Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • Манчестър
Ell ние използваме това, че малката все още е на градина и може да отсъства.А и майка ми сама предложи да я гледа.Ако се ходи с деца програмата наистина трябва да е по-лека.И за да се види максимално трябва повечко време да се остане там.Аз нямам проблем с това ама мъжо трябва и да работи  Crazy

Обувките са  Whistling

Тук слънце няма днес, а и ръми едно такова приспивно.Слушах, че това бил най-дъждовния април от 12 години насам   umbrella

Аз с малки деца на културен туризъм не отивам.........последно ходихме във Флоренция и само в галерия Уфици прекарахме 7 часа и то непрекъснато ходене......представям си ако Алекс беше с нас...нито на него туризма ще му допадне, нито ние щяхме да разберем.

# 241
Е то в крайна сметка зависи къде се ходи и колко малки са децата.Миналата година ходихме до Кипър.Малката още се возеше в количката.Обиколихме каквото имаше около нас за гледане и тя не е протестирала изобщо.
Но да речем в Мексико не бих я взела с нас.Първо полета е много изтощителен, после там се разбиваш от обикаляне, катерене по разни пирамиди, водни приключения, спускания в подземни езера............

Всичко зависи от дестинацията.

# 242
Мари, много ти благодаря за идеята, която ми даде, наистина ще пробвам да ги запиша веднага, стига да има свободни места.  smile3529 ще се учи, няма ваканция. Laughing

Golden, тези допълнителни часове по англ. къде ще ги вземат и какви са тези плей групи?
Допълнителните часове по английски са към училището и можем да се възползваме от тях по време на учебната година - сега юни и наесен.
Може би не използвах точната дума- плейгрупи е за малките .Имам предвид различни занимания за деца през лятото. Обикновено се организират от училището, спортни центрове, различни детски центрове. При нас има лятно  уилище с доста добра и разнообразна програма ,както и добър избор от целодневни занимания в местния спортен център. За мен целта е да се упражнява езика.

# 243
Моля,някой да каже как гледа българска телевизия в Англия през интернет? Изобщо дали може да се гледа ?

# 244
Здравейте,
 Има ли сред вас обитатели на Surrey  и по-конкретно Guildford? С удоволствие бих контактувала с вас като предварително се застраховам, че общуването цели само забавление , но в никакъв случай изгода;-)

# 245
  • ENGLAND
Моля,някой да каже как гледа българска телевизия в Англия през интернет? Изобщо дали може да се гледа ?
Това е темата за бг. телевизия http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451146.0 . Пускат се непрекъснато нови линкове, че много от по-старите не работят. Но доста трудно може да се намери нещо дето работи постоянно и безотказно.

# 246
  • Лондон
valeri, искрено ме разсмя... мерси...имах нужда Laughing Сигурна съм, че ще се намерите...

# 247
EEEE, знаех си ,че звуча малко като адрес 4000,ако си го спомняте,ама как да формулирам? Имам дете на 4 години ,което скучае, преместихме се от скоро и почти никого не познаваме. Просто социализация:=)

# 248
  • Лондон
аз те разбрах, и много се развеселих Heart Eyes

# 249
Здравейте момичета.
Благодаря че ни мислихте Hug

Ние се прибрахме. Всичко мина чудесно.
Аз отговорно мога да заявя, че освен Коледна Фея, вече си имам и Ангел!
ЦветаК много ти благодаря още веднъж, че беше неотлъчно до мен.  bouquet

ЕЛЛ обувките са страхотни Joy точно плавници ни трябват с тези дъждове Joy

Сега отивам да обърна лично внимание на една бутилка, защото се оказа, че много се е затъжила за мен докато ме е нямало Mr. Green
Лека вечер!

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 02:01 от Шу

# 250
Това е темата за бг. телевизия http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451146.0 . Пускат се непрекъснато нови линкове, че много от по-старите не работят. Но доста трудно може да се намери нещо дето работи постоянно и безотказно.
Doret,благодаря!
Наистина няма постоянни линкове ,които да работят непрекъснато,все трябва да се търси нещо ново.

# 251
Елица-сестрица, Ana Mu, да докладвам - стана много хубава баница. Но , не намерих на картинката да има гъба и взех пак такива лилави , но със сьомга отпред.  Никъде не намерих с гъба. Тук има 2 ASDA  и нямат, намерих в Morrison's.

# 252
future74   Laughing Гледай да пише filo pastry/sheets.Картинката не е важна в случая.Радвам се,че сте хапнали баничка  Hug

# 253
future това е снимка на корите които аз купувам от Tesco
сирене си поръчвам от bulgarianfood.co.uk
Иначе да ви кажа за млякото на малката, тя е на адаптирано Aptamil, от тези готовите, не мисля че от него се е изринала, ако беше така сега щяха да продължават да й излизат обривите. Според мен съм я държала на по-топло и затова се е получило така, сега като намалих температурата в стаята и няма нов обрив.

Шу радвам се че всичко е минало добре! Браво на вас!
Лека вечер!

# 254
  • Манчестър
future това е снимка на корите които аз купувам от Tesco
сирене си поръчвам от bulgarianfood.co.uk
Иначе да ви кажа за млякото на малката, тя е на адаптирано Aptamil, от тези готовите, не мисля че от него се е изринала, ако беше така сега щяха да продължават да й излизат обривите. Според мен съм я държала на по-топло и затова се е получило така, сега като намалих температурата в стаята и няма нов обрив.

Шу радвам се че всичко е минало добре! Браво на вас!
Лека вечер!

На каква температура я държиш и как я обличаш? Като се роди Алекс набързо ми обясниха,че не може аз да съм на бос крак, а детето с чорапи и навлечено както в БГ.  Затова и скандализарах народа в БГ със сина ми на 4 м и бос крак през Октомври....

Общи условия

Активация на акаунт