Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 842
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Бууу-хууу.. Много тихо тук.

Живи и здрави порастващите деца и ако някой е имал скоро имен ден  Flutter

Сестра ми днес ми писа, че племенника се очаква за утре.
Мнооооого се зарадвах, обичам датата 9 Май. И много се вълнувам всяка година.
От три дни облъчвам аланглето с руски песни-емигрантски, маршови, Любе и изобщо от концертите за Деня на победата.
Вече може и да марширува Crazy

О и племенника ще бъде кръстен на мен.
Ех, разбирам ги свекървите и всичките драми покрай на кого ще се казва бебето.
Много ми е хубаво, че ще е на мен. Не съм и очаквала.
Та, за утре чакаме бебе.

# 271
Толумби, голям ден ще е! И голям мъж ще е малкия толумбичко!                                   

# 272
Здравейте, български мами на британска почва!

Да ви сепна в тази позадрямваща тема и да се представя: аз съм Ели, майка на почти 6-годишната Джейн. От 2 месеца живеем в Честър, до Манчестър и Ливърпул. Мъжът ми е зъболекар. Аз търся работа и вече се отчайвам. Simple Smile Надявам се да е весело при вас, за да се развличам от rejection letters, които ми пълнят мейла. Поздрави на всички, чакаме пролетта, или каквото там следва след дъжда (нали следва нещо мааалко по-различно от всекидневния дъжд?) Simple Smile)

# 273
Какво следва след дъжда?- Christmas  Grinning

# 274
Какво следва след дъжда?- Christmas  Grinning

hahaha hahaha hahaha

Привет IdaRose

# 275
Здравейте и от нас!
Ние пристигнахме февруари месец с половинката ми.Сина ни е още в Бг.Имаме вече всички необходими документи за да работим,но още не сме си намерили работа.Търсим в Бг хелп и още един сайт.Моля ако някой има информация къде още може да гледаме или знае някоя надеждна агенция за работа да ми пишe.Аз по принцип съм магистър по биология и химия но едва ли ще намеря работа по специалноста си пък и още уча езика.Мъжа ми има NIN ,CSCS i ENTRY PERMIT за работа в метрото.Надяваме се скоро да си намерим работа и да си вземем и детенце.Ще бъдем благодарни на всякаква информация!  bouquet

# 276
  • Лондон
По този повод казах аз на детето да пише писмо на дядо Коледа, но нали е умница, ме поправи, че трябва първо да ходим на море Simple Smile Иначе не сме сваляли ботушите и зимните якета...

Толумбата, при теб все интересно Heart Eyes Кажи сега как мина днес, може ли да честитим вече?

IdaRose, angelcheto, добре дошли...

Аз за подобряване на настроението си взех билет за Chelsea Flower show за след 2 седмици... билетите бяха разпродадени, но да живее ebay... Взех си отпуск и ще прекарам цял ден сред цветята Laughing

# 277
Моооооожееееее  Party

Толумбчи се е родил преди няколко часа-4.800!
Моята какичка е добре, бързо минало, само три шева.
Спокойно ми е вече. Сега трябва само да го пременя  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:32 от zlatnata tolumba

# 278
Може и това

Честито на новата леля, много да глези малкия толумбел..  Heart Eyes

# 279
  • Нотингам/Пловдив
Честито на новоизлюпената леля Толумби  Wink Да е жив и здрав юнака за радост на цялото семейство. newsm07    Hug
 За работа не смея да коментирам,след почти 2 месеца търсене ,само едно интервю и то неуспешно.
 Добре дошли на новите попълнения IdaRose и angelcheto  Simple Smile

# 280
  • Лондон
Честитоооо... бързо се ориентираш в обстановката, няма спор Laughing Да ви е жив и здрав на цялото семейство...

# 281
Толумби, честита ви радост.Да е много здрав и щастлив юнакът, и много късмет да има в живота.
Голяма емоция си е това  Hug

# 282
   Толумби, честито за големия младеж! Да ви е много здрав и на леля си да прилича  Grinning
   На Елл красавицата София имаше рожден ден вчера, да е много здрава и тя и много щастие на мама и тате да носи   bouquet
   Соня мъж ми си е взел почивка следващите две седмици през уикенда, дано успеем да дойдем да ви видим. Дрес кода работно облекло ли е  Mr. Green Мишел е много добра с отлепянето на тапети, ако имате за сваляне. У нас тринира на новозалепените  Twisted Evil Надписа на бодито ти е убиец  Laughing
   Добре дошли на IdaRose и angelcheto  и от мен и успех с търсенето на работа.

# 283
Честито, Толумби! Да ти е здрав и много да те радва малкият Толумбчи ( ама хич не е малък, милата ти сестричка... Hug )

И пак за теб ... Видях една фотосесия ... прекрасна и за теб се сетих! Виж и ти  http://bubolinkata.blogspot.co.uk/

Това черно  ме кара и аз да се размечтая, но нали съм вече бракувана...А мъжо се съгласи да си спретнем една такава само с кумовете.. че хич не си харесвам някой неща от нашата.И ще се замисля за догодина, докато сме още млади, да не му мислим много...оооо, не ми обръщайте Фнимание!!! Mr. Green

# 284
Tолумбе да ти е жив и здрав племенника Hug Голям късметлия и много щастлив да бъде!

София на ЕЛЛ да е много здрава и щастлива!

Добре дошли на новите мами.

При нас си е лудница,класика, но не ми се разправя, че има и неприятни. Поне покрай лудницата си засадих много цветя. Купих си и Люляк и упорито си търся смокиня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт