Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 658
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Писах писмо на ПИТ на лични, но понеже нямам много време да чета 10 теми ще попитам и вас:

Моля ви кажете ми нещо, че се уплаших много от отзивите ви.
Чак сега видях темата, а за утре съм си записала час при Рени Анастасова. Нещо хич не ми звучи добре това, което пишете за нея...
Колко пари взима? Познава ли? Лошо ли се държи?

Боже какво да правя?! И отпуска си взех дори за утре...
Моля Виииии дайте ми повече информация по възможност.

Преди години ходих при 1 баба от Устина, много познавала уж. Излязох от там като утрепана, и още ме е страх от това, което ми каза.

Та разговорът с бабичката беше следният:
Ръцете болят ли те?
Не
Ще те болят, ще те болят...
    Това боли ли те? Онова боли ли те?
Не
Ще те боли, ще те боли...
    Късно ще се ожениш. Хич няма да ти е лек живота. Ще мъкнеш на гръб цялото семейство. С деца кахъри ще береш.
    Абе на кратко всичко ще ме боли, късно ще се оженя, добро от деца няма да вида и по-добре .... да си изкопая гроба и да скачам в него.
    Тази красива прогноза ми бе направена  тъкмо, когато се разделих с гаджето си и оревах къщата...
    От тогава ме е страх.... и то много. Мислех си, че поне Рени ще помогне

Вземи и друго мнение. И нещо друго има, не всеки познава на всеки, поне аз така си мисля. Спокойно можеш да се обадиш на лелея Искра или Ники Узунов. Нито пари ще ти искат, нито време ще ти отнеме.

# 76
  • Бургас
Някой ползвал ли е услугите на Звездна Георгиева. Не е от София и иска по 40 лв. за ясновидство по телефона.
звучи като 100 % измама

# 77
Писах писмо на ПИТ на лични, но понеже нямам много време да чета 10 теми ще попитам и вас:

Моля ви кажете ми нещо, че се уплаших много от отзивите ви.
Чак сега видях темата, а за утре съм си записала час при Рени Анастасова. Нещо хич не ми звучи добре това, което пишете за нея...
Колко пари взима? Познава ли? Лошо ли се държи?

Боже какво да правя?! И отпуска си взех дори за утре...
Моля Виииии дайте ми повече информация по възможност.

Преди години ходих при 1 баба от Устина, много познавала уж. Излязох от там като утрепана, и още ме е страх от това, което ми каза.

Та разговорът с бабичката беше следният:
Ръцете болят ли те?
Не
Ще те болят, ще те болят...
    Това боли ли те? Онова боли ли те?
Не
Ще те боли, ще те боли...
    Късно ще се ожениш. Хич няма да ти е лек живота. Ще мъкнеш на гръб цялото семейство. С деца кахъри ще береш.
    Абе на кратко всичко ще ме боли, късно ще се оженя, добро от деца няма да вида и по-добре .... да си изкопая гроба и да скачам в него.
    Тази красива прогноза ми бе направена  тъкмо, когато се разделих с гаджето си и оревах къщата...
    От тогава ме е страх.... и то много. Мислех си, че поне Рени ще помогне

Може  би за пети път казвам много ясно  тук, че Р.Анастасова е отвратително създание, думите ми никак  не са пресилени! Особено когато човек е смазан енергийно заради проблем и има  адски лошия късмет да попадне при тази или чистото неблагоразумие да й се предостави за оглед срещу заплащане , въпреки предупрежденията-това може да му коства много.
На мен лично  ми отне месеци да се посъбера от агресивно-злобните гадости, които ми надрънка!Провокирана от погледа ми, самата тя каза”Такава съм си , злобна съм, лоша съм!”.
Казах й, че много ясно се вижда и без да го казва, но щом смята, че е на прав път и й харесва да си я кара така пък със сигурност  и от друго , по-височко място я виждат каква е и неминуемо ще дойде момент за „счетоводен баланс”.
Абсолютно  всеки си решава сам коя да е следващата, която да посети, но е  смислено да си даваме сметка, че при такъв контакт можеш да загубиш много  повече  от пари, когато в енергийното си поле поканиш да се завре толкова ниЗка твар.
Аз си въобразявах, че ако човекът отишъл да й плати за консултация се държи  културно и нормално, тази би била способна адекватно да отговори с подобно поведение, а не с безумния евтин цирк,който разиграва по маргиналните  кабелни телевизии от едно спряно предаване в друго, но...нищо подобно!!!
Не ми се говори изобщо повече за това създание, но звучиш притеснено и не ми се иска да идеш при това същество да те срине.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:14 от ryannn

# 78
  • София
Някой ползвал ли е услугите на Звездна Георгиева. Не е от София и иска по 40 лв. за ясновидство по телефона.
звучи като 100 % измама

И аз не знам. Но четох за нея в Интернет. Аз съм ходила два пъти пре една , която взема по 30 лв.

# 79
  • Пловдив
Гербер, кои са "лелея Искра или Ники Узунов" ??? Имаш ли отзиви от тях?

Praynig Ох, майчице как само се подредих. То сега нито да отидеш, нито да не отидеш при Рени Анастасова. Ryannn, че се държи отвратително ясно, но колко пари взема?
Колко време ти отделя?
Позна ли ти поне нещо?

# 80
  • София

Praynig Ох, майчице как само се подредих. То сега нито да отидеш, нито да не отидеш при Рени Анастасова. Ryannn, че се държи отвратително ясно, но колко пари взема?
Колко време ти отделя?
Позна ли ти поне нещо?

Телефон на леля Искра  - 0899363988
Телефон на Ники Узунов - +359878222798

# 81
  • София

Колко време ти отделя?
Позна ли ти поне нещо?

Телефон на леля Искра  - 0899363988
Телефон на Ники Узунов - +359878222798

Бързо им се обади, ако могат да говоря, и пиши какво са ти казали. Питай ги какви данни им трябват.

# 82

Колко време ти отделя?
Позна ли ти поне нещо?
Момиче,  казвам ти, че парите ще са ти най-малкият проблем!Мисля,че бяха официално около 35-40 за "разговор".Пред вратата на "кабинета" й стоеше човек, който стискаше 1000 лв, щото толкоз му казала да занесе!
Ако таз свидна баба, която ти е казала какви прелести те чакат те е понатъжила, създанието Атанасова с готовност може да ти разкаже как ти, майка ти и т.н ще погинете в адски мъки от рак и в пълна мизерия!Това е доста  по-различно и не за пренебрегване от „ясно , че се държи отратително”.

Струва ми се много по-значима информация от това дали ще й платиш 40 лв за нея.Определено цената е от друг тип и е  МНОГО по-висока.Казах го ясно неколкократно, който желае да чуе!Врачки в днешна БГ има във всеки храст и вход.

# 83
  • Пловдив
Герберче, софиянци ли са тези, от къде са?
Казвай, че така или иначе утре съм в София, а Ryannn мн.сериозно ме предупреди за Рени.
Поне като съм в София да се чуя с някой свестен и ДЕЛИКАТЕН познавач.

# 84
  • София
Герберче, софиянци ли са тези, от къде са?
Казвай, че така или иначе утре съм в София, а Ryannn мн.сериозно ме предупреди за Рени.
Поне като съм в София да се чуя с някой свестен и ДЕЛИКАТЕН познавач.

Леля Искра е от едно село Бистрица до Дупница, но ако може да говори , ще ти обърне внимание , а с Ники аз съм се чувала само по телефона. Не знам какво чакаш, а не им звъниш.

# 85
  • Пловдив
Току що му звъннах на Ники Узунов. Човека ми каза да се свържа с него по СКАЙП довечера. За пари нищо не ми каза. Разбира се ще си платя, не е там въпроса. Сега не можел да приема. Правел ремонти.

Герберче, моля те кажи ми нещо повече за този човек. По телефона ми изглеждаше доста културен и хуманен. Какъв е? С какво се занимава? Ако е ясновидец /какъвто си мисля че е/ познава ли?
Нямам никаква инфо за него

Да не стане така, че да налетя от трън та на глог?

Joy

# 86
  • София
Току що му звъннах на Ники Узунов. Човека ми каза да се свържа с него по СКАЙП довечера. За пари нищо не ми каза. Разбира се ще си платя, не е там въпроса. Сега не можел да приема. Правел ремонти.

Герберче, моля те кажи ми нещо повече за този човек. По телефона ми изглеждаше доста културен и хуманен. Какъв е? С какво се занимава? Ако е ясновидец /какъвто си мисля че е/ познава ли?

Joy

При мен е изчакване в по-дългосрочен период, но и двамата мога да ти кажа, че поне са човечни.
Пиши ми на ЛС да ти дам скайпа му.

# 87

Joy
Ако идваш в София мога да ти дам телефона на Ани, в Дружба живее, била много читава, с касов апарат работи! Взима 30 лева! Вече от две места разбирам, че е добра, но аз все още не съм се наканила да отида! Успех!  Simple Smile

# 88
  • Пловдив
МаяН, напиши ми повече за АНИ.
тел. адрес и т.н.
Както и какво си чула за нея?

Малиииии, от толкова гледачки колкото си уговорих час за утре, то ако не отида клетвите им ще ме гонят от София към Пловдив

хахахаха

Дано клетвите на Рени да не стигат далече...  Laughing  Shocked

# 89
Здравейте, аз ходих при Рени през септември 2009, заради служебен проблем.
Тя започна да ми говори за майка ми, че има тежък проблем със сърцето, че вижда черна дупка като гроб и пр. Аз не съм я питала за майка, но нещата, които ми каза ме смазаха психически. На моите въпроси отговори - едно от нещата се случи. Аз бях сигурна, че ще стане, но ми трябваше потвърждение от някого.Цялото ми посещение беше много тягостно. След като чух черната прогноза за майка, исках по-скоро да си тръгна. Никаква съпричастност - имам чувството, че се разтоварва като говори негативни неща. Тръгнах си разстроена и две-три седмица плаках и не казвах нищо на никого.  Трябваха ми няколко месеци, за да се съвзема. За радост майка е жива, имаше проблеми с анемия - в интерес на истината аз я водих по лекари, защото ако не беше черната прогноза на Рени, може би нямаше да гледам толкова сериозно на оплакванията на майка.
Мисля че има някакви способности, но не мога да си обясня поведението й - не грубо, но недобронамерено.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт