Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
-
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
За да се определи дали неработещите майки в Лондон трябва да плащат НИН, е важно да се консултират с местните данъчни органи или специалисти по данъчно облагане. Те ще ви предоставят информация за задълженията и възможностите ви по отношение на плащането на НИН в съответствие със законодателството във Великобритания.
-
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
Ако детето ви не е прието в желаното училище, можете да подадете жалба. Процесът на обжалване включва подаване на официално искане и предоставяне на допълнителни доказателства в подкрепа на вашата молба. Важно е да се консултирате с училищната администрация или местните образователни органи за точната процедура за обжалване във вашия случай.
-
Какво представлява изпитът IELTS?
-
Какви са нивата B1 и B2 в контекста на английския език?
като се сетя за моята и как час преди сватбата реших да сменям роклята 

и ми е по-сигурно с поп ъп кошове. 
малкото откача, че иска навън. Днес най-сетне се наканих и му купих дъждобран и си побяга в градината. 

Всякакви идеи какво бихме могли да направим от тук нататък ще са ми полезни. Засега мислим да се преместим по близо до училището, но пък дали тогава ще ни вземат? Не ми се иска да изпадна в ситуация - училище което не харесвам, и в същото време далеч от вкъщи. 

Нещата дето си ги пишем са доста относителни, първо защото не се знае кой на какво ниво е с езика, второ защото не се знае, тя дали друг път е държала подобни тестове т.е. има ли представа какво я очаква и т.н. На курса ще се види къде има нужда да се набляга , къде са и силните страни, ще пише текстове, който след това ще се проверяват от човек, който е наясно с критериите и т.н. Две седмици за подготовка са си нереални според мен дори и да е на перфектно ниво с езика
казвам го от личен опит, минах през това съвсеем скоро
И сега съм изключила всичките си инглиш скилс, щото просто бях на път да врътна с този досаден изпит.
, че доста помрънка днес