Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 362
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Кои имена видях изброени:

- Жената скенер Боряна Тотева
- Победителката в първия сезон на “Ясновидци” - Ивелина Христова
- Момчето с магически умения Роберто Методиев
- Ямболската пророчица маг Сибила
- Зеви – шаманката, която гледа по снимка
- Мария Асенова – ясновидката която коригира съдби
- Контактьорът с отвъдното маг Марчело
- Мария Мъглова – ясновидката, която черпи информация от Космоса
 newsm78

Разбира се има и много други, които говорят разни неща. Само няколко ми направиха добро и силно впечатление.
Тази книга ми мирише на поръчкова реклама.
Чакам ryannn да се включи.  Hug

Аз конкретно се интересувам от ази Роси Демиряс - първия линк.

# 166
Относно книгата на Ивайла Иванова за "ясновидките" на България имам информация, че е вземала пари, за да публикува координатите на въпросните "операторки". Понеже имаме общ познат реших да я попитам към кого  от моя регион мога да се обърна, насочи ме към Мария Мъглова, която меко казано е шарлатанка, дори препоръча да кажа, че тя ме пращала. Попитах какво мисли за познаваемостта на Веска от Джулюница, и най-странното е, че отрече да е писала за нея, а реално я има в книгата и.  newsm78
Явно е важно кой и колко си е платил в тази книга.

# 167

Реално, не се сещам къде познаваемостта за бъдещи събития надскача кота нула, но все пак,за коя от двете операторки на име Тони говориш-тази от Младост с неверния телефон или тази от Асеновград?

За тази Тони от Асеновград

# 168
Момичета, обадих се по телефона на Ани от Дружба, за да се откажа от часа си за утре по ваша препоръка!  Като й казах защо искам да го отменя, тя ми отговори, че когато говори, не я слушат внимателно и се изкривява информацията! Каза ми, че 40 дни преди рож. ден не е добре! Аз й казах, че съм родена на 1 Май и тя ми каза, че няма проблем, мога да отида! Палците стиснати! smile3558

# 169
Момичета, обадих се по телефона на Ани от Дружба, за да се откажа от часа си за утре по ваша препоръка!  Като й казах защо искам да го отменя, тя ми отговори, че когато говори, не я слушат внимателно и се изкривява информацията! Каза ми, че 40 дни преди рож. ден не е добре! Аз й казах, че съм родена на 1 Май и тя ми каза, че няма проблем, мога да отида! Палците стиснати! smile3558

Хубаво е,че само 40 дни ПРЕДИ , а още по-хубаво и коректно   би  било да го казва,в момента, в който записва часове за 30 левови срещи.
Лошото при нея е, че  сама не вижда ситуациите предварително-ти трябва сам да й посочиш проблема и тя да ти отговаря на въпроси по него..а дали са така нещатата остава неясно,без много ориентири за достоверност...със същия успех можеш да идеш при всеки човек-да му съобщиш сам какво те мъчи и той да ти даде прогнози за бъдещето:)
Успех и дано това,което ти каже е добро!

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:28 от ryannn

# 170
Благодаря! Амин!  newsm20

# 171

[/quote]

Аз конкретно се интересувам от ази Роси Демиряс - първия линк.
[/quote]
Ангел Бончев си е жив и до днес.

# 172
Бих казала на въпроса книгата - според мен си е точно реклама.Който си е платил е включен - или поне повечето.А въпросната Мария Мъглова си е жива мошеничка.Ако знаете колко пари измъкна от моя близка....става дума за хиляди.И може и да навреди дори бих казала,но в никакъв случай не е помогнала!
А аз също се заинтересувах за Тони от Асеновград - мнения за нея???

# 173
Здравейте !
Ето едно интересно четиво на една много ерудирана астроложка Силва Дончева. Горещо ви я препоръчвам.
http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2012/04/20/znaete-li-imam … nie-na-zem.942990

# 174

Кои имена видях изброени:

- Жената скенер Боряна Тотева
- Победителката в първия сезон на “Ясновидци” - Ивелина Христова
- Момчето с магически умения Роберто Методиев
- Ямболската пророчица маг Сибила
- Зеви – шаманката, която гледа по снимка
- Мария Асенова – ясновидката която коригира съдби
- Контактьорът с отвъдното маг Марчело
- Мария Мъглова – ясновидката, която черпи информация от Космоса
 newsm78

Разбира се има и много други, които говорят разни неща. Само няколко ми направиха добро и силно впечатление.
Тази книга ми мирише на поръчкова реклама.
Чакам ryannn да се включи.  Hug

Тук неврачкопохвалващата информация не се тачи,но със сигурност обективните факти носят повече файда от действащите за кратко приятни заблуди.Макар че,тогава, изобщо не би трябвало да подпомагаме с приходи и внимание  операторките,но не сме идеални,ясно е, че сме зле,за да се занимаваме с тях.

Иначе,за  врачководителите на местния книжен пазар.Познавам  тъмен субект,който спечели бая пара от публикацията на такова четиво, което, естествено се купува масово и ви уверявам,че операторките,включени на страниците му са съакционерки-дават пари и баклави, за да цъфнат имената или творческите им псевдоними на страниците, за да си осигурят туристи от цялата страна.Само по себе си информирането е чудесно нещо,стига самата информация да е вярна.Тъкмо затова,казвам което лично знам.

Наподобяващата Татко Барба Боряна Тотева е скенер,но много силно профилиран-сканира само джобове и портфейли.Преди още да ме сполети злата участ да стана експерт по идиотки-измамнички и дрънкащи несбъдваеми  глупости лели,  се озовах при нея след едно потрошаване в Банско-да й заплатя щедро да ми изцери кръста, понеже ,освен да задържа лъжици с бюста си( справка :изявата на лелята в „Господари на ефира”), Тотева уж и лекува.
Както си ме лекуваше тя на фона на любимата на професионалистките в тази област-ТВ Планета, така между другото ме информира,че мой приятел,чиято снимка изпадна ,докато и плащах и тя я видя-щял да се скоро спомине( естествено,ако не й плати да го избави).Смаях се какво да правя..накрая,все пак, му предадох информацията и се върнахме заедно при майсторката-влезна само той при нея и тя ни дума не му каза за надвисналата му смърт.Съответно  влезнах и аз, припомних й случката...тя заплещи несъгласувани по род и число ( в обичайния награмотен в жанра стил)глупости и това беше.

Ивелина-много се надявах на нея,доста  я и  подпомoгнах финансово –все пак, времената са трудни,жената си има   нужди, но за жалост нямаше ни едни попадение при мен.
Срещу 50 лв. ми разказа  чудни  глупости при лична среща, които ,естествено,никога не се сбъднаха, а после , когато в мигове на пълна смахнатост и отчаяние ,я подпомагах със смс-и, продължи уверено  по същия курс и чрез автоматизираният си софтуер за шарани.

Мъглова ....е толкова неприятна  мъгла...!Можеш да изгубиш всичките си пари в нея!Моя много близка беше ужасно зле и имаше отвратителния късмет да се озове при тази!Ежеседмични визити при майсторката на мъглата с  единична цена 80 лв....и пълни, ама пълни глупости!
За Мичето Асенова....има ли смисъл да говорим ,наистина?!

За елемент на веселие в таз мракобесна материя-един поглед към „Маг Сибила”)))))))))))))))Потрес!!!Тя е като директно излязла от манежа на цирк в латиноамерикански сериал,закъсал с бюджета.Самата леля маг вероятно не закъсва с него,защото каквото и да се каже,в какъвто и безумен вид да е тя самата,желаещи да научат от нея съдбините си винаги ще има, но ако някой я взема насериозно,това е притеснително.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 19:19 от ryannn

# 175
Преди време бях писала,но за тези които са нови мога да споделя:
 Ани от Пловдив, леля Искра, Карла, Ники Узунов  и mr.Morisson- имала съм разговор с тях или по телефона или по Skype.
Познаваемост : абсолютна нула

# 176
Ryannn,  както винаги- блестящ стил, хумор /малко горчив май / Wear Umbrella/ и информация за всички нас!!!   redecorationБлагодаря!! Flowers Rose
Момичета, бях питала, но може никой да няма информация... Ако все пак някой знае за степента на познаваемост на онова младо момиче от Русе- Вера-  дето контактува и с отвъдното, и ясновидка била... newsm78, нека сподели...
Видях, че и нея я има в цитираната книга...  Shocked

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 20:03 от akuma

# 177
Някой да е чувал нещо за Малина Николова от Пловдив?Да е ходил при нея?Нещо да сподели...

# 178

Цитат
Цитат
Цитат
Момичета, бях питала, но може никой да няма информация... Ако все пак някой знае за степента на познаваемост на онова младо момиче от Русе- Вера-  дето контактува и с отвъдното, и ясновидка била... newsm78, нека сподели...
Видях, че и нея я има в цитираната книга...  Shocked

ако става въпрос за момичето със скайп име dark satan или dark angel, не помага, колкото и да й се молиш по скайп, доколкото чух не е искала дарбата си, иска си нормален живот, в България има още 2 жени, говорещи с мъртвите, едната е близо до Враца, а другата до Павликени, взимат по 10лв през    седмицата и по 15лв събота и неделя и работят със снимки на починалите и двете

# 179
  • В Балкана
ryannn   bouquet

Изброените от мен и така цветущо описани от теб е ясно, че са мъгловидки!
Едва няколко от присъстващите в книгата, които се броят на пръстите на едната ми ръка, предизвикаха положителен интерес. Другите - не са ми познати, но подозирам, че нищо не става и от тях, за жалост.

Онези с дарбата, които знаят и могат, не присъстват силно в интернет пространството, нито в разни съмнителни вестници.. И който трябва, стига до тях.

Аз пък давам една ръка за тарото и за кафето. В тях има много повече истина, отколкото в приказките на някоя съмнителна, но положителна леля, от някъде си.
И двете са просто инструмент, за проявление на информация, която е вътре във вас. Важното е този, който я разчита, да може да чете правилно и да има нужната интуиция.

Общи условия

Активация на акаунт