Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 378
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Онези с дарбата, които знаят и могат, не присъстват силно в интернет пространството, нито в разни съмнителни вестници.. И който трябва, стига до тях.

И аз това си мисля, че тези, които имат дарба и имат много клиенти , са проверени с времето и ги няма изобщо в общественото пространство. Затова да споделяме повече е най-добре за всички.

# 181
Момичета, при някоя станало ли е нещо от това което е казал Ники Узунов. При мен нещо се разминават нещата, уж стават пък не е това което трябва.

# 182
Момичета, при някоя станало ли е нещо от това което е казал Ники Узунов. При мен нещо се разминават нещата, уж стават пък не е това което трябва.

Аз имам срок от него уж до 15.05 да видим, мн се надиавам, че ще станат нещаТА.Пишете резултат.

# 183
И при мен така, развиват се точно в обратната посока.

# 184
  • София

По какъв начин сте контактували с него? Само по телефон или със снимки?

# 185
Изпратих снимки, отговори ми и след това по телефон.

# 186
Цитат
Момичета, бях питала, но може никой да няма информация... Ако все пак някой знае за степента на познаваемост на онова младо момиче от Русе- Вера-  дето контактува и с отвъдното, и ясновидка била... newsm78, нека сподели...
Видях, че и нея я има в цитираната книга...  Shocked
ако става въпрос за момичето със скайп име dark satan или dark angel, не помага, колкото и да й се молиш по скайп, доколкото чух не е искала дарбата си, иска си нормален живот, в България има още 2 жени, говорещи с мъртвите, едната е близо до Враца, а другата до Павликени, взимат по 10лв през    седмицата и по 15лв събота и неделя и работят със снимки на починалите и двете
Благодаря за отовора, mama na Sani! Не знам какъв е скайпа и, не съм контактувала, исках първо да събера информация за ясновидските и умения.  Името и е Вера Стоименова, питах Гугъл и ми излезе една реклама. Е, звучи добре  рекламата, а помня, че в онова предаване, в което участваше- "Ясновидци"- беше малко плашеща.Sunglasses Ако знаеш за ясновидските и способности нещо, ще съм ти благодарна! Hug
А иначе съм съгласна с мнението, че тези, които имат способности, не се рекламират в нета и медиите, просто от човек на човек. Добрите резултати са най-голямата реклама newsm26

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:59 от akuma

# 187

Само по телефона, аз по-нагоре съм споделила, че с леля Искра, Сирма и Ники ми казаха почти едно и също само периода се различаваше. Незнам дали ще се случи, но силно се надявам.

# 188
Здравейте, относно Ники Узунов доста момичета вече не влизат на които е познал. Бях ги помолила ако искат да пишат, но така са решили и май са прави до някъде с тези нападки. По напред за ваше успокоение и за мое има писано за него, че е познал.На мен ми е познавал на няколко въпроса, но най важния за мен се смениха събитията. Трябваше март месец, но не стана след това пак му писах, но вече със снимка и доста добре описа нещата и каза да не се отказвам и че понякога събитията се менят, така чакам май, юни юли. До сега с точност са били Ели Маринова и една Маг Ани тел. 0881 познаха абсолютно за април месец какво ще е положението. Казвал ми е да не мисля негативно защото и това допринасяло за забавяне на нещата.

# 189
Здравейте, относно Ники Узунов доста момичета вече не влизат на които е познал. Бях ги помолила ако искат да пишат, но така са решили и май са прави до някъде с тези нападки. По напред за ваше успокоение и за мое има писано за него, че е познал.На мен ми е познавал на няколко въпроса, но най важния за мен се смениха събитията. Трябваше март месец, но не стана след това пак му писах, но вече със снимка и доста добре описа нещата и каза да не се отказвам и че понякога събитията се менят, така чакам май, юни юли. До сега с точност са били Ели Маринова и една Маг Ани тел. 0881 познаха абсолютно за април месец какво ще е положението. Казвал ми е да не мисля негативно защото и това допринасяло за забавяне на нещата.
Здравейте, тази Ели Маринова по тел. ли гледа или как?

# 190
ами да по телефон 0,96ст на минута или 40,00лв по скай или лично като разговора бил около час и половина. До колкото знам, че е нумеролог и отделно карти таро.

# 191
  • София
Добрите резултати са най-голямата реклама newsm26

И аз за това апелирам - да споделяме такива мнения.

# 192
  • София

Само по телефона, аз по-нагоре съм споделила, че с леля Искра, Сирма и Ники ми казаха почти едно и също само периода се различаваше. Незнам дали ще се случи, но силно се надявам.

Кога чакаш резултати?

# 193
ами да по телефон 0,96ст на минута или 40,00лв по скай или лично като разговора бил около час и половина. До колкото знам, че е нумеролог и отделно карти таро.
Мене ме интересува, за здраве, на таро не може да се гледа за здраве. А някакви ниейни кординати имате ли?

# 194
като напишете Ели Маринова излиза сайт с карти таро и там точно има телефони, има и нормален телефон ако искаш да си запишеш час

Общи условия

Активация на акаунт