Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 485
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, дайте  e-maila на Ники Узунов. Аз съм говорила с него по тел., но не съм му пращала снимка. Още няма да акоментирам дали това, което ми каза е станало ще изчакам няколко дни и ще ви пиша.
Блгодаря!

# 421
Момичета,тъй като и аз като вас се лутам, да споделя какво се случи при мен!
И Ники Узунов и мистър Морисън или както там беше, ми предсказаха нещо,което е на път да се случи и за което аз бях 100% сигурна,че нещата не са така,както ми предричат,че ще стане!
Обаче по основният въпрос,касаещ връзки и взаимоотношения и последващи случки се разминават!
И аз сега,какво да мисля newsm78

И при мен е така и двамата ми дадоха различни отговори, като мистър морисън беше ми написал абсолютни глупости които няма нищо общо с реалността и това вече се потвърди, че е точно така.

# 422
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета, дайте  e-maila на Ники Узунов. Аз съм говорила с него по тел., но не съм му пращала снимка. Още няма да акоментирам дали това, което ми каза е станало ще изчакам няколко дни и ще ви пиша.
Блгодаря!

Мейла го има публикуван в страницата му.

# 423
Здравейте момичета!
Някой има ли вече впечатления от Генка от Коматево?

# 424
И аз да споделя за Ники Узунов - преди около два месеца се свързах с него, първия срок беше април, до преди 2 седмици бе май - а днес ми каза, че бил сбъркал в прогнозата си не за срока, а като цяло...не знам, вече с толкова хора говорих, че започвам да си мисля, че се обърках още повече от преди...пожелавам на всички успех, не от хубаво се свързваме с такива хора и дано всички успеем в това, което търсим;)

Както се казва, "добре дошла в клуба"! На теб поне Н.Узунов последователно във времето сменя версиите. А аз какво да кажа като ми дава 2 несъвместими и паралено развиващи се версии! Посочих му абсурдното разминаване, той каза, че не може и той да си го обясни, чувства се объркан...    

# 425
Някой да знае нещо по въпроса, че на празници не се ходило на гледачки?

# 426
  • София

Да, не се ходи.

# 427

Да, не се ходи.
Това за първи път го чувам. newsm78

# 428

Мдам, ако са църковни.Не и ако иде реч за Денят на Металурга и подобни.
Но огромната част  от операторките  са със широко отворени сърца и джобове за  посещения и дарения независимо  от деня.

# 429
  • София

Мдам, ако са църковни.Не и ако иде реч за Денят на Металурга и подобни.
Но огромната част  от операторките  са със широко отворени сърца и джобове за  посещения и дарения независимо  от деня.

Joy Joy Joy

# 430
здравейте,вчера се свързах с искра и тя с доста лош тон ми каза че не гледала по телефона вече,дори не ме остави да я попитам кога е удобно да се видим.някой скоро говорил ли е с нея?

# 431
Здравейте,момичета.бях ви казала,че ще ви пиша,щом посетя Пепа от Хаджи Димитър.Имам чувство,че тя позна-каза ми,че няма да стане.Не съм жената на живота му.Жената на живота му вече си я познава.До края на годината ще са заедно.А догодина-сватба.аз не присъствам в живота му.Това е.После нищо повече не ми каза.Каза ми,че не съм доволна от заплатата си-няма такова нещо.За десет нощни дежурства получавам,колкото другите колеги за месец.Дори ме пита какво работя.Очаквах да ми предскаже и други неща.Разбрах,че казвала неща по дни.толкова добра била.Може,не казвам,че не е,но съм толкова тъжна.Много тъжна...

Чак не ми дойде на ум да я питам утре дали ще си взема изпита.

Казах и,че съм решила да се подложа на хипноза,за да го забравя и тя ми отговори,че това е много хубаво от моя страна.

На всички ви хубава вечер.Аз отивам да си изплача очите.

# 432
Здравей, ancholina! Simple Smile
Защо реши, че каквото е казала тази Пепа, е абсолютната истина??? doh Може и да е вярно , разбира се- че не си жената на живота му, но не защото ти го казва някаква Пепа, а защото ти така виждаш или чувстваш нещата. Но докато ти самата не си убедена в това, моля те, не вярвай на Пепа или която и да е друга подобна операторка!!! не ти го казвам, за да ти говоря бодряшки, само това - недей си мисли негативни неща само заради казаното от Пепа- та!!!
Послушай своите усещания ,своята интуиция, и логиката, разбира се!!
Със същата сила това важи и за положителните прогнози между другото!
А за хипнозата- не те съветвам, това е много сериозно нещо и в България не са много хората, които го практикуват. говоря за истински хипнотерапевти, не шарлатани. не посягай към хипноза без да ти я препоръча специалист- като казвам специалист, имам предвид психолог или специалист от тази сфера. search
Успех ти желая, поплачи си, ако ти е тъжно, но не се отчайвай само заради приказките на Пепа-та!!! Hug newsm76  

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 23:17 от akuma

# 433
Благодаря ти,akuma.Много мило от твоя страна.Но хората,които чакаха при нея,казаха,че е много добра.Давала им прогнози,като им предсказвала какво ще им се случи ден за ден.

# 434
Благодаря ти,akuma.Много мило от твоя страна.Но хората,които чакаха при нея,казаха,че е много добра.Давала им прогнози,като им предсказвала какво ще им се случи ден за ден.

Аncholina, хората, които чакаха пред вратата на Боряна Тотева, също много убедено твърдяха, че тя е изключителна и си разбира от работата. Е, цяла България разбра що за специалистка е. Чела съм и негативни мнения за Пепа в този форум. Ти също казваш, че по въпроса за заплатата ти не е познала и не е вярно, че си недоволна от заплащането. Така че и аз споделям мнението на Акума.

Общи условия

Активация на акаунт