Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
nana_cool, искрено ти благодаря за бързия и адекватен отговор. Ще се възползвам от съвета ти и няма да предприемаме нищо , докато не вземе той синя карта.
До кога е срока за подаване на документите? Докато мине срока, обяви се датата на интервюто и т.н. Ще стане юни-юли или даже август. Той може да изчака до август, да вземе синята карта и да започне работа на новото място.

# 316
  • Манчестър
nana_cool, искрено ти благодаря за бързия и адекватен отговор. Ще се възползвам от съвета ти и няма да предприемаме нищо , докато не вземе той синя карта.
До кога е срока за подаване на документите? Докато мине срока, обяви се датата на интервюто и т.н. Ще стане юни-юли или даже август. Той може да изчака до август, да вземе синята карта и да започне работа на новото място.

Абе дето има една дума, то може и да не му предложат работата. Иначе последния ми recruitment, които беше много спешен отне 3 месеца от интервюто до офертата и още почти толкова до започването защото имах 3 м notice.

# 317
Прави сте за всичко - ще помислим.

# 318

Абе дето има една дума, то може и да не му предложат работата. Иначе последния ми recruitment, които беше много спешен отне 3 месеца от интервюто до офертата и още почти толкова до започването защото имах 3 м notice.
Точно това имах предвид Simple Smile нищо не пречи да се подадат документите и да се види какво ще стане

# 319
  • Нотингам/Пловдив
Момичета минавам много на бързо ,само да ви почерпя.Голямата ми принцеса днес пораства с една година и става с една година по мъдра надявам се. Нямам свободна минута да прочета всичко което сте написали че стягам багажа за БГ. Довечера ако успея ще наваксам Simple Smile

# 320
Здравейте в шаш и паника съм Майките от Англия организирате ли се в групи във фейсбук ? Току що видях бледа 2 ра чертичка ... ами сега ??? Майка от англия ли ще ставам  Rolling Eyes

# 321
cocko,да ти е жива и здрава девойката!
kremena и да и не  Laughing мъжът ми е tattoo artist  и аз сега се  уча ,така че пак с рисуване  е свързан!

# 322
Момичета дайте идея къде да отидем да се помотаме на банк холидей на 04.05.
Ние сме в King's Lynn, Norfolk, и мислехме да ходим до Bath/Stonehenge, но е 4 часа с колата и ми се струва доста много , заедно с малката-ще подивее в колата толкова време ( и ни е също  #2gunfire).

После измислихме Манчестър за малко по близо, но след размисъл решихме, че е голям град, не го познаваме, не сме само двамата да се мотаме и тъй като не го познаваме ще се наложи да търсим места за паркиране, не знаем къде става с дете и т.н. А  малката (не се смейте) е с твърд режим. Тя си го направи-всеки ден спи следобед от 13.30 до към 15.30-16.00, което предполага, че няма време да се търсят места за паркиране, каране по големи булеварди, объркване на пътя и т.н. Ляга си в 20.30. Това според мен.
И сега се чудим нещо , което хем да не е свръх далече, хем да не е много голямо, за да се разхождаме.

Някакви идеи? Rolling Eyes

# 323
Пробвай да потърсиш  сафари парк или зоологическа градина в района......пикник +разходка с лодка - някоя река наблизо ? Освен това сигурно ще има организирани неща в градчето. Провери в сайта на National Trust какво има във вашия район.

# 324
  • UK
Идете до Сандрингам при кралицата  Grinning има парк и влакче,може на малката да и допадне.
Плажовете в Норфолк са хубави-пясъчни,може натам да мръднете. Има и разни рибарски градчета около вас Кромър примерно, изберете си някое място за база и изръшкайте Норфолк  Grinning
Кембридж май също не е много далече от Кингс лин,макар че спомените ми са отпреди няколко години. Може да се метнете дотам-не е кой знае колко голям град, има какво да се види.Наблизо
можетеда идете до Ely или примерно Нюмаркет,ако си падате по кончетата  Laughing

# 325
Таке де, не 04.05, а на 04.06

# 326
future74 а обмисляли ли сте вариант да се движите с влак.Ние миналата седмица така си направихме една разходка.Деца под 5 не се таксуват.

# 327
Здравейте в шаш и паника съм Майките от Англия организирате ли се в групи във фейсбук ? Току що видях бледа 2 ра чертичка ... ами сега ??? Майка от англия ли ще ставам  Rolling Eyes

Cvetomira Честито! И при мен се случи наскоро Simple Smile)) Не се притеснявай за шашкането, съвсем скоро ще бъде заменено с хиляди други емоции и чувства.

# 328
Здравейте Simple Smile

Не съм писала отдавна, но пък ви чета Simple Smile
Добре дошли на новите момичета, честит рожден ден на рождениците, Шу гледах снимки в ФБ - Яна е супер и не и личи, че е минавала през сложна операция наскоро Simple Smile

На мен напоследък ми е много смотано нещо. Мъж ми си подаде оставката, че му вдигнали кръвното за глупости и сега ходи на интервюта (ама е днешното 6 седмици неплатен пробен период .... не ми допада така), нищо не си е избрал конкретно, а има само 2 седмици още на сегашната си работа. Отказахме се да сменяме къща, преподписахме за още 1 година тука и сега ще правим малко ремонти ама чакаме времето да се позатопли. Търсим и green house, че мъж ми го е ударила градинарска муза. Аз си търся нов полилей ама не си харесвам нищо. Купих си нови завеси, но червени, а ми е син полилеят и нещо не ми харесва така.
Ежедневни ми ти работки Simple Smile
2 дни хубаво време и сега пак дъжд. Играхме тенис събота с родата и аз нали съм си умница излязох с мокра коса и сега болна Simple Smile
Успях да запазя час за посолството за паспорт, но е за 3ти Юли, а единствения друг свободен ден беше 8ми Юни, но пък тогава ни е последния преглед в Алсбъри в болницата и няма да успеем и за Лондон и за Алсбъри Sad ама както и да е Simple Smile

Лека ви седмица  Hug

# 329
соско, много хубава трапеза сте си спретнали Simple Smile Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва.
Момичета, много ще съм благодарна, ако някой може да се включи със съвет.
От известно време ме мъчи една адска болка в областта на таза. Понякога ме боли дори само като вървя, но най-лошо е като се наведа; после няма изправяне  smile3515 . Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Ползвали ли сте някакви мазила? Може да звучи смешно, но оставям консултацията с джи пи на последно място. Не съм впечатлена от лекарите тук, но това вече е коментирано доста...
И още нещо, от къде си купувате дрехи за бременни? Много ми е трудно. В моя район има Mothercare, обаче въобще не ми харесват моделите. А в магазините на H&M и New Look няма абсолютно нищо. Нямам намеррение да купувам цял гардероб, но дънки и панталони не мога да намеря никъде. Предварително благодаря Simple Smile  

Общи условия

Активация на акаунт