Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 849
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
при мен маслата се отмиват по-трудно от еластисайзер обикновен  Peace

Някои масла се отмиват наистина многоооо трудно, а при еластисайзерът нещата стоят по съвсем различен начин и това е напълно нормално и естествено, като се има предвид състава му  Wink
И пак ще се повторя .....не може да се прави сравнение между масла и еластисайзер.
Еластисайзер не е само масла и определено затваря косъма и е неподходящ продукт за използване преди ампула или протеин.

# 601
Момичета,в Метро продават ли се продукти на Керастаз ?
 newsm78

# 602
  • в 1001-та нощ
по-скоро не  Peace

B & C, нали все пак после се ползва и шампоан след това, чак толкова неизмиваеми продукти да има  newsm78 отново подчертавам, че ползвам обикновения еластисайзер  Peace и след шампоана винаги съм ползвала и грижа с отмиване  Peace не ми е било в повече  Peace

както и да е - за мен няма значение - защото аз съм пробвала, ползвала известно време и преценила за себе си  Peace

# 603
по-скоро не  Peace

B & C, нали все пак после се ползва и шампоан след това, чак толкова неизмиваеми продукти да има  newsm78 отново подчертавам, че ползвам обикновения еластисайзер  Peace и след шампоана винаги съм ползвала и грижа с отмиване  Peace не ми е било в повече  Peace

както и да е - за мен няма значение - защото аз съм пробвала, ползвала известно време и преценила за себе си  Peace
Е,нищо,значи ще мина през златната рибка на место направо,благодаря все пак  Peace

# 604
По отношение на еластисайзъра: явно и при мен ефектът е по-скоро като при Алена. И аз ползвам обикновения - намирам го много балансиран, доста лек, но същевременно не незабележим, въздействието си се усеща. Маслата ми идват по-тежки, малко повече ми сплескват косата, ползвам силноизмивни шампоани с тях, по 3 пъти слагам и въпреки това измиването на еластисайзъра ми е много по-лесно. Просто го усещам по-лек.

Случвало ми се е да ползвам еластисайзър с различни комбинации на шампоани, маски/балсами, реконструктори. И ефектът е добър, не намирам излишни последвалите терапии; има логика в това действието им да намалява, понеже косъмът след еластисайзър се "затваря", но има логика и в това той да действа балансиращо (понякога търся този ефект). Ще дам пример: балсамът Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care ми втвърдява и оплита непоносимо косата. Но положението става малко по-добре (поне една идея по-добре), ако в началото съм ползвала еластисайзър.

# 605
Простете,че се намесвам,но може ли някой да ми разясни идеята на т.нар. "запечатка" след ампулите?Предстои ми боядисване.Ще си сложа Ампула за боядисана коса Loreal Витамино Колор,а на следващото измиване мисля да сложа Ботокс за коса Loreal Fiberceutic.Така добре ли е или има риск да прекаля?След слагането на тези ампули ли се прави тази "запечатка" или...?И ако -да, с какво?

# 606
Лисичке,ампулата е powercell repair с млечна киселина Praynig

# 607
В Lookfantastic има 25% намаление на Paul Mitchell, мисля че е до днес.
Чудя се някакъв спрей за блясък да си поръчам    Thinking някакви препоръки  Peace
Или ако имате наблюдение за някакъв друг продукт който си заслужава...

# 608
В Lookfantastic има 25% намаление на Paul Mitchell, мисля че е до днес.
Чудя се някакъв спрей за блясък да си поръчам    Thinking някакви препоръки  Peace
Или ако имате наблюдение за някакъв друг продукт който си заслужава...

Аз забърсах този шампоан от намалението на Мичъл:
http://www.lookfantastic.com/brands/paul-mitchell/paul-mitchell- … e-lemon-sage.list

Като препоръка - тези шампоан и балсам са много хубави - невероятно освежаващи, витализиращи, както косата, така и скалпа.
Балсамът е и много добре хидратиращ.
http://www.lookfantastic.com/brands/paul-mitchell/paul-mitchell- … tree-special.list

# 609
След еластисайзер ползвам обикновено маска като нутри-термик, маскинтенс, абсолют рипер, интенс рипер и от сорта.

Когато ще ползвам ботокс, протеини, циментови ампули, маска дийп кеър, ейдж речардж и от сорта, въобще не го ползвам преди това, и гледам да ползвам малко по-измивен шампоан.

Не твърдя, че така се прави, но за себе си така съм намерила за най-логично и така правя.

Mina`s mom, няма да прекалиш. Аз почти на всяко измиване все слагам "нещо" и ми е идеално.

# 610
  • Пловдив
Днес ще се боядисвам за 1ви път и може да не е много на място въпроса, но след боята какво е удачно да сложа, и с какъв шампоан да я измия  newsm78 Мислех си за хидратиращия на Афоджий, но след него реконструктор удачно ли е да се ползва, имам и малко станало от ампулата форс вектор Confused

# 611
  • в 1001-та нощ
можеш да ползваш изброените неща, но да не ги комбинираш или поне аз не бих комбинирала хидра шампоана с протеин след това  Peace

ако имаш друг шампоан - ползвай него и после ампулата форс вектор, а след нея и реконструктора  Peace

Mina`s mom, запечатката е специфичен продукт с консистенция на маска, който се ползва след ботокс серума, за да го запечата в косъма  Peace

след това така започнахме да наричаме маските, които ползваме след ампула  Peace

# 612
http://zlatnaribka.com/maska-kerastase-oleo-relax-nuit-200-ml-212-1362.html Някой да я е ползвал,днес си я закупих и още някои други неща,ще се радвам да изкажете мнение.

# 613
http://zlatnaribka.com/maska-kerastase-oleo-relax-nuit-200-ml-212-1362.html Някой да я е ползвал,днес си я закупих и още някои други неща,ще се радвам да изкажете мнение.
Аз съм я ползвала и според мен е хубава но смятам, че е подходяща за много сухи коси и по-плътен косъм. Преди време имаше друг продукт за нощна грижа, който се харесваше и се купуваше от дамите с по-фин косъм

# 614
Аз съм я ползвала и според мен е хубава но смятам, че е подходяща за много сухи коси и по-плътен косъм. Преди време имаше друг продукт за нощна грижа, който се харесваше и се купуваше от дамите с по-фин косъм

Noctogenist още го има. Тук-там го срещам. В Рибката също наскоро го заредиха.
http://zlatnaribka.com/category/noctogenist-br-noshtna-grija-300.html

малката лисичка, може би трябваше да се допиташ, преди да вземеш. Аз също, както B & C намирам нощната грижа Oleo Relax за неподходяща за тънък косъм.   Peace
На мен ми харесва много - приглажда ми, отнема излишният обем и оформя кичурите красиво, но това е при положение, че съм с плътен косъм и повече обем.

Общи условия

Активация на акаунт