Клуб на храбрата шивачка -тема 10

• 91 168
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Браво за чантата,много ми хареса,направена с мерак:)

# 241
Dragony   чантата е ушита професионално, браво  bouquet страхотна идея ми даваш ако ми остане време бих пробвала с патове в различни цветове  Mr. Green

# 242
Аз да се похваля с новата си придобивка-днес си купих три вида клещи от лидъл. Имаше ги в брошурата ако сте я разглеждали и сега мога да правя дупки всякакви  Laughing. Едните пробиват, вторите са клещи за халки, а третите са клещи-замба. Цената и за трите е 10лв и мисля, че си заслужават!
Кремиди благодаря за информацията, защото по принцип не пазарувам в Лидл....но днес си купих от тези клещи... Изпробва ли ги вече и доволна ли си...как ме сърбят ръцете да ги пробвам, но съм на работа в момента Wink

# 243
Dragony като започна да спилат върху какво застопори лентите в първия ред? Двойно залепващо ли?

# 244
Не, не ги закрепях за нищо...даже не съм чувала за това двойно залепващо...аз подредих лентите и тези, който преплитат ги започнах от средата към двата края...импровизация...не зная как става, но си измислях Simple Smile Така че както и да се направи все ще стане  Grinning

# 245
Не, не ги закрепях за нищо...даже не съм чувала за това двойно залепващо...аз подредих лентите и тези, който преплитат ги започнах от средата към двата края...импровизация...не зная как става, но си измислях Simple Smile Така че както и да се направи все ще стане  Grinning
Глупости съм написала, двойно лепещото е канцеларски материал Wink. Подлепяща лента имах в предвид. Не мога да си представя как си го направила, аз имам друг образ в главата как се плете кошница- отдолу нагоре и със закрепени за неподвижна стойка ленти. Както го описваш не мога да си представя защо не се разплита. Трябва да нарежа ленти и да пробвам явно

# 246

Виж тази снимка може да ти помогне...повдигах лентите през една и на това място слагам напречната лента...и така от средата към краищата...отдолу е подлепващото Simple Smile

# 247

Виж тази снимка може да ти помогне...повдигах лентите през една и на това място слагам напречната лента...и така от средата към краищата...отдолу е подлепващото Simple Smile

СТРАХОТНА Е НО Е МНОГО ИГРАЧКА Grinning 

# 248
Dragony и kremidi може ли някой да качи снимка на клещите, baby_neutral  към тях има ли капси и матрички за копчета тик-так,   #Crazyще съм Ви благодарна ако качите снимки,    bouquet аз имам клещи замба, но нямам матрици за копчета тик так,  #Cussing out а са ми много теобходими  Mr. Green

# 249
Предполагам става въпрос за клещите от този линк- втория ред в брошурата - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=16122

# 250
Dragony и kremidi може ли някой да качи снимка на клещите, baby_neutral  към тях има ли капси и матрички за копчета тик-так,   #Crazyще съм Ви благодарна ако качите снимки,    bouquet аз имам клещи замба, но нямам матрици за копчета тик так,  #Cussing out а са ми много теобходими  Mr. Green

А ТЕЗИ КЛЕЩИ ЗАМБА ЗА КАКВО СЕ ПОЛЗВАТ ? Embarassed  АКО МОЖЕ НЯКОЯ МАЦКА ДА КАЧИ СНИМКА КАК ИЗГЛЕЖДАТ ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА  Rolling Eyes

# 251
# 252
  • София
Такива клещи от Практикер не стават за нищо.

# 253
  • Глоджево/близо до Русе/
да ви се похвалим с новата си рокля
ииии...във вихъра на танца Laughing

страшно съм доволна от крайния резултат,колкото и нескромно да звучи Embarassed

# 254
  • София
Мама на дили-Браво.Важното е "клиента" да е доволен,а тя е очевадно щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт