Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 173
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
А бе, защо ходите при такива ?!    #Crazy
Учените са доказали, че наблюдателя / в случая ясновидеца/,може да промени наблюдаемото / бъдещето ви/ в голяма степен според душевната си нагласа. Т. е. едно такова негативно изказване направо може да препрограмира съдбата ви. Избягвайте от далече такива хора , по-добре позитивни прогнози, които и да не се сбъднат няма да навредят , отколкото такива.
А и мисля, че повече от едно "ясновидстване" на ден също не е полезно. Избери си една,
с чисти помисли и сърце и върви при нея/ него.

# 91
  • Пловдив
Аз лично ходя при "такива" Сара, защото когато молитвите не помагат, действията които вършиш също не дават резултат, а благочестивият ти живот предизвиква само усмивка на умиление ЧОВЕК започва да се замисля, че има и такова нещо наречено СЪДБА....
и че има неща, за които колкото и да се стараш няма да постигнеш.

Обърни внимание, че има хора които неуморно и упорито се трудят за нещо, а ТО вземе, че отиде при друг, който дори не си е "мръднал пръста" да го постигне. И ако това не е съдба здраве му кажи.

Има обаче хора, които могат да разчитат съдбата и много тактично да те насочат какво да направиш, за да не си губиш времето и да "наливаш вода в кофа без дъно" т.е. да се бориш за предварително изгубени каузи.

Обаче честно да ти кажа и аз като теб, ако преди няколко години бях прочела тема като тази, щях да се чудя защо хората се обръщат към шарлатани като тези ...   Hug  Hug

Успех, ще докладвам как е минало

Благодаря ви, че ме отказахте от РЕНИ.

# 92
  • Sofia
sylya не се засягай, никой не ти казва да не се обръщаш към ясновидци, а да избягваш шарлатаните, за да не ти навредят, вместо да ти помогнат. Ти си решаваш при кого да ходиш, хората тук само искат да ти спестят някой проблеми.

# 93
  • Пловдив
 Не се засягам момичета! Дори съм ви много , ама много благодарна. Съжалавям, ако съм прозвучала грубо. Утре сигурно щях да бъда парцал след РЕНИ, ако не бяхте вие да ме предупредите.
Просто ви казвам по какви причини за съжаление ми се налага да стигам до там, че да се мятам на разни шарлатани.
Ако преди само няколко години бях прочела това, което се пише тук и сега и аз със сигурност щях да  повторя думите на сарита 1:1 :
"А бе, защо ходите при такива ?!"
Още веднъж много ви благодаря
Целувки на всички: мууааак  Heart Eyes

# 94

Преди години ходих при 1 баба от Устина, много познавала уж. Излязох от там като утрепана, и още ме е страх от това, което ми каза.

Можеш ли да ми кажеш повече информация за нея.Взема ли пари ? Само това ли ти предрече ? Случило ли се е нещо от по скорощните неща които ти е казала ? (ако ти е казала други неща от това което си споделила)

# 95
Здравейте!
Моля ви, дайте по-подробна информация за Сирма / адрес, тел./
БЛАГОДАРЯ!

# 96
  • София
Здравейте!
Моля ви, дайте по-подробна информация за Сирма / адрес, тел./
БЛАГОДАРЯ!

Сирма - 0886082041

# 97
МаяН, напиши ми повече за АНИ.
тел. адрес и т.н.
Както и какво си чула за нея?

Малиииии, от толкова гледачки колкото си уговорих час за утре, то ако не отида клетвите им ще ме гонят от София към Пловдив

хахахаха

Дано клетвите на Рени да не стигат далече...  Laughing  Shocked
Ани 0888420442. Не съм все още ходила, но трябва да й се обадя, за да се запиша, а отзивите са добри! В Дружба живее, но не зная с точност! Успех, Sylya!

# 98
А тази Ани на кафе ли гледа?

# 99
Здравейте на всички,имам следното запитване: на някой сбъдвали ли му са прогнозите на Никола Узунов?

# 100
Здравейте, момичета можете ли да ми кажете как се свързвате с Ники Узунов, по тел., лично или как става контакта.
Благодаря ВИ!

# 101
Здравейте,
попаднах на тема за Хамид ходжа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652925.0
ако имате отзиви и инфо за него, моля да споделите.
Момичета, никой ли не е чувал за него?

# 102
На Никола Узунов му пиша на мейла,но може и по телефона.

# 103
Здравейте момичета, тел. на леля Искра 0899363988 не е валиден. Имате ли друг номер, как мога да се свържа с нея? Благодаря ви, хубав ден!

# 104
Да, телефонът е невалидем, момичтета, ако имате правилния пишете.

Общи условия

Активация на акаунт