"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 401
  • 445
  •   1
Отговори
# 60
Прекрасна вечер, приятна, спокойна, позитивна и весела  Party
Този сезон такива вечери бяха рядкост
Това медено пиле ще се пробва   chef

# 61
Аз също харесах вечерта. Всички ми се струват много позитивни и подозирам, че ще е седмицата на 40-те точки.
Интерес предизвикаха тарталетите, напомниха ми на някогашните кошнички. Laughing
В този ред на мисли - качват ли рецептите, че не съм ровила?

# 62
  • София
Този път са ги подбрали хора с еднакви интереси Simple Smile Ще има безметежни вечери и резултати 4 X 40 Simple Smile
Тази вечер не ме впечатлиха рецептите, но всичко останало беше супер.

# 63
Дзяяяяяяякк.....

Честито Възкресение Христово! Благословения, мир и хармония в домовете ви да има!  bouquet

Тумбе Hug  bouquet  bouquet  bouquet - връщам се да ви чета.........

# 64
е с това хубаво време ....... днес не гледах
дори забравих че е Понеделник и програмата си е стандартна  Embarassed

# 65
Не ме впечатли с нищо ,освен с лиготенето.
Гостите - по-добри от миналата седмица.

# 66
 smile3501 - страхотно начало! Може и да не върха в кулинарията, но всичко беше направено с любов и усмивка. Тази седмица ще е добра. Това е Черешката за мен - приятни и интелигентни хора, добро прекарване и много позитивизъм. Изненадата на Людмила беше страхотна. А нея мога да я слушам безкрай - познавате ли творчеството и? Ако и Стенли беше включен в изненадата щеше да е супер.

# 67
Наистина позитивни хора,интелигентни и много приятни са всички тази вечер!

# 68
Много обичам медено пиле. А салатата от моркови, ряпа и червено цвекло ми е любима през зимата.

# 69
Веднъж правих салата от ряпа - осмърдя се цялата къща.

# 70
  • София
   За какво беше това бобено зърно?Гледала съм ,че слагат върху хартия ,в тарталетите, по цяла шепа боб,да не се надига дъното, но едно зрънце какво може да направи?

# 71
  • Варна
   За какво беше това бобено зърно?Гледала съм ,че слагат върху хартия ,в тарталетите, по цяла шепа боб,да не се надига дъното, но едно зрънце какво може да направи?

по принцип боб се слага за да не се надигне тестото, при нея, може би, защото площа на тарталетките е малка и едно зрънце е свършило работа - поне Манчев нищо не каза напротив, май даже я похвали  newsm78

# 72
# 73
  • sofia
Людмила Сланева не я харесвам, хеле пък като певица, може би, ако не имитираше едно към едно мъжа си, повече щеше да и се получава, не знам...
 Залагам на Александър Сано и Милица, най-симпатични са ми. Като цяло вечерта беше приятна според мен - нямаше чудеса от храброст, нямаше напрежение ...това с песента дойде малко в повечко, но пък им беше забавно като че ли.

# 74
Къде можем да гледаме епизодите, че на Nova Play напоследък не им работи сървърът?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт