Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 817
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
http://zlatnaribka.com/maska-kerastase-oleo-relax-nuit-200-ml-212-1362.html Някой да я е ползвал,днес си я закупих и още някои други неща,ще се радвам да изкажете мнение.
Аз съм я ползвала и според мен е хубава но смятам, че е подходяща за много сухи коси и по-плътен косъм. Преди време имаше друг продукт за нощна грижа, който се харесваше и се купуваше от дамите с по-фин косъм

Noctogenist още го има. Тук-там го срещам. В Рибката също наскоро го заредиха.
http://zlatnaribka.com/category/noctogenist-br-noshtna-grija-300.html

малката лисичка, може би трябваше да се допиташ, преди да вземеш. Аз също, както B & C намирам нощната грижа Oleo Relax за неподходяща за тънък косъм.   Peace
На мен ми харесва много - приглажда ми, отнема излишният обем и оформя кичурите красиво, но това е при положение, че съм с плътен косъм и повече обем.
Ми той косъмът ми е плътен,оригинално косата ми е като козината на кокер ,но я изправям и от това,през 2 седмици някъде,косата ми изтънява на върховете и цъфти,но е гъста и с плътен косъм.

# 616
Явно съм останала с грешен спомен за косъма ти.
Дано си направила правилен избор. Ще чакам да се включиш с впечатления как ти се отразява.   Wink

# 617
Явно съм останала с грешен спомен за косъма ти.
Дано си направила правилен избор. Ще чакам да се включиш с впечатления как ти се отразява.   Wink
Дано ,дано днес се шашнах малко,че взех и фусио-доза,слънцезащитен шампоан ...още не мога да си определя какво ми желае косата  Blush

# 618
Сподели тъкмо(когато имаш наблюдение) как намираш слънцезащитния им шампоан.
Аз ползвам само маслото със златните частици от серията, но съм много доволна.   Heart Eyes
Иначе, в момента слънцезащитната серия, която ползвам, е Солар Сюблим на Л'ореал Пр.

# 619
  • Пловдив
Благодаря, a.l.e.n.a  Hug Макар че късно го прочетох и измих с този шампоан и после обикновена маска, тъй като другият шампоан ми е форс вектор, а той много премива и ме хвана страх да не ми свали тъкмо сменения цвят. След два дни мисля да го ползвам с маската от серията и ампулата, въпреки че след боядисването очаквах косата ми да е доста изтощена, пък то не се получи точно така  newsm78  Майка ми след като се боядиса косата й стана доста суха, очаквах същия ефект  newsm78

# 620
  • На острова
Привет, отново за съвет!
Може ли да ми препоръчате друго термично мляко, за защита преди сешоара, освен тези на Керастаз?
Разглеждам има няколко вида на Лореал:
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-predi-izsushavane-loreal- … -ml-228-1682.html

http://zlatnaribka.com/termichen-krem-protiv-nakysvane-loreal-fo … -ml-249-1461.html

http://zlatnaribka.com/termichno-izglajdashto-mlqko-loreal-natur … -ml-252-1681.html

Имате ли впечатления?

# 621
  • Пловдив
Аз ползвам второто и съм доволна  Peace

# 622
  • в 1001-та нощ
и на мен ми харесва форс вектор, но го ползвам с дифузер  Peace

# 623
MiaGia, показала си различни продукти, а не си написала какъв ефект търсиш.
Много продукти предпазват от топлина, но едни са предназначени за късаща се коса, а други са предназначени за приглаждане и т.н.
на теб какво точно ти трябва освен предпазване от топлина?

# 624
Здравейте! Пристигнаха ми продуктите -арганово масло на Наши и бамбуков шампоан на Наши-много съм доволна  HugСложили са ми една маска пак на Наши ,мостричка и се оказа страхотна-сега съм с мека, блестяща и благоуханна коса PeaceДа знаете че са хубави ако решите да си купувате  Naughty

# 625
  • София
Здравейте! Пристигнаха ми продуктите -арганово масло на Наши и бамбуков шампоан на Наши-много съм доволна  HugСложили са ми една маска пак на Наши ,мостричка и се оказа страхотна-сега съм с мека, блестяща и благоуханна коса PeaceДа знаете че са хубави ако решите да си купувате  Naughty
А от къде ги поръча?

# 626
  • На острова
MiaGia, показала си различни продукти, а не си написала какъв ефект търсиш.
Много продукти предпазват от топлина, но едни са предназначени за късаща се коса, а други са предназначени за приглаждане и т.н.
на теб какво точно ти трябва освен предпазване от топлина?
Предимно предпазване от топлина и не знам.
Спрях да ползвам преса (за която специално си поръчах керамичния спрей на Чи и който не ми хареса, лепне) и сега си оформям косата със сешоар само. Може би против накъсване на косата да избера  newsm78

# 627
А от къде ги поръча?
Поръчах ги от beautyexpert- Peaceтам ги мернах и другаде не се рових и веднага реших да поръчам-може и някъде другаде да се намират

# 628
Ох, да взема да ви питам...  Blush

Като цяло съм супер доволна от продуктите, които реших да ползвам. Косата ми е преобразена: мека, плътна, с обем и блясък и най-вече не се къса толкова. Преди като прокарам пръсти или се среша и падат 20-30 +++ косъма, сега да паднат 2-3. Страхотен ефект. А комбинацията супер измивния шампоан + файбрс. маската ми дойде просто повече от прекрасно! НО, за съжаление има едно но, след първата процедура с файбърсютика се появи един сърбеж по скалпа, който е от време на време и тук таме, не е нещо фрапанто, но ме дразни, а и вече четвърти ден си стои. Досега се съм имала подобни проблеми. Преди това измих косата с био шампоана от натуралната серия, след това ампулата и запечатката. Май започна още докато стоях със запечатката (5-6мин.) или като подсуших косата с кърпа. Принципно гледах да избягвам корените, но ми беше трудно, че костата ми е до раменете и на етажи. Не знам дали може да е от занчение, но снощи сложих малко и от трите продукта върху леко навлажнена въртешна част на ръката ми и не се получи никакво зачервяване или сърбеж там. Някакви идеи и съвети защо се е получило така и сега какво е най-добре да предприема???  newsm78

# 629
Сподели тъкмо(когато имаш наблюдение) как намираш слънцезащитния им шампоан.
Аз ползвам само маслото със златните частици от серията, но съм много доволна.   Heart Eyes
Иначе, в момента слънцезащитната серия, която ползвам, е Солар Сюблим на Л'ореал Пр.
Да,аз снощи пробвах маската,много ми харесва,шампоана ще го оставя за по-=нататък да го пробвам

Общи условия

Активация на акаунт