Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 778
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Аз като ви чета, разбирам, че бая късмет съм извадила щом и инжекции ми дават.....ама предполагам това е така защото съм и бременна и за 3- 4 месеца вече нещата бяха под контрол. Ако не бях бременна надали щяха да се трогнат  Crazy ама то иначе пък не ми трябват инжекции  Crazy

# 616
   Толумби, аз не го казвам да се оплаквам или да недоволствам, просто е факт. И много късмет да има, едва ли ще се втурнат в деня, който се оплаче да я изследват, ще отнеме месеци, а като новодошла и без диагноза ще се побърка от притеснения, наред с всичките други, който ще има. Да ви кажа, шефа ми, англичанин, ако има значение, го оперираха преди месец. От тогава му кърви раната, ама с едини хавлии ходи на кръста, като се изправи става страшно, чак сега му дадоха час, нямало било и му изписаха антибиотици и го пратиха в къщи. А човека е на 70 години с диабет. За него е нормално това, ама на мен много ми е криво, по цял ден се вие от болки и е в кървища  Confused Сега след много настояване ще го видят пак утре, дано измислят нещо да му помогнат  Praynig Тва незнам защо го разказвам, ама ми е криво и да си споделя.
   АнаМу на 50 страници се пуска нова тема  Simple Smile Не са ме питали за ваксини, не са ми искали и червената книжка на мен.
   Ева как е тумбака  Simple Smile   

# 617
  Ева как е тумбака  Simple Smile  
хе хе  Laughing ами как...преди час, два като се разхождахме край езерото една жена ме гледа, радва ми се и пита...дали съм накрая, че изглеждам сякаш вече ще се ражда  Crazy Тумбака бая голям вече и тежи  Heart Eyes ходя като жабе  Laughing
В четвъртък сме на скан и ще видим как е бебка и колко е пораснала  Heart Eyes
Да се похваля  Simple Smile теста за Гестационен диабет е отрицателен  newsm68
Много кофти за твоя шеф  Confused направо жал да те хване..дано скоро му обърнат нужното внимание..

# 618
Хубави новини споделяш. Така да върви до края  Heart Eyes

И много късмет да има, едва ли ще се втурнат в деня, който се оплаче да я изследват, ще отнеме месеци,
а като новодошла и без диагноза ще се побърка от притеснения, наред с всичките други, който ще има.

Абсолютно съм съгласна.

Уф, до сега работих. Лека ви нощ.

# 619
El имам всичко ,два джоба с документи й занесох НИН писмо от HMRA ,от банката и за мен и за мъжът ми ,даже и GP имаме,но не искат бил и това си е ,пише го на всички писма ,които са ни пращали .
С номера ,ние имаме правила и трябва да ги спазваме и сега ще чакам домашно посещение ,да търсили доказателства у нас ,че детето живее тук .
Не искам да ставам нахална ,но моля ви ако някой е имал такова посещение  да каже кога и каво да очаквам .

На мен ми искаха имунизажиите и за градината и за училището

# 620
  • UK
El имам всичко ,два джоба с документи й занесох НИН писмо от HMRA ,от банката и за мен и за мъжът ми ,даже и GP имаме,но не искат бил и това си е ,пише го на всички писма ,които са ни пращали .
С номера ,ние имаме правила и трябва да ги спазваме и сега ще чакам домашно посещение ,да търсили доказателства у нас ,че детето живее тук .
Не искам да ставам нахална ,но моля ви ако някой е имал такова посещение  да каже кога и каво да очаквам .

На мен ми искаха имунизажиите и за градината и за училището
  Това ми намирисва направо на лично отношение. Нещо като случая на Биляна. Как може да не признават банк стейтмънт писма от правителствена институция за доказателство за адрес?  newsm78
Защо наистина не отидеш в общината? Ако има навършените години те са длъжни да му намерят място. И това с домашното посещение означава ли, че дотогава детето ще си седи вкъщи?  Shocked
 За GP - Първият път като се записвах ми искаха и майчиното мляко - това в едно много пош село до Бат. В Бърмингам(Пакистан Laughing) записаха свекърва ми само с лична карта,с нищо, нищо друго Simple Smile Направиха й кръвни изследвания, после рецепта за кръвното. После и профилактичен скан за рак на гърдата.
 За у-щето на малкия отидох в общината и ми поискаха единствено паспорт. Носих тогава със себе си договор за наем и сметки, понечих да ги покажа, служителката дори не поиска да ги погледне. Така си останаха в папката.

# 621
Сметки за телефон не приемат ли? Предполагам, че имат телефони на вашето име..

# 622
Когато се записа при ДжП не са ми искали нищо (даже лична карта). само попълних техния формуляр и това беше.
При записването на децата в училище единственото което ми поискаха беше списъка с имунизациите + попълних един формуляр за алергии, минали заболявания и операции. Освен това ми поискаха към кое ДжП и стоматолог се водят децата. Подписах и документ че разрешавам да ги заведат в спешното отделение при определени обстоятелства. Като се замисля, кажи речи всички документи които попълних в училището, бяха свързани със здравето по някакъв начин

# 623
Нищо не прие ,каза че единственото официално доказателство е поне 2 utility bills.
Това е newham london  и наистина във всички писма ,изришно го пише  ,че ако нямаме сметки  детето не може да бъде записано в училище.
Да ,докото не минат да видят не може да ходи на училище .Това чакане е мн изнервящо ,дори до парка не ходим .Само пред вратата като  затворници .Незнам дали е лично ,няколко пъти ми каза ,че това са правилата и те трябва да с спазват и не било само за мен .
 А за доцто с записах с писмо и тенанси.И на мен ми назначиха профелактики за рак на гърдата,на шийката на матката ,урина итн ,а на малкия освен имунизациите да му опише ,нишо друго не му гледа.Той беше мн разочарован ,очакваше поне да го притегли и примери  Laughing

# 624
  • След завоя в дясно
Добре дошли на новите попълнения и добре завърнали се на старите Laughing
Аз нещо се по загубих в последно време, но имахме тъжен повод в семейството и не ми беше до писане.
Биляна- и аз се усмихвам всеки път като се сетя, голям образ беше, а и все още е. Косата сега и е дълга до раменете, и май къдрици заформяме. Иначе расте и белите също Laughing
Как се развиха нещата при вас с пътуването?
Golden- само хубави новини около теб, браво дано децата се адаптират бързо. Аз имам проблем с единствената ми орхидея, започна да съхне, а тъкмо бе напъпила да цъфти. Купих си я като си взехме къщата и ми е криво, че май няма да я бъде.
Nana cool- и аз като Биляна помня като се разписа за първи път, как лети времето... А по тези сини очи на снимката що моми ще въздишат Laughing
Eva_82 - да не те плаша, но накрая най тежи Laughing
Miss Fine- тези кроасани готови ли са или замразени. Аз купувам едни от ASDA дето се пекат у дома, стават невероятни.
Някой знае ли от какво тесто се правят кроасани?

# 625
Относно лекарите и практиките, от не богат опит мога да кажа, че е различно навсякъде, май. Миналата гоидна като дойдох тук и се установи, че съм бременна, отихме с мъжа ми до праактиката в кваартала, в който живеехме тогава. изобщо не съм доволна. Първо, че се правиха че не разбират какво им говорим. Накрая като разбраха ни дадоха да попълним апликейшъни за ЛЛ. Единственото, което получих, понеже нямах НИН е NHS карта с номер. Това добре. Пратиха ме при някакъв общо-практикуващ все пак, който с хиляда зора, без да ме преглежда, за да установи бременността ми, а разчитайки само на моя тест, се съгласи да ме прати на скан. Това, след доста дълги обяснения и настояване от моя страна, че се притеснявам, защото преди съм имала извън-маточна и тъ нъ. Написа едно писмо и отидохме в болницата. Там бяха много любезни и запознати.
Иследванията за Хашимото ми ги загубиха пак в същата клиника, след като чаках две три седмици да излязат.Ужас някъв..

тази година, най - се притеснявах за имунизациите на детето.
Когато дойдохме, веднага се записахме в практиката до нас вече на другото място, където живеем. Хората са супер любезни. Веднага ни дадоха червена книга. Никакъв проблем нямахме с имунизациите. Направихме ги в срок. Посещаваме дните с отворени часове за детски консултации.
На третия ден ми изпратиха карта NHS. Миналата седмица си запазих час за лекар, понеже имам подут лимфен възел, който ме боли и се подува все повече. Надявам се да ме прегледа добър лекар и да ми назначи правилно лечение, но предполагам че първото, което ще ми даде е АБ.
Чакаме да минат на домашно посещение за детето, все още. отложи се, заради кралицата.
Така или иначе съм по - доволна от тази практика, към която сме сега.

# 626
Ell сега като писа за орхидеите се сетих за моите. Имам две от поне 6 месеца насам.Вървяха си много добре, но розовата ми окапа, а бялата и тя е на път за изкапе  newsm78 Дали няма някакъв период, в който сменят цветовете  Thinking

Какви са тези кроасани от ЛИДЛ.Имат едни в сини опаковки, които май се пекат у дома.Жан(Жак) Пиер май пише отгоре  newsm78

Иначе имам спомен, че в Теско съм виждала готово тесто за кроасани, но не обърнах внимание какво е точно.

# 627
аз не съм много по кулинарията, но все пак да попитам - кроасаните не се ли правят от бутер тесто? Извинявам се за въпроса.

# 628
Добре дошли на новите попълнения и добре завърнали се на старите Laughing
Аз нещо се по загубих в последно време, но имахме тъжен повод в семейството и не ми беше до писане.
Знам за какво става дума и наистина много съжалявам.Голям шок беше.Пращам на теб и цялото ти семейство прегрътки

# 629
  • ENGLAND
adi11 доколкото знам от училище не посещават дома на детето, мисля че единствените, които имат право да посещават дома по проблеми свързани с децата са социалните. Но който и да дойде искай непременно първо да си покаже картата,а след това те са длъжни да ти дадат да прочетеш и подпишеш какво са констатирали. Чети внимателно и не говори, а само отговаряй на въпросите им точно и ясно, за да няма за какво да се хванат. И както са те посъветвали момичетата, иди направо в общината и поискай да ви намерят даже друго училище. То докрая остана 1 месец.
Кроасаните се правят от някакво специално тесто подобно на бутер. Аз съм правила с това на Теско, много хубави стават, но ислизат само 6 бр.
И мен ми е интересно къде Лидл имат бейкъри, или какви са тези вкусни кроасани от там.
За здравеопазване темата е вечно актуална. Но пък каде забравихте парацетамола дето го изписват за всичко и те лекуват с него минимум 3 месеца.
Елл, не знам какво е станало, но имаш моето съчувствие.

Общи условия

Активация на акаунт