Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, току-що говорих със Стефка от Ген. Тодоров - каза ми, че щяла да приема хора чак след 2 месеца???

# 61
Здравейте,
попаднах на тема за Хамид ходжа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652925.0
ако имате отзиви и инфо за него, моля да споделите.

# 62
# 63
# 64
Да видим какво става с познавоемостта при Сирма   на мен на два пъти ми позна , прочетох че не е познала на едно момиче тук  от форума ,други имат ли виждане ..

При мен познаваемоста при Сирма е дотолкова, че нещата съвпадат с казаното от Ники.

# 65
Имате ли отзиви за ясновидката Василка Янакиева от гр.Кюстендил? Участвала е в "Ясновидци". Ако някой е ходил при нея, нека да сподели.

# 66
Интересувам се дали от всички обадили се на Сирма, на някои е предалага ритуали и за какво. И има ли такива, които са правили ритуали при нея. Ще съм ВИ благодарна, ако ми пишете тук или на ЛС.

# 67
  • София
Интересувам се дали от всички обадили се на Сирма, на някои е предалага ритуали и за какво. И има ли такива, които са правили ритуали при нея. Ще съм ВИ благодарна, ако ми пишете тук или на ЛС.

На мен не е.  Два пъти съм й звъняла за един проблем, но и двата пъти ми каза какво да правя, но нищо повече

# 68
  • София
Някой ползвал ли е услугите на Звездна Георгиева. Не е от София и иска по 40 лв. за ясновидство по телефона.

# 69
Momicheta,

Njakoi chuval li e za njakakva jena ot Jablanica.Gledala na karti,vchera si govorih s bratovched mi,njakakuv negov priatel go zavel i mu gledala-ostanal e dosta vpechatlen.Njamala tarifa,kolkoto i ostavish.......

# 70
Искам да ви попитам лошо ли е ако примерно в една седмица ти гледат различни хора?Понеже ми бяха казвали че не е хубаво да ти гледат така най-добре било когато има период от време примерно 2,3,4 месеца?И още нещо-вярно ли е че всички които ти гледат ти объркват бъдещето ?

# 71
  • Sofia
Искам да ви попитам лошо ли е ако примерно в една седмица ти гледат различни хора?Понеже ми бяха казвали че не е хубаво да ти гледат така най-добре било когато има период от време примерно 2,3,4 месеца?И още нещо-вярно ли е че всички които ти гледат ти объркват бъдещето ?

Всяка намеса в биополето може да навреди - особено някой ясновидци. за една зная, която не гледа на един и същи човек ако не са минали 6 месеца от предишното гледане и след това те боли главата ужасно.

# 72

Всяка намеса в биополето може да навреди - особено някой ясновидци. за една зная, която не гледа на един и същи човек ако не са минали 6 месеца от предишното гледане и след това те боли главата ужасно.
какво значи да ти навреди на биополето  newsm78

# 73
Здравейте бих искала да попитам дали някой може да ми каже от къде мога да намеря книгата “Тайната сила на водата” на автора Доминик Блюмер.?? Тъй като я търсих на всякъде, но не можах да я намеря  Sad

# 74
  • Пловдив
Писах писмо на ПИТ на лични, но понеже нямам много време да чета 10 теми ще попитам и вас:

Моля ви кажете ми нещо, че се уплаших много от отзивите ви.
Чак сега видях темата, а за утре съм си записала час при Рени Анастасова. Нещо хич не ми звучи добре това, което пишете за нея...
Колко пари взима? Познава ли? Лошо ли се държи?

Боже какво да правя?! И отпуска си взех дори за утре...
Моля Виииии дайте ми повече информация по възможност.

Преди години ходих при 1 баба от Устина, много познавала уж. Излязох от там като утрепана, и още ме е страх от това, което ми каза.

Та разговорът с бабичката беше следният:
Ръцете болят ли те?
Не
Ще те болят, ще те болят...
    Това боли ли те? Онова боли ли те?
Не
Ще те боли, ще те боли...
    Късно ще се ожениш. Хич няма да ти е лек живота. Ще мъкнеш на гръб цялото семейство. С деца кахъри ще береш.
    Абе на кратко всичко ще ме боли, късно ще се оженя, добро от деца няма да вида и по-добре .... да си изкопая гроба и да скачам в него.
    Тази красива прогноза ми бе направена  тъкмо, когато се разделих с гаджето си и оревах къщата...
    От тогава ме е страх.... и то много. Мислех си, че поне Рени ще помогне

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:53 от sylya

Общи условия

Активация на акаунт