Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 459
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Сирма от Бургаско същата история...

Искам да питам: Сирма абсолютно нищо не стана или нещо сходно?

# 256
Предсказанието на Сирма беше първо за края на април,после стана май.Вече не съм се обаждала,защото сигурно ще каже юни.Знам,че ще кажете,че май не е минал,но аз мога да си преценя ситуацията и сама да осъзная,че няма как изведнъж нещата да се обърнат на 180 градуса.

# 257
Ако искате аз не ви и карам
какъв опит е това хора наречени хейтъри
нали ви чета темите
пише наистина всякакви глупости
ясновидката си има сайт пишете на нея.

# 258
  • София
Предсказанието на Сирма беше първо за края на април,после стана май.Вече не съм се обаждала,защото сигурно ще каже юни.Знам,че ще кажете,че май не е минал,но аз мога да си преценя ситуацията и сама да осъзная,че няма как изведнъж нещата да се обърнат на 180 градуса.

Знаеш ли наистина могат да се обърнат. Ако се сбъдне казаното от Сирма за май пиши. Аз много се интересувам от нейните предсказания  Simple Smile

# 259
Хайде,да не ни давате определения.Защо сме хейтъри?Защото не се втурнахме вкупом към въпросната ясновидка ли.Ние просто помолихме за повече информация,но вие не дадохте такава.Разбира се,не сте длъжна.Само че не виждам къде и как някой ви е нападнал или обидил.Обиждате вие.

# 260
GERBER,повярвай ми,няма друг,който да иска повече от мен нещата да се обърнат,но не виждам светлина в тунела.Дано да е така,както казваш.Ако изобщо се сбъдне казаното на някого,непременно ще уведомя аудиторията.И странното е,че почти всички,при които съм ходила,ми говорят повече за миналото.Само че аз него си го знам.

Знам,че в предните теми има добри отзиви за Пепа от Хаджи Димитър.Някой скоро да  я е посещавал???

# 261
Хейтър дремещ по цял ден в сайта аз просто искам да помогна а не да плюя като теб.Регистрирах се за да посетя други теми за здравето и тогава си попаднах на тази и реших да споделя.  Ясно ми е ,че всички дремете от сутрин до вечер докато отоци не получите така че сигурно вие си хвърляте прах в очите.. Това че има 10 теми за ясновидци говори колко прах са ви хвърляли ,не ви ли е жал за здравето ви тука рекорди поставяте
как може вие семейства нямате ли си да дремете по цял ден и че се заяждате.

Я,каква  светла, нехейтърска публикация:)))

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 19:37 от ryannn

# 262
аз не вярвам на срок, просто защото с нашето негативно мислене може да сменим събитието напред във времето. Има хора които не искат да дават срок, точно зареди това, че ще дойде едни момент и ще се каже той ме излъга. За Анелия Лечева съм си писала с доста хора и те са доволни, същото е и при Ники Узунов, само не знам за Емилия дали вече на някой е станало вече събитието предсказани от нея. Аз в интерес на истината им вярвам,доста добре описаха нещата без да им казвам абсолютно нищо, особено Емилия ми каза неща които само аз знам. Бях писала за Ники, че до сега никога не ме е подвеждал и винаги са ставали нещата така както е казвал, но с този последния въпрос нещо ми се изчерпва търпението, макар да ми е казвал да не се отказвам, само не мога за кажа нищо за Анелия, като характер ме описа едно към едно, но за бъдеще ще видим 2015г.

# 263

Сирма от Бургаско същата история...

Искам да питам: Сирма абсолютно нищо не стана или нещо сходно?

За жалост, наистина нищо.

# 264
Ако искате аз не ви и карам
ясновидката си има сайт пишете на нея.

Има си хас ясновидката да си няма сайт:)
Спокойно, разбрахме, че приканваш  да й пишем,макар че не ни караш:)))
То,добре че,както ти провидя са ни отекли само краката, че ако бяха и ръцете,как щяхме да й пишем...

# 265
поне да каже колко е тарифата сигурно 50,00лв

# 266
  • София
поне да каже колко е тарифата сигурно 50,00лв

25 lv

# 267
25 лева за какво?За омайно биле, дето връща избягали мъже? Joy

# 268
аз не вярвам на срок, просто защото с нашето негативно мислене може да сменим събитието напред във времето. Има хора които не искат да дават срок, точно зареди това, че ще дойде едни момент и ще се каже той ме излъга. За Анелия Лечева съм си писала с доста хора и те са доволни, същото е и при Ники Узунов, само не знам за Емилия дали вече на някой е станало вече събитието предсказани от нея. Аз в интерес на истината им вярвам,доста добре описаха нещата без да им казвам абсолютно нищо, особено Емилия ми каза неща които само аз знам. Бях писала за Ники, че до сега никога не ме е подвеждал и винаги са ставали нещата така както е казвал, но с този последния въпрос нещо ми се изчерпва търпението, макар да ми е казвал да не се отказвам, само не мога за кажа нищо за Анелия, като характер ме описа едно към едно, но за бъдеще ще видим 2015г.

Това че някой може да се ориентира в миналото или в настояща ситуация,да бъде добър в описванетона характери  е едно, но говорим конкретно в каква степен прогнозите му се сбъдват.
Ако ти "познае" проблема , да речем,човек, логично си казва-хм...вижда нещата към момента, би трябвало  да вижда и развоя им занапред в такъв случай,но когато реалните събития ,дълго след сроковете,които самият ясновидец е определил, без да поставя условия , нямат нищо общо с прогнозата/предсказанието и изобщо  не се сбъдват ..тогава?
Нали , в огромния брой от случаите,човек отива и плаща с оглед да узнае развитето занапред.

# 269
  • София
Някой  писал ри е на тази дама : Katia Kostadinova <kattiq@gmail.com>

Общи условия

Активация на акаунт