Клуб на храбрата шивачка -тема 10

• 91 173
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Да се похваля с най-новата си изработка Simple Smile

# 227
  • София
Да се похваля с най-новата си изработка Simple Smile................

Прекрасна е! Лицето отпред от цяло парче плат ли е или си пришавала като на пачуърк? newsm78

И аз тези ди поших, по-късно ще преборя мързела си и ще кача снимки, засега само се уговаряме  Joy

# 228
Ох, цялата е правена така ... "като на пачуърк"  ... цял един ден рязах парчета от дънки, подгъвах ги с ютията, после ги плетох и закрепих на подлепващо...така си направих плата (  Wink голяма играчка, но си е и кеф де  Laughing)

# 229
Ох, цялата е правена така ... "като на пачуърк"  ... цял един ден рязах парчета от дънки, подгъвах ги с ютията, после ги плетох и закрепих на подлепващо...така си направих плата (  Wink голяма играчка, но си е и кеф де  Laughing)

Много хитро! От къде взе идеята за този вид плат?

# 230
  • Пловдив
 Peace Супер чанта! Много оригинално!
А кожената част как е захваната или дънките са дрешка на кожена чанта?

# 231
Идеята за плата я взех от една снимка на чанта в нета...после доизмислях....
...а иначе дънковата част е закрарепена за подплатата на една стара чанта, която отдавна съм разпорила и чакаше да ми дойде вдъхновението  Wink

# 232

Хубава чанта! Peace

# 233

Хубава чанта! Peace
     да  много е яка!БРАВО!

# 234
Таня Душкова, браво голямо търпение имаш и е станала много хубава тази чантичка!

# 235
Dragony ВЕЛИКОЛЕПНА ЧАНТА!
   поздравления и от мен  bouquet
 браво за търпението ти,майсторлъка и находчивостта!!!

Моля,разкажи малко повече за техниката>У нас имам поне 30 чифта дънки които съм събирала за "нещо си",а и обожавам всичко Jeans  Praynig
   Много красоти видях тук,завиждам ви ,че разполагате с време...

# 236

Това е направо страхотно!

# 237
Dragony, чантата е наистина страхотна!Личи, че е правена с много търпение и мерак. Аз да се похваля с новата си придобивка-днес си купих три вида клещи от лидъл. Имаше ги в брошурата ако сте я разглеждали и сега мога да правя дупки всякакви  Laughing. Едните пробиват, вторите са клещи за халки, а третите са клещи-замба. Цената и за трите е 10лв и мисля, че си заслужават!

# 238
Идеята си я взех от тази чанта:

Нарязах дънките на ивици - 3 чифта стари дънки, гледах да има и светли за да стане по-интересно. После подгънах ивиците с ютия, защото не исках да имат шевове...това беше по голямата играчка...и накрая ги сплетох както се плете кошница... За да не се разплита така сплетеното го подлепих на подлепващо с ютията и накрая заших краищата на машина..
След това скроих, но преди да отрежа пак изминах на машина по един тегел върху кредата за да не се разплете след като го отрежа. Simple Smile После вече е лесно...шие се като всеки друг плат...но пък е оригинално, защото не е типична дънкова чанта.
Мисля, че още по добре ще стане ако се скрои на диагонал на парчетата...но на мен не ми стигна плата Simple Smile

# 239
  • Стара Загора
Здравейте шивачки!  Simple Smile Simple Smile Поздравления за хубавата чантичка   newsm17 newsm17 newsm17  Искам да попитам за този бански http://prodavalnik.com/byal-banski-s-resni-i5763855   . Смятам да си го ушия, но се чудя как да го направя, т.е като ушия самото бюстие как да добавя ресните според вас. Дали да ги зашия за плата или да ги направя с лепенки или не знам и аз... Давайте идеи. Благодаря предварително   newsm03 newsm53 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт