"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 465
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
На мен вечерта ми хареса, участниците също. Добре се напаснаха, добре се държат, приятни са, на мен не ми се виждат превзети, по скоро артистични, все пак са хора на изкуството - пеят, играят, влизат в роли, нормално е, това си е тяхното амплоа. Много ведра обстановка, много положително настроение, няма тъпи изцепки, може да няма големи върхове, но пък не вярвам да има и низки/резки спадове. Мисля, че тази седмица ще е една позитивна и приятна, усмихната и спокойна. Локо се представи добре, много хубави изненади им беше подготвила, менюто и не беше лошо, може да не е кулинарен връх, но на гостите всичко им допадна, а това не е за пренебрегване. Peace На мен ми беше приятно да ги гледам и с удоволствие ще изгледам участието на всички тази седмица. Peace

# 91
  • в ябълковата градина
На мен ми харесват участниците тази седмица.
Изглеждат приятни и възпитани всичките.

Хареса ми апартамента на Локо-то и менюто също.

Аз също одобрявам темата без анкета. Става страшно дълго и
напално безсмислена откъм резултатите.

# 92
  • Плевен
Доста противоречиви коментари за снощната вечеря сте дали.
Аз я пропуснах, но довечера ще я гледам.
още повече ми събудихте интереса.

# 93
  • Sofia
Сега изгледах снощната вечеря,хареса ми   bouquet

# 94
Хареса ми Локо, песента, вечерята, изненадите и компанията  Grinning

Ще коментирам в стила на Роро: Цялата седмица ще е в цвета на индиго
  Laughing

# 95

Хареса ми апартамента на Локо-то и менюто също.

Аз също одобрявам темата без анкета. Става страшно дълго и
напално безсмислена откъм резултатите.

Менюто ми допадна , но апартамента  и НЕ  Peace

Одобрявам също темата без анкета  Hug

# 96
Здравейте!
За мен снощната вечер не беше в златната среда - нито много добра, нито много лоша - просто нормална вечеря на хора, които не са близки приятели. Хареса ми как се държаха участниците един с друг. Нямаше изцепки и заяждания, всеки се стремеше да им е хубаво на всички. Менюто беше такова, че всеки който различава тава от тенджера да може да го приготви, стига да не е с две леви ръце. А за това, че домакинята облиза лъжицата с която разбърква - аз видях, че тя след това я сложи в мивката, а не в маринатата. Така че не можем да я обвиним в мърлявщина.

# 97
Христос Воскресе!

Не ми допадна Локо. Гласът ли е такъв , дразнещ... Отделно и Теди допълва лигнята и ми идва в повече. Компанията се сработи и това е може би единственото хубаво като за първа вечер.

Изобщо не ми допада апартамента им.
От менютото - само десерта.  Peace А да изненадата -с звездите.
Довечера кой е?

# 98
чак сега успявам да се включа.
Тази седмица ми се вижда по-приятна от предишната - хомогенна, всички се познават и няма да има тъпи ситуации като минала - един да бъде изолиран, понеже не е "съвсем от нашата среда."

# 99
Вечерята  се получи без излишно напрежение. Като меню - бива, но нищо особено. Готви сравнително чисто и внимателно.
Самата Локо не харесвам - много ми е лигава и превзета, но това е лично мнение. Изненадата със звездите беше супер.

От останалите харесвам Милица и Роро. Теди - по-скоро не.

# 100
Май Среброто ще готви тази вечер.

# 101
Гледам  този на пазара, искам да питам, знаете ли имат ли бюджет ;защо се хвали че ще ги нахрани с малко продукти?

# 102
Гледам  този на пазара, искам да питам, знаете ли имат ли бюджет ;защо се хвали че ще ги нахрани с малко продукти?
Шегува се. каза,че от бюджета който са му отпуснали 7 000. 00 лева е похарчил само 2,40.

# 103
Здравейте!
За мен снощната вечер не беше в златната среда - нито много добра, нито много лоша - просто нормална вечеря на хора, които не са близки приятели. Хареса ми как се държаха участниците един с друг. Нямаше изцепки и заяждания, всеки се стремеше да им е хубаво на всички. Менюто беше такова, че всеки който различава тава от тенджера да може да го приготви, стига да не е с две леви ръце. А за това, че домакинята облиза лъжицата с която разбърква - аз видях, че тя след това я сложи в мивката, а не в маринатата. Така че не можем да я обвиним в мърлявщина.
Лъжицата с която разбърка маринатата я сложи точно при маринатата.Гледай го още веднъж. Sick
Друга лъжица сложи в мивката .

# 104
  • Варна
И аз видях, че Людмила върна облизаната лъжица при маринатата  Sick Вечерята й като цяло беше доста посредствена, но на фона на повечето в "Черешката" е почти равносилна на шедьовър. Не разбрах само предназначението на хартиения "букет" на масата. При все, че има свежи цветя на пазара.

Сандро ме дразни с напъните си за оригиналничане.

Общи условия

Активация на акаунт