"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 405
  • 445
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Уж снощи гледах предаването, но какъв беше десерта newsm78?

Тиквеник, който не се появи на масата. Вероятно, не е останало време и са го изрязали, като са монтирали материала.

Е Силвия Кацарова не е ли туркиня по принцип?

Доколкото знам - да.

И по принцип, и без принцип.  Wink Силвер Нури е по рождение.

# 406
Благодаря за инфото и линка !
Силвия Кацарова е туркиня,  сестра и живее там , а имат вила,
ако не се лъжа в Кушадасъ./ Преди се коментираше,че е от турските цигани/
Въпреки всичко харесвам Силвия и я предпочитам пред Теди.
В момента сияе от новата си любов и при нея с годините са само в + !
Предстои концерт в НДК "Рок и любов" през май и се очаква да е нещо ново
и различно от добре познатото. Когато Теди напълни зала 1 в НДК , тогава
може да се коментират певческите и възможности освен ,че е дете на музиканти.

# 407
Ееее, сега! Такова гласище като на майка й Господ рядко дава, не бива да ги сравняваме!
Хубаво си пее момичето Peace И някак съзряла и помъдряла ми се видя тези дни. И съответно по-симпатична. Преди беше малка лигла, сега е приятна млада жена.
Успех им пожелавам на всичките, не е лесно да си артист или певец у нас в днешно време.

Изгледах вчерашната вечеря на запис. Кротнали се бяха нещо Laughing Дали уморени от предните дни, дали друго? Роро и той беше попритихнал Wink Да не са преминали на друг етап отношенията, а?
За домакинята - харесах вечерта й, изненадите, гозбите й, макар и да не бяха май съвсем нейна заслуга. Дори за имената не беше сигурна, "помощничката" я поправяше и подсказваше. А и тръгна на пазар с чантето, после носеше едни огромни пликове с някакви големи и неизвестно откъде появили се кутии в тях, хм, хм Grinning Явно "външната намеса" е била силна Wink, но въпреки това ми хареса. Заради интересното меню, планирането, идеите, желанието и смелостта да се пробва със съвсем различни и екзотични ястия напълно си заслужи първото място.

ПП. За да не е само хвалба, нали да клюкарстваме сме се събрали тук Wink От оня ден все искам нещо да питам и все забравям. В някой от епизодите се чу, че лимитът, отпуснат им за вечерята от ТВ е 7000 лв!!! Никак малко!!! Пък те повечето едни икономични... Та, остатъка кво го правят? За тях ли си остава? 

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 14:39 от птица

# 408
Това за 7-те хиляди лева беше майтап, разбира се  Wink

# 409
Ама знаеш със сигурност или само така си мислиш, защото ти се виждат много Laughing

Може това да им е хонорарът, напр.

# 410
Е, той Среброто с такава ирония го каза, как пък някой му се върза?!  Laughing За 7-те хиляди.

# 411
Ми аз се вързах, бе Joy

Други въпросчета.
 Японският сос, терияки май, намира ли се у нас и какъв му е всъщност вкусът?
 Мтабел, не е ли онова Баба Гануш?
Отивам в Готварския за информация Peace

# 412
Е, той Среброто с такава ирония го каза, как пък някой му се върза?!  Laughing За 7-те хиляди.

Именно, каза го с голяма ирония Peace

# 413
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ми аз се вързах, бе Joy

Други въпросчета.
 Японският сос, терияки май, намира ли се у нас и какъв му е всъщност вкусът?   Мтабел, не е ли онова Баба Гануш?

Виждала съм го в Карфур, но не съм го ползвала.

# 414
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
МОЖЕ И ДА Е ЗАДАВАН ТОЗИ ВЪПРОС НО АЗ ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ (извинете ме за големите букви )
защо немога да гледам никъде предишните епизоди -даже снощния -никъде ги няма . Някой знаели нещо по въпроса -защо и в сайта на нова немога да гледа ???

# 415
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Ееее, сега! Такова гласище като на майка й Господ рядко дава, не бива да ги сравняваме!
Хубаво си пее момичето Peace И някак съзряла и помъдряла ми се видя тези дни. И съответно по-симпатична. Преди беше малка лигла, сега е приятна млада жена.
Успех им пожелавам на всичките, не е лесно да си артист или певец у нас в днешно време.

Изгледах вчерашната вечеря на запис. Кротнали се бяха нещо Laughing Дали уморени от предните дни, дали друго? Роро и той беше попритихнал Wink Да не са преминали на друг етап отношенията, а?
За домакинята - харесах вечерта й, изненадите, гозбите й, макар и да не бяха май съвсем нейна заслуга. Дори за имената не беше сигурна, "помощничката" я поправяше и подсказваше. А и тръгна на пазар с чантето, после носеше едни огромни пликове с някакви големи и неизвестно откъде появили се кутии в тях, хм, хм Grinning Явно "външната намеса" е била силна Wink, но въпреки това ми хареса. Заради интересното меню, планирането, идеите, желанието и смелостта да се пробва със съвсем различни и екзотични ястия напълно си заслужи първото място.

ПП. За да не е само хвалба, нали да клюкарстваме сме се събрали тук Wink От оня ден все искам нещо да питам и все забравям. В някой от епизодите се чу, че лимитът, отпуснат им за вечерята от ТВ е 7000 лв!!! Никак малко!!! Пък те повечето едни икономични... Та, остатъка кво го правят? За тях ли си остава? 

Познавам Жени Калканждиева -когато тя участва аз я питах дали дават някакви парички за покупките -тя каза че на всеки дават по 100лв за пазар -а вече ако го надхвърлиш този лимит ти естествено си го доплащаш

# 416
  • София
Ми аз се вързах, бе Joy

Други въпросчета.
 Мтабел, не е ли онова Баба Гануш?

Това го има в почти всички големи магазини. Търси го около соевия сос. Аз го ползвам често за марината на месо.

# 417
Аз си спомням Крум също имаше бюджет и понеже го беше надвишил сериозно връщаше разни продукти. Това беше отдавна, но и не вярвам да им дадат такъв голям бюджет. Те цели прасета ще могат да им сготвят или да ги заведат в чужбина с толкова пари да ядат  Mr. Green

# 418
МОЖЕ И ДА Е ЗАДАВАН ТОЗИ ВЪПРОС НО АЗ ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ (извинете ме за големите букви )
защо немога да гледам никъде предишните епизоди -даже снощния -никъде ги няма . Някой знаели нещо по въпроса -защо и в сайта на нова немога да гледа ???

Днес гледах записа от тук http://novatv.bg/shows/view/742/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/
Кликваш върху надписа на епизода, не картинката или стрелката.

http://www.piccadilly.bg/images/exotic/file_283_bg.jpg
Това го има в почти всички големи магазини. Търси го около соевия сос. Аз го ползвам често за марината на месо.
Peace
Намерих и рецепта за домашен - малко бяло вино (вместо оризовото), соев сос, захар и джинджифил.

# 419
Всичко добре тая седмица, ама тая показност снощи в дрешника, джакузито .... ми супер селско бе хора  Tired

Общи условия

Активация на акаунт