Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 165
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
хайде и аз да постна нещо че от предната тема само ви следя  Mr. Green
в Асеновград има една жена която много познава,мисля че гледа на икони и библия  newsm78
казва се Тони.
аз лично съм ходила при нея-много неща ми каза,каза и за бъдеще но като че ли трябва да изчакам за да разбера дали ме е излъгала  Rolling Eyes но като гледам как върви живота ми,май май ще познае  Simple Smile
приема само лична среща,по телефона нищо не казва,а за пари -колкото й оставиш (2,5,10лв..)
Ти като беше при нея на какво ти гледа ? Описа ли в каква ситуация си,неща от миналото ? Колко време ти говори,и случили ли са се нещата които ти е казала в по кратък срок ?

# 121
споменах че гледа на икони и библия или коран,не съм много сигурна,дъжи си е в скута и чете от там каквото вижда-абе все едно там тие написан живота Simple Smile

позна ми абсолютно всичко-за миналото,каза ми за настояще как се чуствам и т.н.т каза ми неща изобщо за много неща като се замисля всичко ми е така и за в бъдеще далечно. но срок не казва,поне при мен не ми е казала кога ще стане но каквото е казала натам върви в момента живота ми  Rolling Eyes Blush

# 122
Момичета, тази жена от Асеновград има ли телефон.Как става записването и колко пари взима.Благодаря!

# 123
0889858631-Тони
Асеновград

# 124
аз днес няколко пъти звъня на сирма но............. сутрента ми каза да се обадя кам 16ч. но не вдига телефона..
явно днес няма да се чуя с нея  Confused

# 125
ryann, моля те, изчисти си кутията!

# 126
някой да е бил при Руми Атанасова?

# 127
Бях чула че не е хубаво да се ходи при ходжи и да се гледа на коран.Тази Тони да не е ходжа  Thinking и вярно ли е това което са ми казвали  Thinking

# 128
 smile3506 и аз незнам,ходила съм преди 2 години съм виждала малките икони а за книгата не съм.
а и съм ходила преди 2 години......сега може да е сменила издателството  hahaha

# 129
Момичета и аз да споделя моите впечатления, говорих с леля Искра, Сирма и Ники Узунов нещята, които ми казаха се припокриват, вдинствено периода беше различен, но това е нормално. Акоимате впечатления пишете.

# 130
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала.
Искам да споделя нещо за Карла, поне да се посмеем заедно.
Спомняте си, че миналата година ви споделих за консултацята си с нея по Скаипи за това, че нищо не позна. Най-интересното е, че ми каза за тази година, че м. март  ще имам много сериозно запознанство с мъж и до края на м април ще забременея. Остнах много учудена, защото съм почти на 55 години, климактериума доста ме тресе и от 2-3 години нямам цикъл, а тя каза: "Няма значение, сега медицината е тлкова напреднала, ти ще забременееш по някакъв начин / забележете: по някакъв начин!!! /. Ти ще имаш дете от този мъж!"
Дрън-дрън, пълни глупости!!! Нито мъжа се появи в живота ми, а за забраменяване не може и да се говори!
Коментарът оставям на вас, аз нямам думи!!!
Хубава вечер на всички!

# 131
  • София
Момичета и аз да споделя моите впечатления, говорих с леля Искра, Сирма и Ники Узунов нещята, които ми казаха се припокриват, вдинствено периода беше различен, но това е нормално. Акоимате впечатления пишете.

До колко време чакаш развитие?

# 132
  • Sofia
 Grinning nikolinanik,  това ме разсмя наистина.  Grinning
Отмина април, и да споделя относно прогнозата на Ани от Пловдив - не позна.  Sad
Но...чакам май, юни...чакам, чакам...може пък нещичко да стане  ooooh!
все пак ...си купих малко надежда през февруари и от нея  baby_neutral

# 133
Момичета, относно времевите периоди, за които така хубаво сме се хванали всички, искам да споделя нещо което ми каза преди време Н. Узунов. Каза ми, че имам способността да усложнявам отношенията и да измествам случването на нещата напред във времето, което според мен означава, че нещата ще се случат, но да внимавам, с действията си или бездействията си, да не ги изместя напред във времето. Може би повечето правим така, знам ли. Но от както той ми каза това, аз на периоди не се надявам, важното  е да стане.

# 134

До колко време чакаш развитие?
Ники ми карза до 15,05, леля искра до края на май, а Сирма няколко месеца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт