Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета, надали ме помните, че почти не пиша, но пък редовно ви чета, за да видя какво и мен ме чака след някоя и друга годинка като поотрасне моята мома.

Влизам специално да пожелая на Толумбата да си спретне страхотна сватба и на Ева82 честито за цвета на гащите Simple Smile

nana_cool, само да дам ъпдейт по въпроса със старите наематели и блеклистнатия ни адрес. Адресът не е в черен списък на кредитните компании, а в лични черни списъци на различни компании, които старите наематели са "прецакали". След като месеци наред връщаме писмата с надпис, че не живеят на този адрес кореспонденцията към тях доста се разреди. Междувременно дойде време за гласуване и получихме от общината писма и за тях да гласуват, което ме подсети, че сигурно не са се и отписали от тукашния регистър за гласуване, тоест когато някой направи кредитно търсене за тях те излизат като регистрирани все още на този адрес. Иди ги убеждавай, че не е така. Свързах се с нашата община и за голяма моя приятна изненада не ми искаха никакви документи и доказателства, само ме помолиха да им кажа кой живее в имота и веднага потвърдиха, че са поправили техния списък, който ще влезе в сила от 26-ти. този месец и малко след това ще бъдат обновени и данните във всички кредитни сайтове. Надявам се след всичко това да имаме по-малко проблеми с този адрес или поне по-лесно да се разрешават от тук нататък.

Лек дъждовен ден на всички.

# 31
  • Лондон

Елица-сестрица
аз имам тези   кутии:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/7191981/c_1/1%7 … es%7C14418113.htm
Вършат работа.Тези Трънкита дето си ги харесала изглеждат много добре  чак  взех да се чудя дали да не си поръчам едно Simple Smile.

# 32
 Благодаря за темичката, връщам се да прочета  Simple Smile
 Христос Воскресе!
  Ева сега видях хубавата новина! Много леко добременеене и много красива и здрава мома на финала  Hug

# 33
Ева, честит розов щъркел  stork-girl Леко бременеене до края

beninna страхотни са тези кутии и като гледам доста големички(тъкмо като за нас).Трънкитата не видях да пише колко литра им е обема, но май изглеждат доста по-малки.

# 34
Здравейте момичета.

Ева честити розови гащи, как си с настинката?

Аз днес получих СМС от болницата, изместват датата на операцията една седмица по-рано. Оф пак почвам да се ошашквам Confused Дано да я запазя здравичка Praynig

# 35
  • Лондон
Шу, пожелавам ви всичко да бъде наред Hug Кажи, ако имате нужда от нещо, докато сте в Лондон...

# 36
Шу и от мен много стиснати палци  Praynig

# 37
Здравейте момичета.

Ева честити розови гащи, как си с настинката?

Аз днес получих СМС от болницата, изместват датата на операцията една седмица по-рано. Оф пак почвам да се ошашквам Confused Дано да я запазя здравичка Praynig
Неще да си ходи от мен тази настинка и това е  Tired хареса ме нещо  Outta Joint
Да кажеш кога е датата на операцията да стискам палци и на ръцете и краката  Praynig Hug
С теб сме, опитай да си до  колкото можеш спокойна  Hug

# 38
Толумби, честито и от мен! Много, много любов и семейно щастие, и нали знаеш: "таз година булка, до година..."  Whistling Hug

varnagirl, радвам се че се разрешават нещата с "черният списък".  Peace

Елица, тази кутия която си показала ми се струва малка.  Thinking 40 на 30 см си е направо нищо за играчки. Аз събирам в една поп-ъп торба и две  кутии (ще те излъжа колко литра са, но доста големи). Моята кума например използва moses basket-a на малкия (той отдавна не спи в него разбира се  Laughing). Пусни една търсачка в гугъл storage box и ще ти излязат хиляди предложение и варианти. На мен лично много ми допадат разни диванчета и пейки с капак, но няма къде да събера такова в стаята на Габриел.  Hug

# 39
nana_cool имаме две поп-ъп торби(жаба и пингвин), но е много по-интересно да се изсипе всичко от тях и да се нахлупят на главата например  Crazy или да се мушне в тях и да си затвори капака.В следствие на това упражнение взеха да им излизат теловете вече и ще си извади някое око щерката.
Диванчета, пейки, раклички с капак са страхотни, но апартамента е от малък, по-малък и няма място за такова.
Обаче поръчах днес тези с пчеличките дето ги показа beninna (много ти благодаря за линка  Hug ) и ми се струва удачен вариант.Хем големи, хем една в/у друга и всичко прибрано.Да видим де, то моите сметки са едно, но нейните действия съвсем друго  Grinning

# 40
оф, с тия поп-ъп торби - така си бях изкарала акъла  ooooh! повече не ползвам и не ги препоръчвам на никой. "скелето" им е от едни телове и на нашата торба се скъса плата и една тел като изскочи на 2 см от лицето на щерката, направо на косъм се размина. пастмасовите са най-безопасни.

# 41
  • Лондон
.
Обаче поръчах днес тези с пчеличките дето ги показа beninna (много ти благодаря за линка  Hug ) и ми се струва удачен вариант.Хем големи, хем една в/у друга и всичко прибрано.Да видим де, то моите сметки са едно, но нейните действия съвсем друго  Grinning
U r welcome Hug!И на мен ми се видяха малки трънкитата  та се въздържах от купуване.Те май са по скоро за пътуване да се носят играчки в тях.Леко бременеене на бременните момичета ,а на Шу здраво стиснати палци.

# 42
Брей, изтървала съм да се запиша и аз Simple Smile
Аве, мерси за темата, много е пролетна Simple Smile
Толумбски, вие май ще ни изпреварите с шапките и перата Simple Smile Честито и от нас и хайде вече, музея на футбола го отварят лятото, наканете се да дойдете  Wink
Ние сме затънали до гуша с тази къща.. изкъртихме всичко, а пък пари за ремонт няма и сега сме като в небрано лозе.. нямаме време за нищо, само се прибираме вечер в единствената обитаема стая и се чудим откъде да я започнем. Чакам подкрепление от наш'те като дойдат юни месец.
Хайде много поздрави на всички, аз ще намина пак сигурно чак в другата тема  Mr. Green

# 43
Ето ме пак Mr. Green

Аве забравих преди, страхотна тема!

Sonnia успех с ремонтите, сигурна съм че ще стане страхотна!

Операцията на Яна е на 01.05. дано само я опазя здрава.
Благодаря за подкрепата!
ЦветаК  bouquet

И да ви се похваля, на много близки наши приятели от Портсмут им се роди днес син. Много е сладък, да им е жив и здрав!

# 44
Здрасти момичета, надявам се сте прекарали хубаво празниците Simple Smile
От много време не съм писала, но все по задачки и не остава време..

Имам върпосТче Wink Има ли как да преведа и легализирам бг документ в Лондон, става дума за диплома от уни  Thinking

Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт