Така че за мен всичко, което написа е Аргент, е не съвсем чиста монета. Още повече, че потърпевшата я няма, за да се защити. Що пък да не я оплюем?!
Андариел, бил й е ученик преди 10 години! Случките, доколкото разбирам, са актуални.
За 10 години хората се променят, а и учениците много са се променили като цяло - от година на година стават все по-незаинтересовани, разхайтени и манипулативни.
В темата се включиха две, вече бивши ученички. Освен това имам една максима - учител съм от 8 до 13 или от 13 до 6. След това се самоизключвам. Училището не ми е смисълът на живота, за да целя саморазправа. За 10 години честно казано виждам съвсем бегла разлика между нас и нашите ученици.

Клиширано или не, ама за мен тая жена избива комплекси от нещо, за да не кажа другото, което е направо грозно

any_, схванала си същината на темата. Далеч съм изобщо от исълта да се оправдавам чрез някого.

Никсън, разбирам описания от теб пример, но нашите ученици нямат нищо общо с описаните от теб. Може би ако бяха същите, тогава вече госпожата наистина нямаше да е цяла, както беше писал по-назад.