Клуб на храбрата шивачка -тема 10

• 91 186
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
marrie благодаря, и аз така си мисля. Ще пробвам и в процес на работа ще видя как ще я направя Simple Smile

# 196
  • Пловдив
marrie  Hug Hug
Как ще си се оляла, бе жена  Mr. Green  Точно от това имах нужда Heart Eyes
Блузата е трико и най-много трябва да отнема под мишницата - 2 см
ще пробвам, пък да видим...
Ще ми се по най бързия и лесен начин да преправя. Порене и наново пришиване... не ме блазни, май  Blush Mr. Green

# 197
benitta, аз бих минала по целия шев на раменната извивка,не само по долната част-така ще се скъси на дължина ръкава
допълнително,бих минала и поне 1/2см и по дължината на ръкава-за да не се разваля конструктивно кройката -дано съм се обяснила  Crazy ,че то с думи ,като не знаеш термините  Blush

# 198
Момичета здравейте!Знам че тук ще получа адекватен отговор и затова искам да попитам каква е разликата между подскачащо краче и отворено краче.И по-точно каква функция изпълняват.Четох из нета обаче нещо се обърках.

# 199
marrie  СТРАХОТНА СИ !БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТИТЕ  ДА ВЪВ ПОСЛЕДСТВИЕ РАЗБРАХ ЧЕ ПРЕЗРАМКИТЕ СЕ ШИЯТ ОТ ВЪТРЕ Embarassed И ГИ РАЗШИХ newsm78  И НА ЧАНТИТЕ ЛИ?

# 200
# 201
  • Пловдив
 Mr. Green Mr. Green
Вече мога да покажа новото приложение на едни 7/8 панталони  Mr. Green

Бая грешки допуснах, но...от самолет не се виждат

И ми останаха крачолите, да измисля нещо за децата...  newsm78

# 202
  • Sofia
Наскоро даваха в На кафе някаква дизайнерка,която  мъжки костюми и ризи ги преправя в дамски рокли,поли,сукмани,елеци и др.Интересни се получават,леко шантави....Кремена Халваджан им е голяма фенка...

# 203
  • София-в сърцата на моите деца
Супер!!!Браво!! smile3508

# 204
benitta страхотно се е получило, не бих предположила че е от панталон   bouquet Grinning Grinning

Таня Душкова  благодаря ти   bouquet  и за подкрепата във фейса   Mr. Green bouquet

златен дъб ако си спомням правилно, подскачащото, или така нареченото свободно краче, е за бродерия, а отвореното за апликиране, мисля така беше  newsm78

# 205
  • София
benita-идеята е страхотна,ще я крадна в най-скоро време.Добре се е получило,можело е малко само да се отнеме в ръкавната извивка с нещо като пенсчета за да не стърчи(не ме бива по обясненията) но и така си е супер.

# 206
benitta, доста оригинално, браво!

# 207
  • Пловдив
benita-идеята е страхотна,ще я крадна в най-скоро време.Добре се е получило,можело е малко само да се отнеме в ръкавната извивка с нещо като пенсчета за да не стърчи(не ме бива по обясненията) но и така си е супер.

Нещо с тези ръкави се омотах. До сега не съм се опитвала изобщо да шия блуза  Embarassed Та всичко е на предположения  Mr. Green Исках да направя по-изрязана ръкавна извивка към гърба, но нещо не ми се получи. А и минават разни двойни шевове, джобове... и стана... Не можах да подвия хубаво, засука се... И с едни от изрезките ми дойде на акъла за ръкавчета, да позамажа грешката... Нещо и гърба не ми харесва... ама... толкова  Mr. Green

А с моето стесняване на ръкави... нищо не стана. Както и да опитвах, все придърпва. Проблема е, че в торса е добре, но ръкавната извивка и ръкавите са широчки... И така, реших да пооправя фасона с едно ластиче, което набира ръкава в горната част. Опитах с ластичен конец, но нещо не седи стабилно и трябва да си взема тъничко ластиче и да действам  Mr. Green После ще покажа, че голяма драма с моите стеснявания... всички ви занимавах  Blush

# 208
В понеделник ще ми го доставят, и ще видя какви ще ги направя с него.А вчера аз си направих няколко възглавнички,които по-късно като снимам ще покажа.

# 209
  • Глоджево/близо до Русе/
здравейте момичета,benitta страхотно изпълнение,аз също не обичам да изхвърлям и гледам да преработя вече ненужните дрехи,идеята ти е страхотна Peaceаз шия все летни дрешки,но времето така и не се стопли да ги пробваме,ето и две от последните ми творения
,както винаги използвах любимия си ластичен конец Laughing,с него стават страхотни неща,сега съм си купила цикламен сатен и тюл и ще шия официална рокля на малката,че на 1-ви юни има карнавал и концерт,ще показвам после Peace

Общи условия

Активация на акаунт