Клуб на храбрата шивачка -тема 10

• 91 166
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
marrie, едни от клещите в комплекта са за копчета тик-так, има и 100 халки и 25 капси (така пише), но всъщност са си копчета тик-так.Снимки утре, че няма ток в батерията на апарата  Sunglasses
mama na dili истинско латино-американско цвете танцува на дансинга  Wink
Dragony все още не съм пробвала клещите за халки, само тези за пробиване. Не ми се иска да изхабя всички халки и капси за проба  Grinning

# 256
хи-хи...и аз още си ги кътам капсите...но съм виждала да се продават такива в един магазин за шивашки материали...

Мама на Дили ... сътворила си истинска принцеса...страхотна е!

# 257
  • Пловдив
mama na dili, супер е рокличката! Браво! И малката е щастлива и като гледам най-красива на празника Simple Smile))

# 258
mama na dili  както винаги, си се справила чудесно и малката е като истинска принцеса, а може ли малко инфо от къде намери този цикламен тюл, в малкия град сме много ограничени от към разнообрезие  #Cussing out

kremidi  и Dragony благодаря за своевременното инфо, аз вече ги поръчах и дори ми ги купиха,  Mr. Green кога ще ги получа е отделен въпрос  newsm78, аз по принцип имам на Прайм или както им се казва марката, но нямах матрици за копчета, иначе вършат чудесна работа за поставяне на халки  и рапиди, страхотни са   Peace

# 259
Много сте креативни, момичета!
И аз се записвам, за да не изпусна нещо... Simple Smile
Дерзайте!

# 260
Здравейте момичета!
Аз от няколко дни съм горд собственик на шевна машина TOYOTA Jeans и в търсене на някоя хубава кройка попаднах на вашия клуб. Имате прекрасни творения!
С интерес следя темите и се надявам скоро и аз да има какво да поствам!

# 261
  • Глоджево/близо до Русе/
 marrie,тюла и сатена си ги купих от Русе,но предполагам,че го има по всички магазини за платове
благодаря за добрите думи момичета,поласкана съм Blush

# 262
  • русе
mama na dili роклята е страхотна поздравления!!!!
Като видях оная прекрасна дънкова чанта се сетих че и аз имам една чанта правена от мен http://media.snimka.bg/s1/0574/027391803.jpg?r=0 но не е дънкова

# 263
mama na dili Благодаря ти, може да ти се струва странно, но в Свищов, има само екрю и черен   #2gunfire но това са възможностите на малкия град  Mr. Green

mypi1975 чантата е много хубава  Laughing

# 264
Храбри шивачки здравейте!

Дали някоя от вас е шила бански и можете ли да помогнете със съвети или линкове?

Благодаря ви много за съветите, които ще дадете.

# 265
# 266

МНОГО ПОЛЕЗЕН ЛИНК  СУПЕР БРАВО! Joy

# 267
Да, благодаря ви!

И аз изгледах няколко клипчета и т.н. от нета. Успях да си намеря трико точно за бански, така че ще го кроя директно. Но не можах да си отговоря на следните въпроси: с обикновени конци ли да шия или трябва да са някакви специални и да пришивам ластици на самия плат или да ги вмъкна в подгъв?

Плата понеже е останало парче (доста голямо) имам мегдан и за грешки, ама не ми се почва без да имам отговор на тия въпроси.

# 268
Aз трико шия с обикновенни конци,като дърпам плата до максимум,на ситен бод ,за да не се къса конеца.А за ластика както решиш.

# 269
Добре, ще опитам така. И ще оставя подгъв, ако се наложи да сложа и някакъв тънък ластик. Гледах разни бански, че са шити със "зиг-заг". Ще пробвам на едно парче кое как се получава.

Благодаря за съветите на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт