Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Круела,няма какво да мислиш,разбира се че корабът-майка се е обадил отгоре,а може и направо да се е сгромолясъл върху тях.Това беше първото,което ми дойде наум.По-сериозна причина не може да има.  smile3521

# 646
Кое кара Фатма да направи тази решаваща крачка в отношенията им да допусне Керим по близо до себе си-спонтаноста на момента,страха да не го загуби?Според мен е момента,не ще е мислила много....

# 647
Ваня - мерси за трейлъра- повдигна ни настроението в този облачен ден Hug Hug Hug

Славенка - кога свари да го измислиш и да го напишеш Joy Joy Joy

# 648
Това виждам това предавам,Фатма е скрита лимонка май

Slawena , приближаваме се към момента с поливането с вода.

Cruela, четеш много добре между редовете както се казва Wink

# 649
Славена,а според мен е съчетание от всичко,но момента е решаващ.

# 650
  • Разград

# 651
Добре, че съм сама в сградата, където работя. Откакто видях този трейлър съм ухилена като радиатор  Mr. Green Сега обаче чакам да видя утре какво ще прекъсне момента. Ако съдя от подсказките, няма да я бъде тая работа  Rolling Eyes баш на плажа...

Аз не съм съгласна да е там-полага и се романтична първа брачна нощ в удобна и уютна спалня-това за нея е много важно-там винаги може да ги прекъсне някой.По-нататък да ходят колкото си искат на плажа,но първия път според мен не бива да е там Wink
Напълно съм съгласна. Аз също не смятам, че там е удачно да е първият пъ. Аз дори си мисля, че бих ги сложила първо да спят заедно в онова голямото легло и на сутринта като се събудят за добро утро да се отдадат един на друг. Няма да навлизам в подробносто как точно си го представям, че е още много рано Simple Smile

# 652
И пак се връщам на трейлъра,пак избързаха сценаристите,ако бе лято,море,луна,звезди,пясък стоплен от слънчевите лъчи...ех,чок романтик ...а то и парно ще им трябва  ooooh!

# 653
Момичето се измъчи. Два дни го нямаше Керим и тя прежали и шифер и свян и полегна на студения пясък. Да не се простуди преди сватбата?!  Thinking
А сериозно - мисля, че тази крачка е направо гигантска. Фатмагюл обича и иска да бъде обичана. Тя прави своите стъпки и вижда и усеща, че няма нищо страшно. Че това което изпитват и двамата е красиво. Няма нужда да ги връщат в Йълдър, както предложи Марта. И тук на един друг плаж, с любимия може да усети красотата на интимността.
След тази сцена на плажа много искам да прекарат нощта заедно.  Praynig

# 654
Славена,какви ги говориш,те с тая братско-сестринска любов са вдигнали температура.И -20 градуса да беше,нямаше да ги усетят. Embarassed
Само че ,ако ще прекарват нощта заедно нека първият път да е в легло.

# 655
  • София
Момичето се измъчи. Два дни го нямаше Керим и тя прежали и шифер и свян и полегна на студения пясък. Да не се простуди преди сватбата?!  Thinking
А сериозно - мисля, че тази крачка е направо гигантска. Фатмагюл обича и иска да бъде обичана. Тя прави своите стъпки и вижда и усеща, че няма нищо страшно. Че това което изпитват и двамата е красиво. Няма нужда да ги връщат в Йълдър, както предложи Марта. И тук на един друг плаж, с любимия може да усети красотата на интимността.
Peace Peace Peace Peace

Оф,ама и аз искам такъв брат,пък на мен сестра ми се падна Joy

# 656
Славенко,поради причините,които писах по-горе,няма да се получи работата-те си следват техните си традиции-сватба с бяла рокля,традиционно ДА и първа брачна нощ PeaceВсе едно сега е истинската им сватба,както си е всъщност LaughingНе е в стила на Едже и Мелек да го направят на плажа преди първата брачна нощ Peace

# 657

В сладки приказки пред камината  newsm78

# 658
  • Стара Загора
Аз мисля,че само ще се нацелуват на плажа и по някое време Керим ще прекъсне и ще си отидат в стаята ,където ще спинкат гушнати.А да не ги прекъсна аблата сега пък-може да е иззела функциите на Мукалина newsm78,току-виж тръгнала да ги издирва и да ги сецне!
За кекса съм на мнение,че ще е след сватбата Laughing!

# 659
Ами ще чакате,както казва Керим,няма какво друго да правите.

Общи условия

Активация на акаунт