Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 147
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте момичета, тел. на леля Искра 0899363988 не е валиден. Имате ли друг номер, как мога да се свържа с нея? Благодаря ви, хубав ден!

0899353988

# 106
Мерси много, Гербер Simple Smile

# 107
Моля напишете координати за връзка с Ани от Пловдив

# 108
Здравейте!
Досега не съм писала,но много се впечтлих от разказа на Robys oт стр.3.Винаги съм си мечтала да срещна точно такъв човек,който да ми каже факти от миналото и съответно какво ме чака за в бъдеще! И като не ти поиска пари,няма как да не повярваш!Така,без да си го търсил,само да те намери...

# 109
Момичета да ви питам mr. morrison позна ли ви нещата който ви каза, защото ми каза някои неща и искам да знам дали познава. Благодаря.

# 110
  • София
Мерси много, Гербер Simple Smile

Пиши отзиви.

# 111
Здравейте момичета, тел. на леля Искра 0899363988 не е валиден. Имате ли друг номер, как мога да се свържа с нея? Благодаря ви, хубав ден!

0899353988

здравейте
тази госпожа Искра отговаря ли на въпрос по телефона,или трябва лична среща? newsm78

# 112
Здравейте, момичета, тази Сирма гледа ли по телефона и на някои познавал ли му е нещо?
Мерси:)

# 113
Бях ви писала в предната тема, питайки дали някой е ходил при Николета Йорданова. Аз писах на мейла, който е оставен в сайта и веднага на другия ден ми отговориха, че трябва да платя 30лв, да изпратя снимка и сканирания документ и 5 въпроса, на които тя ще отговори до  седмица. От тогава мина месец почти и ни отговор, ни нищо.
Наскоро в страницата й в фейсбук беше сложено видео с участието й при Гала, в което тя споделя, че има хора, които искат да печелят на нейн гръб, предоставяйки друг и-мейл и банкова сметка, импулсни телефони.  Днес постнах на страницата й в фейсбук съобщение с подобен като този текст. Постът ми беше изтрит след час-два. Означава ли, че съм станала поредната жертва на такива измами?
Моля някой, който се е свързвал с нея да ми отговори, да знам да чакам ли отговор или да пия една студена вода.  :p
Аз съм ходила при Николета лично (беше на посещенеие в града ми).Абсолютна Гола Вода!Тогава таксата й беше 50лв.Отдели ми някакви 5-10 мин.,като ми повтори едни същи неща няколко пъти.На мой въпрос отговори - ами то от теб си зависи и се изхили гадно.И постоянно отваряше вратата да провери дали я чакат и други записани.Като излезнох се замислих всъщност какво ми каза и стигнах до извода - НИЩО...

# 114
  • София

0899353988

здравейте
тази госпожа Искра отговаря ли на въпрос по телефона,или трябва лична среща? newsm78

Отговаря и по телефона, но за мен най-добре е лична среща  Simple Smile

# 115
  • София
Здравейте, момичета, тази Сирма гледа ли по телефона и на някои познавал ли му е нещо?
Мерси:)

На мен ми каза нещо по телефона, на трябва да мине юли.

# 116
Здравейте на всички!
Искам да ви споделя какъв шанс изпуснах тази седмица.От понеделник имам местния вестник и все не ми оставаше време да го прочета...И преди малко го отварям и чета статия,в която пише за Алейдин Тахиров,известен като най-младия ходжа в България и който тази седмица е приемал в Ст.Загора.Не съм го чувала,но информацията,която прочетох за него в интернет ме заинтригува.Не мога да си намеря място от яд,че не я видях по-рано въпросната статия и поне можех да звънна по телефона да видя бих ли могла да го посетя!А от 2 седмици се чудя,с кого бих могла да се свържа,защото в момента съм доста затруднена финансово...Както и да е,поне някой може ли да ми каже чувал ли е за въпросния човек и дали наистина съм изпуснала,като не съм го посетила?!

# 117
Здравейте на всички!
Искам да ви споделя какъв шанс изпуснах тази седмица.От понеделник имам местния вестник и все не ми оставаше време да го прочета...И преди малко го отварям и чета статия,в която пише за Алейдин Тахиров,известен като най-младия ходжа в България и който тази седмица е приемал в Ст.Загора.Не съм го чувала,но информацията,която прочетох за него в интернет ме заинтригува.Не мога да си намеря място от яд,че не я видях по-рано въпросната статия и поне можех да звънна по телефона да видя бих ли могла да го посетя!А от 2 седмици се чудя,с кого бих могла да се свържа,защото в момента съм доста затруднена финансово...Както и да е,поне някой може ли да ми каже чувал ли е за въпросния човек и дали наистина съм изпуснала,като не съм го посетила?!

Нищо не си изпуснала.
Беше преди година и половина в Бургас, беше случайно.
Питах го за здравословен проблем уж ми каза че ще ми каже нещо, но той почна да ме занимава с клюкарското си врачуване кой баща, кой сват, кой на булката брат което мен изобщо не ме вълнува ама и там удари на камък.
Накрая каза че съм имала  нещо което не било магия, ами наистина забравих му името и каза че щял да ми го разваля за беше нещо около 150-180 лева.    
Като приключих с него на секундата го забравих, обаче след няколко месеца когато е имал идване в моя град Варна запомнил че ме е срещал в Бургас и ми върти по телефона да ходя да ми разваля  това дето уж съм го имала....разбира се че не отидох, та аз се шокирах от обаждането му и останах в почуда че той търси хората..

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 00:58 от Ивет

# 118
хайде и аз да постна нещо че от предната тема само ви следя  Mr. Green
в Асеновград има една жена която много познава,мисля че гледа на икони и библия  newsm78
казва се Тони.
аз лично съм ходила при нея-много неща ми каза,каза и за бъдеще но като че ли трябва да изчакам за да разбера дали ме е излъгала  Rolling Eyes но като гледам как върви живота ми,май май ще познае  Simple Smile
приема само лична среща,по телефона нищо не казва,а за пари -колкото й оставиш (2,5,10лв..)

# 119
Искам да ви попитам дали някоя от вас има отзиви за тези двама ходжи.

Единият е Али Исмаил:

http://magiqzalubov.com/

Другият е Ибрахим ходжа:

http://www.hodja.info/

Общи условия

Активация на акаунт