Клуб на храбрата шивачка -тема 10

• 91 179
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
На последните няколко снимки са възглавничките и покривката които си направих вчера от останал плат от претапицирването на столчетата. За дрехи все още не смея да рискувам,но може някой ден да се престраша.
 http://postimage.org/gallery/c1kml0g/

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 15:14 от златен дъб

# 211
  • Пловдив
златен дъб, нещо не е наред линка  Peace

mama na dili, много са сладурски,  Peace  снимай малката манекенка с тях  Mr. Green
Как се прави този фалшив цип на панталончето?

# 212
Мисля, че го оправих

# 213
  • София
Мама на Диди, хубави са станали дрешките, даде ми добра идея за карето, имам доста такъв плат, ще взема да пробвам нещо подобно и аз Peace На панталонките края как го направи - на ситен зиг-заг ли, че не ми прилича да е на оверлог newsm78
За ластичния конец те подкрепям напълно, върши чудна работа Flutter Аз вчера ших една най-обикновена тениска, но нещо не ми се получи вратната, стоеше широко и като разтеглено, минах един прав тигел с ластичен, насъбра се  и се получи супер ефектно  Peace

Бенитта, елечето е супер! newsm20 Не бих се сетила за подобно приложение, много оригинално.

И аз имам доста ушити напоследък неща, ама нещо не ми се занимава да качвам снимки...мързела мори Sick А колко накроени неща чакат......... ooooh!

# 214
здравейте момичета,benitta страхотно изпълнение,аз също не обичам да изхвърлям и гледам да преработя вече ненужните дрехи,идеята ти е страхотна Peaceаз шия все летни дрешки,но времето така и не се стопли да ги пробваме,ето и две от последните ми творения
,както винаги използвах любимия си ластичен конец Laughing,с него стават страхотни неща,сега съм си купила цикламен сатен и тюл и ще шия официална рокля на малката,че на 1-ви юни има карнавал и концерт,ще показвам после Peace
                                                    БРАВО  ЧУДЕСНИ СА! 

# 215
А някой да ми каже за тези ластични конците във иглата на машината ли се вдяват пак Embarassed  леле сигурно ще стана за резил със този въпрос Embarassed Rolling Eyes МОЛЯ ЗА ИНФО Sad

# 216
  • София
Не,в калерчето.

# 217
Момичета, искам да направя летни чувалчета на дребните, от обикновени чаршафи. Дайте някакви идеи, моля...
И понеже съм руса  Laughing обяснете повече за ластичния конец. Освен, че се навива на калерчето, има ли някакви тънкости и хитрости при ползването му?   bouquet

# 218
  • София
Когато го навиваш,леко го придъпваш за да е стегнато.Ако калерчето има опция за "разширяване" леко го разширяваш -това е на постарите машини.Иначе горе си е обикновен конец.Пак на по-старите машини трябва да се смени опъна на горния  като за набор.Изобщо-пробвай-ще се получи

# 219
Здравейте,
трябва ми кройка на рокля някой може ли да ми помогне?

# 220
  • Глоджево/близо до Русе/
здравейте,момичета,нямам много време и затова се  забавям  с отговорите, benitta,фалшиф цип аз правя така-когато кроя двете предници ги кроя с прикачена листефка и двете ,после ги съединявам от опаката страна и го обръщам на лицевата страна,залягам го на едната предница и му минавам лицев тигел,незнам дали успях да го обясня както трябва,но повече ме бива  на практика ,отколкото на теория   Мишле_,края на панталонките го минах на работа на пикото,но понеже не ни разрешават много да ползваме специалните машини,искам да пробвам моята машина,но все не ми достига време

# 221
  • София
Здравейте,

Това ми прозвуча като "търся си кола, някой да помогне" newsm78
Каква точно рокля искаш? Дай повече информация.

# 222
Здравейте,

Това ми прозвуча като "търся си кола, някой да помогне" newsm78
Каква точно рокля искаш? Дай повече информация.
Нещо вталено, надолу да се разширява и в горната част по тялото. Извинявайте за неточноста, но се опитах да намеря каквото искам в нета но неуспешно. Peace

# 223

Здравейте , аз пак се пробвам с качване на снимка /другия път ще я направя и по-малка  Embarassed /, но знае ли някой как се крои такава рокля , особено долната част,клош ли е или е на парчета  Embarassed

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 18:37 от murmeli

# 224
  • София
murmeli на клош ми прилича на мен Thinking

Дами да ви питам познавате ли някоя шивачка или ателие изработващи рокли за състезателни танци.
Не търся нещо скъпо като изпълнение просто искам такъв тип рокля за един повод.
О, ако знаете къде мога да разгледам такива кройки и модели ще е супер Hug

Общи условия

Активация на акаунт