Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 684
  • 750
  •   2
Отговори
# 255
Добре,че има момичета,които реагират бързо,че аз докато си написах превода вече 2 момичета са го спретнали.Виждам,че и те са се затруднили на същото място като мен.Не можах да ги вържа нещата с тая компенсация,копнежа и разговора как е дошъл този ден newsm78 newsm78 newsm78
Светозара,твоят имен ден няма как да го забравим!Хитруша си ти,знаеш кога да имаш имен ден!
Предполагам, че има нещо още в турския текст и след като е минало през английския....
Важното е, че има КОПНЕЖ

# 256
Kerim and Fatmagül to compensate/make up for their longing, talk again How this day came

Аз го превеждам така   Heart Eyes :

Керим и Фатмагюл, за да компенсират (наваксат) копнежа си един към друг, говорят отново за това, как е дошъл този ден. (може би как са стигнали до тук)  Wink

# 257
Предлагам да залагаме до четвъртък.Да видим кой е най-близо до превода и тълкуванието относно "Копнежа".

# 258
Нова подсказка (от рускините): "Как Фатмагюл ще нарече Керим за първи път от дълго време?"

# 259
Завършила съм и съм живяла много години в Русия,така че проблем с руския нямам.Откъде гледате рускините какво пишат?

# 260
А може 3-те неща да са споменати без да имат връзка.Например
За да компенсират...засилват копнежа си...говорят как е дошъл този ден
Или нещо подобно.На нас ни се иска да си поговорят за онази нощ,за да изчистят проблема помежду си,но аз не мога да свържа това с такъв разговор,защото не става дума за мъка,а за копнеж.
А това с новата подсказка май е ясно-ще го нарече любов моя.

# 261
Kerim and Fatmagül to compensate/make up for their longing, talk again How this day came

Аз го превеждам така   Heart Eyes :

Керим и Фатмагюл, за да компенсират (наваксат) копнежа си един към друг, говорят отново за това, как е дошъл този ден. (може би как са стигнали до тук)  Wink

Peace Да нещо такова трябва да е.

# 262
  • София
Снимката от пост 249 е от Бодрум и е от 71пизод.
Има я на пост 37 от Мариана

# 263
Завършила съм и съм живяла много години в Русия,така че проблем с руския нямам.Откъде гледате рускините какво пишат?
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic15326s1635.html?start=1635

# 264

Можеш само да четеш , ако искаш дори само да копираш ти трябва регистрация !? Peace

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/forum555.html

# 265
  • Пловдив

Няма спокойствие Енгин...

# 266
То че 71-ва серия ще е мнооого хубава е вече ясно,ама да не ни сгромолясат със 72-ра,че ще вадим пищовите #2gunfire и други бойни оръжия fight
Искаме докрая нашите герои да са добре,на нас от това няма да ни стане скучно.

# 267
  • Пловдив

Е и пресата трябва да се прочете...

# 268
Ако Керим попита ще спи ли Фатмагюл в прегръдките му до сутринта?Ще завърши ли тази вечер в леглото?Кой този път ще каже "любов мой"?

Това е последното публикувано..

# 269
Очаква ни страхотна серия .Дано този път и канл Д да се смили над нас,че  в последно време има голям саботаж #2gunfire
Мисля си ,че може би най-накрая ще настъпи така нужната прошка .К да прости на себе  си ,Ф на К ,за да започнат да пишат  нова страница от живота си!!!!

Общи условия

Активация на акаунт