Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 443
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Може ли малко инфо за Цвети? Доволна ли си?

# 406
lindzi моля споделяй за тази Цвети - координати, впечатления, на какво гледа, тарифа...абе всичко, че да не те питаме постоянно нещо!!!

# 407
Ще споделя, но първо трябва да отида на консултацията Simple Smile, която е днес в 17:30 , после ще напиша всичко....

# 408
За да не чакате , да споделя, че часът се отменя остава за другата седмица, просто нямала възможност Sad ...... Ще споделя информация, когато мине срещата

# 409
  • В.Търново
Днес бях при Себиле от Шемшево,дано й пиша вярно името.Не се казва Севда.Ами...позна ми само за това как се чувствам в момента,какво мисля по даден въпрос.За другото даде като съвети по-скоро.На два-три пъти ми каза нещо като за Довиждане,нещо от рода "Всичко добро!" и не можах да я попитам за всичко,което ме интересуваше.Стоях вътре към 7мин.Не съм много доволна от това,че ме претупа на бързо,както и очаквах че ще стане.

# 410
Към lindzi
 Laughing   Представяш ли си да си е видяла името тук...Ако следващата седмица пак ти откаже  Thinking Naughty има нещо гнило!!!
Но наистина за пръв път чувам за такава жена. Любопитно ми е, но не знам дали ще я посетя.

# 411
Да обесня по-точно за тази жена... Научих за нея от обща приятелка, жената изглежда много любезна , но мисля, че по принцип не гледа, т.е. приема само от познати и т.н., не се занимава с това (може би за това е толкова трудно да си запазя час, опитвам се от преди 2 седмици), попитах за цената и тя ми отговори , че няма тарифа и изобщо да не се притеснявам за това. Моята приятелка каза, че била доста точна в предсказанията си и казвала дори лошите неща. За сега само това мога да кажа..... Simple Smile Wink

# 412
Да обесня по-точно за тази жена... Научих за нея от обща приятелка, жената изглежда много любезна , но мисля, че по принцип не гледа, т.е. приема само от познати и т.н., не се занимава с това (може би за това е толкова трудно да си запазя час, опитвам се от преди 2 седмици), попитах за цената и тя ми отговори , че няма тарифа и изобщо да не се притеснявам за това. Моята приятелка каза, че била доста точна в предсказанията си и казвала дори лошите неща. За сега само това мога да кажа..... Simple Smile Wink
Ако приема само чрез познати и нас, и нея ни чака  голям зор...

# 413
Мисля, че наистина не приема хора като другите Ясновидци, ако мога така да ги нарека. Даже като и звъннах първият път да си запазя час, беше много учудена и побързах да и кажа кой ме е изпратил при нея, за да не ми откаже.. Wink

# 414
Радвам се, че открих темата.
Мъжа ми има родово проклятие и търсим къде да го развалим.

# 415
  • плевен
Здравейте,вижте на какво попаднах: http://prodavalnik.com/sms-konsultirane-i6129397. Изкушавам се да прежаля 2.40лв но не знам на кого да изпратя newsm78

# 416
  • София
Здравейте момичета! Чета ви с голям интерес, за мое съжаление и аз не мога да се похваля със збъднали се прогнози от Ани и Ели Маринова. За Ели, само мога да кажа, че е добър психолог и нумеролог направи ми годишна прогноза за всеки месец. Бих искала да помоля за мейл на Ники Узунов, реших и аз да му пиша, големи проблеми ме налегнаха напоследък и искам, някакво адекватно отношение и съвет, че тези шарлатани които витаят напоследък навсякъде станаха ужасно безочливи. Ама да не ви оттегчавам, знам че всишки търсим точния човек, но уви. Извинявам се, ако го има мейла напред в темата нямам много време да търся, затова ще помоля на лични:))

# 417
И аз да споделя за Ники Узунов - преди около два месеца се свързах с него, първия срок беше април, до преди 2 седмици бе май - а днес ми каза, че бил сбъркал в прогнозата си не за срока, а като цяло...не знам, вече с толкова хора говорих, че започвам да си мисля, че се обърках още повече от преди...пожелавам на всички успех, не от хубаво се свързваме с такива хора и дано всички успеем в това, което търсим;)

# 418
Здравейте момичета, искам да споделя нещо мн интресно с вас. Може да не е точно тука мястото, но ще ви го разкажа. Мой близък има проблеми и аз съм званяла по разни гледачи, колко дали  са познали още не мога да коментирам. Та, разбрахме за един отец от Пещера, казва се Димитър и работи в църквата "СВ. Димитър", който прави молитви и там са се случвали много чудеса. На молитвите трябва да се ходи поне 3 пъти, наистина имаше хора от цяла България, първо има обща молитва, която трае около 1.30мин. и след това индивигуална за всеки човек, която продължава от 20 го 40мин. взависимост от случая.Аз съм силно вярваща, този отец наистина има някаква дарба, общата молитва  е много силна, вибрацията, която се усеща в църквата също е мн силна.
Когато ние отидохме, моя близък беше мн зле, още след втпрата молитва той имаше значително подобрение. Сега ще ходим пак, понеже той явно има нужда от повече посещения. Всеки ден имаше различни хора от цяла България.
Ако някой от вас е чувал за него, може да сподели също впечатленията си.

# 419
Момичета,тъй като и аз като вас се лутам, да споделя какво се случи при мен!
И Ники Узунов и мистър Морисън или както там беше, ми предсказаха нещо,което е на път да се случи и за което аз бях 100% сигурна,че нещата не са така,както ми предричат,че ще стане!
Обаче по основният въпрос,касаещ връзки и взаимоотношения и последващи случки се разминават!
И аз сега,какво да мисля newsm78

Общи условия

Активация на акаунт