диетата на енджи касабие!!!!!!!!

• 7 341
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна
може ли някой да ми каже примерно меню,грамажи за тази диета.  bouquet

# 1
  • някъде по морето
Аз също се интересувам....може ли някой да сподели лични впечатления????

# 2
  • Варна
никой ли не е бил на нейният режим.Просто искам да знам какво горедолу се е хапвало.  bouquet  bouquet

# 3
Пусни в Гугъл, много примерни менюта ще ти излезат.
А и тук във форума периодично се пускат теми за нейния режим.
Търси!

# 4
Всички седмични менюта - вкл. и грамажи има качени на сайта на Енджи Касабие , ето тук : www.anddiet.com . Сега имат и промоция на Икономично меню . sneji_suni , с теб помня , че през далеечната 2008 година бяхме задно на режима на Дюкан Simple Smile Ако искаш ми пиши ЛС за повече инфо .

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 19:28 от Nell♥

# 5
имам 2 режима правени от тая шарлатанка и никакъв резултат.
само взема по 50 лв за да ти направи някаква си диета и се опитва да си пробута сокчетата
и мизерните порции манджа.
ако някой иска да ми пише на лични ще му пратя копия от диетите

# 6
та3и госпожица е супер лъжкиня,обеща ми специална диета подходяща 3а географската ширина и климат където 3аминавах,така и не я получих.свър3ах се с нея,но само с обещанието си останах.да не говорим,че 3а 3 м. отслабнах с 1 кг.Въпроса беше да в3еме 50лв.после ходи си троши главата.след 2 год получавам спам от кабинета й,и вижте колко интелигентен отговор получих от гаджето й,4е прерасна даже и в 3аплахи,но ра3говора е в тоя дух:
Вижте какъв 'прекрасен' отговор получих от кабинета на касабието, след няколко спама реших да отговоря:
Mami4kata ti,da go duxash!ako imash pove4e pritesneniq za nas mojesh da se Obadish I da ti obqsnq koi e falshif doctor,
Dr vassilis furlakis

(general manager -AND DIET)

Tel 0887015779

# 7
Ха ха ха, помня и аз темата , следях я от любопитство..  После пък имаше някаква статия ли беше, колко мръсно било в кухнята , където се правели нещата ...аааа, сетих се, от някаква мацка,която е работила за тях... Той този Доктор, дето ти е отговорил,  да не би и някакви други услуги да предлагат вече ,че така ти е писал ?  Joy   Ейй, бизнесмени , няма що.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт