Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Само нектар термик.  Flutter
Искам да е нещо И подхранващо, не само да замаскира. Кремчето абсолют тежко ли е?  Thinking

# 571
Здравейте  bouquet Влизам,за да се оплача от състоянието на косата си напоследък Confused и да потърся съвет от вас Hug От 4-5 месеца насам ползвам проф.продукти/ с помощта на съфорумки Hug/ - за тънка и боядисвана коса,след боядисване слагам ботокс,ползвам р-рите на Афоджий и Чи,коприна по краищата,пия добавки....и въпреки това,от месец насам косата ми е някак смачкана,липсва й плътност и еластичност;не ползвам преса,суша с дифузер,не ми пада повече от обикновено...и не мога да си обясня аз ли някъде бъркам,или просто състоянието й е повлияно от сезона... Thinking Предполагам,че и при вас косата се променя, така че ще се радвам да споделите идеи Hug

Имам чуството , че описваш моята коса.Това стана и при мен след последното миене на косата.Позвам същите продукти без коприната, дори си мислих да я купувам.Финиш ползвам Л2 и кристали на Лакме Deep Care, с какъв фи да го заменя.

# 572
Самсара, правило си разбрала, основната им цел е да измият косъма, затова са алкалани, а не за да отворят косъма, но това че го отварят е страничен ефект  Peace и ние слагаме маска
а киселите, често се ползват след боя, за да прекъснат реакцията и затворят косъма, за да се фиксира и цвета  Peace

Благодаря   bouquet Това исках да разбера.

А проетините кога се ползват, в какви случаи?  Blush

Анч, пожелавам ти тази прлестна коса, и на мен си я пожелавам, но надали - моята не е рядка, но си е тънък косъм  Confused

# 573
Решила съм да сменя коприната на CHI като финиш, но не, защото съм недоволна, а прищявка...Подходящо ли е да е заменя с Moroccan oil или арганово масло? Косата ми е много гъста, дълга, суха, на кичури и хвърчаща - държа на лека термозащита в продукта.

# 574
Здравейте красавици!Аз пак имам нужда от съвет! PraynigСъжалявам ако е коментирано някъде,но съм го изпуснала,макар че се връщах да чета назад.Та въпроса ми е ампулата за коса loreal absolut repair преди или след боя е по-добре да се използва!А може би и преди и след това newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 575
На мен лично много ми допадна на Икаров маслата.
За коса ползвам
http://magazinski.com/55/flypagetpl/shopproduct_details/27

След което ми става страхотна.
Грам не ми е изтощена и не ми пада толкова.

# 576
Привет  Hug
Мога ли да ви помоля за мнение относно шампоана за обен на Милк шейк? Интересува ме дали измива добре ? И при положение , че косата ми се омазнява една идея по-бързо (или поне отколкото аз бих искала ) ще повлияе ли отртицателно ?
Става въпрос за този :

# 577
Момичета,след еластисайзър и шампоана слагате ли нещо ?

Thinking

# 578

Thinking

аз слагам балсам, с маска ми се утежнява косата

# 579

Thinking

аз слагам балсам, с маска ми се утежнява косата
Но препоръчително ли е да се слага нещо или,всеки сам си решава ?  newsm78

# 580
Ако имаш нужда, слагай, според мен е индивидуално  Peace

Пред Хрома риш предпочитам всички шампоани от серията Нутритив на Керастаз. Струва ми се, че е доста силиконов шампоан.

mamaLina, морокон ойл за мен е много по-добър от "коприната" на ЧИ

dreamer, честито и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 581
  • София
Интересувам се как разбирате, че косата ви е еластична?
Преди видях нещо супер странно за мен, което до сега не ми се беше случвало. Точно след като излезнах от банята, преди да сложа кърпа на мократа си коса, не знам защо реших да хвана кичур и издърпах най-дългите стърчащи косъмчета - те се опънаха като ластик, удължиха се все едно и после като ги пуснах те се върнаха обратно... Shocked
Това ли е еластичост при косата или е нещо друго??
Интересно ще ми е да споделите мнението си

# 582
Преди време търсих мнения за 5-минутната терапия на Матрикс.

Миналия месец ми я правиха след боядисване.
Днес пак я видях в салона и се сетих да разкажа за нея.
След боядисването и измиването, ми я сложиха, вместо маска. Няма нищо необичайно при използването. Стои се с продукта около 5 минути и се отмива.
Казват, че подобрява еластичността и засилва блясъка на косъма.
Усещането напомня за обикновения Еластисайзър. Не утежнява. Интензивно омекотява.
Не е нещо невиждано обаче.   Peace

# 583
  • в 1001-та нощ
Само нектар термик.  Flutter
Искам да е нещо И подхранващо, не само да замаскира. Кремчето абсолют тежко ли е?  Thinking

различно е  Peace не е тип кристали, като крем е; придава форма, не оставя косата разхвърчана  Peace

...А проетините кога се ползват, в какви случаи?  Blush ...

когато в следствие на третиране/увреждане косата е загубила и губи кератин, става порьозна, слаба, чуплива, цъфти ....

могат да се ползват и като превенция, за подсилване, но умерено и със знание, редуват се с хидратиращи продукти  Peace

....Та въпроса ми е ампулата за коса loreal absolut repair преди или след боя е по-добре да се използва!А може би и преди и след това ...

коя точно имаш предвид renew C или  power repair B  Rolling Eyes

ако е power repair B - след боя - приглажда кутикулата

Момичета,след еластисайзър и шампоана слагате ли нещо ?  Thinking

аз съм ползвала обикновения и винаги съм слагала  Peace вкл ботокс  Peace

# 584
  • в 1001-та нощ
Интересувам се как разбирате, че косата ви е еластична?
Преди видях нещо супер странно за мен, което до сега не ми се беше случвало. Точно след като излезнах от банята, преди да сложа кърпа на мократа си коса, не знам защо реших да хвана кичур и издърпах най-дългите стърчащи косъмчета - те се опънаха като ластик, удължиха се все едно и после като ги пуснах те се върнаха обратно... Shocked
Това ли е еластичост при косата или е нещо друго??
Интересно ще ми е да споделите мнението си

когато съм ползвала "еластична" винаги съм имала предвид суха коса - т.е. не влажна

и тогава косата е гъвкава, здрава, не стои дървена и суха или тека и омазнена

Общи условия

Активация на акаунт