Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Мерси момичета за подкрепата за търсенето на къща - пуши ми главата, нищо не намираме, а трябва да се изнесем...Харесахме една нищо, че е две спални, решихме да я вземем, но (естествено, че има но:) ни засипаха с допълнителни, такси - за щети, проверка на кредит статуса, моя и на мъжа ми по 100£ на човек и депозита +наема. Айде за последните знаем но другите допълнителни кинти не ни се дават, а и не че ги имаме. Та след дълги разговори по телефона се отказахме, такива им били правилата на агенцията. Търсим в Чингфорд и региона, Удфорт, Хайъмс парк заради училищата на децата. Сега мъжа ми е на оглед за една друга, за която имали оферта, стискайте палци другите да се откажат   Twisted Evil и да я вземем ние! Не мога да спя заради това преместване и не само, нали си имам една пиявичка-гладница, само по нощите обича много да суче! Но както казват хората и това ще мине, важното е да сме здрави.
gdobrinova мислила ли си този обрив да не е от млякото, което пие бебка? Да не е проявила алергия към белтък? От претопляне са много ситни пъпчиците и се появяват и изчезват...

# 196
Здравейте момичета.

Ев наистина ужасна случка, дано никога повече не ви се случват такива работа Praynig Мажеш ли го с нещо малчо за белезите, на нас ни дават един крем Kelo-cote за белези, добър е.

Ana Mu дано скоро намерите най-идеалната къща точно на време Hug

Gi честита къща и от мен, дано винаги е пълна със смях и щастливи хора.

gdobrinova мислих си за вашия обрив. Сменяла ли си скоро нещо, прах, мляко.... нещо? От претопляне, до колкото си спомням, се махаха, когато детето вече не седи на горещо.

TsvetaK мерси, ще го подготвя.

Аз питах защото виждам, че той е започнал да мисли на английски и когато говори на български, не винаги, но понякога си превежда от английски на български и строежа на изречението звучи странно, акцент още няма, но... Иначе започна да си чете книжки спокойно.
Аз да си призная обаче, уж съм само с две деца и понякога е невъзможно да седна спокойно само с него и да се занимаваме Tired  Домашни, математика, думи там е ОК но нещо, което изисква повече занимаване, не става.

И аз смятам че тона на Дорет беше обиден и осъдителен. Уважавам чуждото мнение, но изразено по по-интелигентен начин. Грубите изказвания говорят само за човека, който ги прави.

При нас има разни промени, но не ми се разказва сега. Душата ми се е свила за вторник.
Дано да спре да вали, че не стига че я спрях от всички плейгрупи, плуване, пеене и тн, ами и в парка не мога да я изведа Rolling Eyes

# 197
Кофти е това с времето наистина. Добре че са плей групите да спасяват положението. Иначе мисля ако и лятото е така, да си каним деца вкъщи. Зимата ни беше много неудобно - живяхме с други хора /които пушеха на всичко отгоре #Cussing out/ и не можехме да каним гости. Сега сме си сами вече, имаме 3-4 приятелчета в квартала които можем да си каним за игра.

# 198
 Hug благодаря ви много момичета за подкрепата Hug  Simple Smile не ни мислете много, моят малчо is a fighter Simple Smile още на 2рия ден в болницата както беше бинтован като малък терминатор искаше да става и да ходи и много ни се ядосваше, че го държим в креватчето. И понеже само лицето му (и дупето де) не беше в превръзки правеше какви ли не маймунски физиономии и разсмиваше всички сестри Simple Smile сега си е перфектно добре ... единственото ми оплакване е, че след болницата ми е с кекава имунна система и от тогава насам си хваща всичко що е вирус ... от вчера пак сме е много гадна суха кашлица и си седим вкъщи Sad това време ни съсипва и 2мата Sad

За езиците мога само да ви кажа, че вие ако се притеснявате, че ще ви знаят децата по-добре английски от български, то аз се притеснявам дали изобщо кога ще проговори на който и да е език. Ето днес моя хубавец става на 20 месеца и в речника му има само: ''мамо'', ''дади'', ''тата'', ''нана'' - банан, ''дай'', ''мау'' - викаме на всички котета и това е .... аз му говоря ли говоря, а той все едно не ме чува изобщо ... а като се замисля колко книжки изяде с кориците и на български, и на полски, на английски най-вече - до сега експерт трябваше да е и на 3те езика ... телевизия гледа на английски (когато гледа де), аз му говоря на БГ, мъжо на ПЛ, помежду си говорим на английски. Аз сама взех да си бъркам езиците: пресен пример от миналата седмица имам - звъня на мъжа ми и без да се замисля го питам ''what are you robing?'' (''робя'' е ''правя'' на полски) ... бързо попивам нови езици, но и колкото повече уча, толкова повече ги мешам, а аз като ги мешам, то какво остава за децата, които попиват всичко, което чуят  Peace мир да има и да се разбираме пък езика както дойде Simple Smile

Успех с къщите момичета, стискам палци всичко да ви се нареди Simple Smile  Hug
И аз тук от месец насам освен за нас, търся и за един познат, който идва сега на 30ти, но нещо без успех - ни за него, ни за нас. Та да видим каква ще я накъдрим.

Шу, на нас не ни дадоха нищо за белезите - казаха само масажи 3 пъти на ден с какъвто и да е крем. В началото майка ми прати от БГ един домашно приготвен крем за белези, който много го хвалели и в болницата и познати наши, той като свърши (и се радвам, че свърши, че миришеше ужасно) решихме да пробваме с Контратубекс (Който много го хвалят в БГ) и съм доволна: на малкия за месец време видимо му се подобри ръчичката, а моя той много трагичен и съм го отписала Simple Smile аз от малка си имам белег от попарване на корема (бяхме на гости на баба и тя ни прави попара с чай за закуска, но точно като наливаше моя брат реши, че ще е забавно да дръпне масата към себе си и всичкия врял чай дойде отгоре ми и си ми остана белег. Отделно на другия лакът имам още един подобен голям белег, че съм била 2/3 годишна и съм искала компот, ама нашите тогава правили планове за строеж на 3ти етаж на бабината къща и не ми обърнали внимание и аз сама в килера, качила съм се на рафтовете, но уви съм паднала и съм си срязала лакътя и ми е лепено уж да не ми остане белег, но уви ми остана ... глава съм си пръскала и имам белег точно между веждите ... ютия съм си лепвала и там имам белег ... катеричка ме е хапала - и от нея имам белег  Joy бе каквото ме докосне белег ми остава  Joy чукам на дърво малкото да не се е метнало на мен Simple Smile

За шарката, т.е. за сърбежите пробвайте с Пиритон (то е сироп), който уж помага за сърбежи ... много го хвалят, на нас след болницата ни го изписаха и на 2мата - при мен нямаше ефект, но при малкия помогна и не се чешеше така както без него Simple Smile Без рецепта от аптеките може да се купи.

Отивам аз да обличам дребчо, че почна да ми върши белички Simple Smile

Лек ден  Hug Peace

# 199
за белези - сестра ми съвсем случайно откри че вазелин с кокос е много ефикасен при белези. беше се порязала до кокъл на единия пръст и тъй като това ползваше като крем за ръце с изненада установи че белега и изчезна за 1-2 седмици. после в някакъв форум видя че го препоръчват за белези. ето за този става въпрос

# 200
 #Crazy Мале ev:) ти ми събра погледа, честно. Дано нямате никакви подобни случки вече.
Аз си нося на коляното едни два шева дето ако се бях шила сама сигурно по-добре щяха да изглеждат ама на. Жив и здрав да ти е юнака, няма да помни нищо.
Помня като родих(секцио) ми правеха някакви нагревки за бързо зарастване на раната и сестрата каза, че има специални процедури(масаж с един уред и някакъв крем) за заличаване на белега.Не че съм ходила ама се сетих сега.

# 201
ev:) все едно чета за себе си .Аз съм била голяма беладжийка имам 2 счупвания на единия крак 1 на другия натъртено рамо белег под брадата от плуване който в по късни години отворих пак,белег на веждата къде съм я пукнала над устната и там имам белег.А да не забравя и най-лошото, че се бях подпалила на една газова бутилка да съм била на не повече от 10-ина год.Баба ми бог да я прости  Praynig с голи ръце ми разкъса дрехите и успя да ме предпази, но за жалост нейната ръка пострада много повече отколкото аз.
Сега само се надявам моите мъници да не са толкова буйни колкото аз съм била.
За езика мога да ти кажа че и моите още не са проговорили на 100% ,но не се притеснявам ще си проговорят като му дойде времето.

# 202
  • Нотингам/Пловдив
ev изправи ми се косата като чета какво ви е минало през главата. За белези аз ползвах Контратубекс и съм доволна.Добре че от моите деца само средната беше много палава.Чупила е крак ,ръка спука си главата ухапа я куче,реши че ще се катери по секциите на баба си когато беше на 2 и падна от там и още много такива преживявания сме имали с нея и никоя от бабите не искаше да я гледа защото не беше ясно кога каква беля ще направи.
 А за говоренето ,най малката ми дъщеря не говореше почти нищо докато навърши 3 и след това започна да говори всичко изведнъж.Сега когато някога говори прекалено много  и аз се ядосвам,мъжа ми все ми напомня как сме се притеснявали че няма да проговори.
 Ана му успех с търсенето на къща, не ми се мисли ако трябва и ние да търсим  newsm78
 Шу стискам палци и на ръцете и на краката ако трябва за вторник  Hug

# 203
  • На село (близо до Лондон)
ev, да кажа за белега kelo-cote е много добър, но ако може да ви го изпишат от болницата, че иначе малко скъпо идва особено ако е по-голяма повърхността за мазане.
Шу, трудно е занимаването в къщи, но става стига учащият да има желание Simple Smile

# 204
  • Лондон
чета ви и си мисля пак колко са различни децата Rolling Eyes Моята дъщеря беше навършила 4, когато след падане със скутера си разкървави коляното за пръв път... две тънки драскотини с едва просълзяваща кръв от тях, но изпадна в шок, защото не беше виждала да й тече кръв Laughing Това й беше първото кървене в живота Laughing Дано да е все така...някой път се чудя дали наистина е мое дете, че и аз като Анджи съм била до тинейджърска възраст само рана до рана...а пък тя, както казва баба й, "много се крепи"

Заниманията ни в къщи засега са много трудни, както и спортните занимания с татко й - 10 минути и иска тя да е учителката Rolling Eyes не знам как ще сме като започне по-сериозното учене и трениране...

# 205
Заниманията ни в къщи засега са много трудни, както и спортните занимания с татко й - 10 минути и иска тя да е учителката Rolling Eyes не знам как ще сме като започне по-сериозното учене и трениране...
 Laughing Еми как да е  Simple Smile като тръгне на училище ще иска тя да преподава и да замества учителката  Heart Eyes Сладурка  Simple Smile
Аз съм била много кротко дете, надявам се и мойта кукла като се роди  да е като мама послушна и кротка  Heart Eyes
За белезите имам операция на единия крак....близо 30 шева  Crazy та се чудих...дали този крем който го хвалите ще ми помогне макар и да са минали години  newsm78
Нали този крем хвалите: http://www.outlineskincare.co.uk/kelo-cote-advanced-formula-scar-gel-15g.html
Шу стискам палци  Praynig
Мис Файн как е малката, оправи ли се?

# 206
Изивнявам се предварително,защото знам че тази тема е дискутирана многократно Embarassed Къде бих могла да намеря материали за year 4 and year 6 (притеснението ми е основно за баткото) по английски и математика?Изисквания за това какво трябва да знаят децата? Баткото ще има само една година,за да усвои добре езика, да се адаптира към английската учебна програма и да се представи добре на тестовете  в края на year 6.

Ева, не вярвам кремът да помогне след толкова години.

Ана Му,много добре те разбирам за къщата-аз самата съм в процес на търсене на ново жилище Sad

# 207

Ева, не вярвам кремът да помогне след толкова години.

Голден, за старите белези не съм се замисляла, само за новите (т.е. на около 6 месеца).
Мъж ми искаше да си търси нещо за лицето (той има операция правена и са му сваляли буквално цялата кожа от лицето и сега има белег, който почва от окото и слиза по носа му и устната и на  врата), но нали са минали почти 15 години от операцията, а той тогава нали е бил инат теен и не се е мазал дълго и не му се е махнал напълно белага. Сега много му се дразни, но и аз му казах, че с мазила няма да се оправи.

Хич не сме от кротките нашето семейство. И на стари години най-близките ми продължават да си самопакостят - такива истории ми идват на ум, че не косите ами не знам какво ще ви настръхне Simple Smile

Шу, горе главата. Всичко ще е наред Simple Smile перфектно ще мине операцията Simple Smile

Да си се оплача аз: моето чудо тази седмица много странни функции изкара - горещ до червено, а температура няма (мина за ден), после 2 дни разстройство, днес пък е с гадна суха кашлица. Ходихме на лекар, тя пък ми насади едни досадни мисли за астма и в крайна сметка ни даде Пиритон със съмнения, че малкия си има алергия към нещо си. Та за този Пиритон се зачетох днес и то си пишело, че и при шарка помага със сърбежите, ако ви интересува Simple Smile офф ама писна ми все да е болен, миналата зима толкова критики отнесох, че съм го обличала като ''англичанче'', демек, че не бил навлечен балканската както трябва и една настинка не ми хвана или нещо такова, само сополки и една кашличка дето мина за ден/два и там един стомашен вирус дето беше заразен и ни го донесе тате вкъщи. Ама като последните 2/3 месеца не е било Sad

Оплаках се и отивам да гладя посред нощите Simple Smile

Лека вечер  Peace

# 208
  Контратубекса със сигурност става за стари белези, имаше още едно, с което се мазах - то е за пресни. Dermatix също е много ефикасно и става за стари белези. Според мен заличаването с крем си зависи и от кожата и от вида белег и от какво е, та не може да се обобщи дали даден крем помага, трябва да се пробва. Аз по принцип не ставам на белези, минават ми. Имам един на лицето, нападнаха ме в София, един от секциото и стрии, ако ги броим за белези. А бая се удрям най-редовно, седи ми по няколко месеца и само изчезва   Crazy

# 209
  • Bristol
golden, SATs Past Test Papers Това е ориентировъчно какво се учи и какви са тестовете в 6-ти клас. Ако искаш по-подробни учебници и материали, аз лично харесвам тези на WHSmith. Ако се целиш за частно или селектив скул, тестовете са по-различно оформени, 11+. За тях бих ти препоръчала да ползваш частен учител за по-сигурно, защото нямате много време. Изпитите обикновено са между декември и март месец, зависи от училището.
И ние си имаме зайче за домашен любимец. Само където е малко дивичко и живее постоянно в двора. Точно преди малко се върнахме от вета Wink

Днес излизах за обяд с приятелка, беше много красиво навън, точно бяха подкастрили храстите и тревата, миришеше на пролет  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт