аграрен университет пловдив

• 3 989
  • 7
  •   1
Отговори
искам да кандидатствам за аграрен туризъм в аграрния университет в Пловдив Wink Видях ,обаче че възможните изпити са по български език,математика или география Shocked Според вас кой е по-лесен ако сте минали вече през това Thinking географията трудна ли е? ooooh!

# 1
Не съм кандидатствала с това, но знам, че обикновено (поне последните 1-2 год) завършващите избират да държат матура по география и то не за друго, а защото им се струва, че най-малко трябва да се учи по този предмет и все имат някаква обща култура, ама не би...по-скоро това им изиграва лоша шега  Confused Та в тази връзка не мисля, че географията е лесният изпит...математиката или се знае или не, или трябват уроци, но като гледам, че вече април е на средата нямаш кой знае колко време  newsm78
С бълг ез как си? Така или иначе ще се наложи да държиш матура по БЕЛ (нали е задължителна), освен ако не си завършил(а) вече....по това в нея може да се ориентираш и как ще е изпита  newsm78
...пак повтарям моето мнение е някак общо, никога не съм кандидатствала и учила в ВСИ (поне така се казваше по едно време), дано се вкл някой с опит  Peace

# 2
Аз кандидатствах там през 2003 г. Избрах изпит по български и ми се видя доста лесен, но трябва да отбележа, че по принцип този предмет ми вървеше в училище. Въпросите бяха лесни, лошото беше, че всяка грешка намаляваше много оценката. Успех, каквото и да решиш.  Peace

# 3
Ами доста време съм живяла извън България и малко ме е страх от изпита по български език ,а за математика и дума да не става Sad  Добре де,чудно ми е не може ли да се пробвам и с двата едновременно (география и български) ?

# 4
Можеш  Peace
Те имат изгода да държиш колкото се може повече кандидат-студентски изпити, за да си платиш таксичките за тях  Money
Иначе напоследък учениците съвсем намаляха, та доста по-лесно се влиза във ВУЗ и може да са улеснили изпитите.

# 5
За по-точна информация се обърни директно към Университета. Те са тези,които ще ти отговорят и ще те  упътят за точните изпити. Когато човек кандидатства в даден Университет трябва предварително да знае какво иска, за да го учи с желание. Не се кандидатства само защото трябва да имаш висше образование!!!

# 6
Мисля че това сега нямаше нищо общо,аз си знам колко искам и какво точно,а ти не ме познаваш че да знаеш дали ще следвам заради дипломата Sad(((((((

# 7
Мило момиче,
Не съм искала да те засегна. Не приемай съвета като обида, а  като напътствие. Пък твоя си работа дали ще се вслушаш ...Така мисля аз!

Общи условия

Активация на акаунт