Без да съм съгласна, таткото може ли да слага снимки в интернет на детето

• 5 421
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Шамс, затова се постига компромис, стига да имаш човек насреща Peace Щото всеки ако си дърпа към своето, нищо не се получава, така е и в съжителството. Някак си не става да идеш и да му тропнеш с крак - Няма да качваш снимик във ФБ. Нали ако на мен така ми каже моя, ще го пратя некъде си Mr. Green

# 61
Принципно след като тя не иска,не е редно той да  качва снимките.Но всички ние тук сме се нагледали и наслушали на неща ,които принципно не са редни,но ...само принципно...Авторката обаче тепърва ще има да  се възмущава на сътворени от БНД простотии..-как може да не се интересува от детето,как не  дава издръжка и т.н.В този ред на мисли вече нищо не ме учудва,нито възмущава...просто имам едно наум ..
 mimiSmile ,подготви се че простоии от страна на бащата ще има много.И като си го знаеш какви ги върши,съветът ми е да бъдеш предпазлива какво му даваш ,казваш и т.н. С една дума  не е нужно да прояваваш човещина към някой,който дори и уважение не проявава към теб!

# 62
  • София
Ако майката качваше снимки на детето във ФБ, тогава няма право да се оплаква, че БНД и той прави така. Ама при положение, че тя е категорично против, поне има моралното право да не е съгласна. А че няма на кого да се оплаче, това е вярно.
Последното не е вярно.
Ето, на нас се оплаква.

# 63
С една дума  не е нужно да прояваваш човещина към някой,който дори и уважение не проявава към теб!

newsm10 newsm10 newsm10

Това трябва да го запомнят всички ! Peace

# 64
С една дума  не е нужно да прояваваш човещина към някой,който дори и уважение не проявава към теб!

newsm10 newsm10 newsm10

Ами все уж заради децата гледаме да сме хора ...

# 65
  • София

newsm10 newsm10 newsm10

Определено! Щото понякога ставаме големи, бели птици и уж за добро..а те ти а*ат на главата за благодарност! #Cussing out

# 66
Бащата може да си качва снимки, ако го е припознал, но само СЛЕД РАЖДАНЕТО. Бебето не е родено още, така че той е публикувал  лична твоя медицинска информация, на което няма право без твое съгласие. Не съм адвокат, но смятам че може да го накараш законно да махне снимката, защото още няма дете, което е негово. Навлязъл е в твоето лично пространство.

Той пък голям тарикат - хем се гордее, че ще става татко, хем няма да признае детето.

Според мен само си говори, ще го признае и ще се постарае да ти почерни живота след това.

# 67
Разбирам дилемата за снимките, но мисля, че за авторката това трябва да е обица на ухото и за в бъдеще да внмава на кого какво дава.
Иначе да се тревожи, че има снимка на нероденото отроче в Интернет според мен е глупаво. Имам снимки и на 2 ми деца от 3D ехограф, с чиста съвест мога да кажа, че приличат на всички други такива снимки на бебета в това положение и дори да бъдат качени сега от непознат в Интернет, едва ли бих ги познала. Да не говорим, че и много не се разбира точно кое какво е . Има някакви очертания на тяло и главичка, ама, да се нарече това сериозна снимка?
По-важно е като се роди детето да опита по някакъв начин да повлияе на бащата да не качва снимки в Интернет. Ако не припознае детето, въобще няма право да качва снимки.

# 68
  • София
Според мен само си говори, ще го признае и ще се постарае да ти почерни живота след това.

Ако иска до го признава при раждането, то тогава и майката дава съгласие.
Иначе майката го записва на нейно име, а бащата ако толкова се е запънал започва да води дела....

Сори за спама  Wink

# 69
даже май се беше оказало, че в качеството си на "никакъв" няма право дори да заведе дело.

# 70
даже май се беше оказало, че в качеството си на "никакъв" няма право дори да заведе дело.
Ако той поиска да припознае детето, а майката оспори припознаването, бащата има право да заведе дело.

# 71
женени ли са тез ? за какво дете говорите  newsm78 нали още не се е родило ?

# 72
женени ли са тез ? за какво дете говорите  newsm78 нали още не се е родило ?

Не са женени , той не иска да признае детето , снимката е от ехограф .

# 73
За снимки, на детенце, не мисля, че таткото трябва да те пита. Колкото е твое, толкова е и негово все пак, друг е въпроса, че ти си против и това можеш да го решиш само и единствено с обяснение към таткото, как не ти допада това и не искаш да го прави (и е добре да е с добър и мил тон иначе може да почне да го прави на пук). А за снимката от ехографа съм съгласна. Не може да излага на показ нещо толкова лично, като данните ти. Ако ги беше изрязал ....да, няма лошо .

# 74
Това с издаването на медицинска информация е добър довод. Всеки би се подразнил, ако му метнат епикризата (било то бебе в 4 мес. да речем) в публичното пространство.
Практически снимката прилича на хиляди други, това ясно, но като отгоре пише чия е, това променя нещата.
Повече не давай никакви снимки он-лайн и това е.

Общи условия

Активация на акаунт