Априлчета се раждат вече - всяка мама чака своето човече!

• 36 157
  • 617
  •   1
Отговори
# 495
  • Sydney
duhi_puhi Честито на мъжа ти Simple Smile
Elena_anelE Ще се прибере, спокойно  Praynig Hug
dale4na Честито дъщеря Simple Smile Много хубаво име, беше ми фаворит Simple Smile Да е жива и здрава Simple Smile
Hadji Честит Имен Ден на Гери Simple Smile Да расте послушно дете Simple Smile После разкажи за погачата Simple Smile
Mia66 хаха, много готино... верно на теб е кръстен  Mr. Green аз съм в чуденка голяма - сега при кой да ходя на док. при положение, че благодарение на Колева стигнах до края, пък накрая благодарение на бързата реакция на Корси си имам бебе?
Бончил1 Честит Рожден Ден на сина ти Simple Smile Да е жив и здрав и много да те слуша и помага за бебето Simple Smile
di_ Честито дъщеря Симона Simple Smile
Честит Имен Ден на другите празнуващи Simple Smile

# 496
Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави!

Аз днес съм препикано мушкато-дребното от 23ч до 6ч се мъчи от колики!Аз като грешната мадона с големите цомби обикалям, нося, давам да суче, но нъцки:)

Желая ви усмихнат и спокоен ден!

# 497
Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile
Някой беше пуснал един линк за Фейсбук за дрехи за кърмачки Simple Smile Дали е удобно пак да го пусне?
BlackFire и ние бяхме така цяла нощ. Незнам дали бяха колики  или дали не беше от пълнолунието Thinking
Дано довечера е по-спокойна

# 498
Момичета, благодаря на всички за пожеланията!
Hadji, името което сме избрали наистина е чудесно и днес ни е хубав повод да почерпим. baloni все пак сме именници:-)
Честит празник на всички именници, бъдете здрави и щастливи!
Пожелавам много усмихнат ден на всички!

# 499
Да почерпя и аз за имения ден с чаша мартини с малко лед и много маслини  Mr. Green. Честито на всички празнуващи. На карина й илезнаха ситни пъпчици с връх по брадичката и бузата- 2, 3 са та се чудя чисти ли се, да не съм я претоплила или пък козметиката не й понася  newsm78. И още нещо да питам от кога режете ноктите ние още не сме ги рязали някъде бях чела че трябвало да мине време преди да се режат ама колко  :ooooh

# 500
  • sofia
Аз ноктите за пръв път ги резнах на първата седмица още...и така вече си ги режем, докато спи или се разсънва, че иначе не дава! Mr. Green

# 501
Здравейте  Simple Smile Честито на всички нови мами newsm30
И аз да се запиша преди да сте ме изтрили  Grinning
Родих момиченце Христея на 13.04 в 13:45, 50 см, 3080 гр. нормално раждане, но със система, защото преносвах.
За нощното хранене, аз го махнах още на 3-тия ден като се прибрах от болницата.Сега и правя чай от копър и анасон и и го давам през нощта като се събуди. Ако изобщо се събуди през нощта то ще е най-много 1 път, а в болницата ме направи луда през нощите Crazy

Hug

# 502
Здравейте априлки  Simple Smile и аз да се похваля на 25.04. родих момиченце  Embarassed 4230 кг. , 53 см. голяма пухкава мадама. Имаме доста колики още от 5 ден и сме на капки...доста си поревава и през деня и през нощта, но така ще е първите месеци.... е това е засега честито на всички, който вече са родили да ви са живи и здрави малките съкровища и честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

# 503
Аз ноктите за пръв път ги резнах на първата седмица още...и така вече си ги режем, докато спи или се разсънва, че иначе не дава! Mr. Green

Така сме и ние Peace Баща й ги реже обаче, че аз направо настръхвам Rolling Eyes

Абе, момичета, вашите деца как се държат през деня? Нашата стана нетърпима - не иска да спи, ама не иска и легнала, не иска на ръце, извива се, напъва се и накрая яко рев Shocked Просто вече се виждам в чудо какво да я правя newsm78 Нали сме само на кърма, биберона и водата тотално ги отказва, та нямам много варианти, с които да я залъжа и успокоя. Ама това напъване се чудя колики ли са или какво?! Защото не свива много крачета, да не кажа хич. Само се пъне и издава напъващи, ръмжащи звуци.
Видях се в чудо и днес купих БиоГая, да пробваме пък това, де да знам, ако не й е добре на коремчето...
Другото, което ми минава на ум е да не й стига кърмата и за това да е нервна...Ама така като гледам кърма имам, а и си пълни поне 4-5 пелени само през деня и то обилно... Rolling Eyes
Не знам - нормално ли е това да не спи по цял ден почти (днес например заспа дълбоко чак в 17 и сега още спи) и постоянно да е кисела, да не се успокоява от нищо?

Още нещо - взе от вчера да яде през час-два Shocked Дали е защото не й стига, или защото времето е по-топло и може би така си набавя вода...
Ако може ЛЛЛ да кажат нещичко по въпроса?

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И БЕБОЦИ!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

П.П. На мен всички заглавия са ми много готини Hug

# 504
  • Варна
Оо, Samm, тъкмо влизам да се оплаквам и аз, и то от същото ...цялата нощ и целия ден е в ръцете ми, преди час заспа и ще откара до къпането май ...

Някакъв кошмар е, не знам в криза на растежа ли сме, загубих им дирите вече ....колики ли е, от жегата ли е ...но тотално днес съм в нервна криза

Освен че от 00.30ч го разнасям постоянно, прави същите неща като твоята Цветка ..ръмжи, скърца, напъва се, почервенява целия, изревава ...

На разходката -през цялото време е църкал, дали е спал има-няма 30мин навън ...а отвъртяхме поне 3 часа в разходки ...Като го взема на ръце и си извива вратлето към гърдите ми да суче, а не е гладен, защото млякото му тече от устата ...толкова си е напълнил тумбака ...а може би реве и от преяждане...знам ли и аз
Направо ми идва да ударя една чаша кафе, поне на мен да ми светне, че очите ми направо парят от недоспиване

А относно съмненията ти за кърмата-стига ти, не се притеснявай , нали около 20я ден е първия скок в растежа, моя младеж за да порасне с 6см за 22дни яко е скачал  Laughing ...и той както сучеше на час и половина-два съкрати на половин-един час сукането и сега само това правя...

П.П. ..то хубаво се оплаках, ама пропуснах да честитя на днешните именици и на родилите мами-да сте живи и здрави   bouquet

# 505
  • sofia
samm, и ние се напъваме и ръмжим така, но основно когато имаме колики...или аз поне с колики си го обеснявам. Hug Днес и нашият юнак цял ден е нервен и все иска да яде, а после повръща - не иска да спи...и така... Tired Имам чувството, че му е горещо вече и може наистина да са по-жадни сега, знам ли.. Simple Smile
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА НОВИТЕ МАМИ!!! С МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДАРЯВАТ МАЛЧОВЦИТЕ!  bouquet

# 506
И аз се присъединявам към мамите на ръмжащи бебета... за мен са си колики това. Ние бяхме така последните няколко дни- само превиване, изпъване и нервно изплакване. Днес, да чукам на дърво  Praynig сме най-послушните на света- гласа не съм му чула, дано и нощта да е така лека.

# 507
Честит Имен Ден на всички празнуващи!  Hug   bouquet

geryito , мерси за мартинито, така ми се пийва нещо такова.   Heart Eyes
От няколко дена яко ме тресе нервата, имам нужда от нещо разпускащо.

duhi_puhi, при мен пък свекървата е овен и така ми вдигна кръвното днес  Twisted Evil Хем си викам, знам как ме дразнеше миналия път и сега няма да й се връзвам, ще го давам по-спокойно, и ето на днес пак се натоварих яко. Та за това си мечтая за мартиниии  hahaha Sunglasses

# 508
Добро утро от нас  Mr. Green
И ние ръмжим и ревем (по малко) .. ама някъде след обед - тогава започват да я нервят и цокотата и нито яде като хората, нито успява да се преспи.. и става драма  Crazy
И днеска пък както тотално се бях изнервила (няма да повтарям защо.. че гостите решиха още една вечер да останат  Twisted Evil) .. Не дадох да я пипнат след обед  Twisted Evil Ник'ва съобразителност ей, иначе голямо "радване"  ooooh!

За нервите тия дни - с таз голяма луна на 5-6 май мисля, че няма как да не им влияе на децата Sad То аз съм кълбо от нерви, повече от обикновено, а за дребосите милите не ми се мисли  Rolling Eyes

А пък как ми изчезнаха (буквално) гърдите след обед  Shocked Чак не можех да повярвам, че нощеска бяха бомби.. Мекиииии ама като мекици - чак и размера си върнаха от преди да забременея  Shocked Shocked Подгоних ги с лактогона и малко се поосефериха, да видим днеска какво ще млекодадат  Crazy

брррррррррр яко съм се джазирала вече .. да не си покрай мен  Twisted Evil

# 509
момичета май наистина само аз останах, но през почивните дни нищо не се случи, преносвам вече 7 дни, но доктора е спокоен...казва че всичко е ок. Когато имам бебече ще се запиша и аз, а вие вече може да променяте темата. Все пак термина ми беше на 30 април така че аз си се чувствам от априлските майки.
До скоро от мен

Общи условия

Активация на акаунт