Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 544
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,момичета.бях ви казала,че ще ви пиша,щом посетя Пепа от Хаджи Димитър.Имам чувство,че тя позна-каза ми,че няма да стане.Не съм жената на живота му.Жената на живота му вече си я познава.До края на годината ще са заедно.А догодина-сватба.аз не присъствам в живота му.Това е.После нищо повече не ми каза.Каза ми,че не съм доволна от заплатата си-няма такова нещо.За десет нощни дежурства получавам,колкото другите колеги за месец.Дори ме пита какво работя.Очаквах да ми предскаже и други неща.Разбрах,че казвала неща по дни.толкова добра била.Може,не казвам,че не е,но съм толкова тъжна.Много тъжна...

Чак не ми дойде на ум да я питам утре дали ще си взема изпита.

Казах и,че съм решила да се подложа на хипноза,за да го забравя и тя ми отговори,че това е много хубаво от моя страна.

На всички ви хубава вечер.Аз отивам да си изплача очите.

Понеже се мъчиш и ти е тежко,ако те успокоява,абсолютно нищо от това,което Пепа съзря във виденията си  за мен,не се пренесе в реалността.
При други 2ма души-същата "успеваемост".
Така че,каквито и да ги говори тя и чакащите в хола  й,много вероятно е и за любовта да ти е "познала" точно  колкото и за работата-т.е. обичайното николко.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 17:22 от ryannn

# 436

[/quote]

Понеже се мъчиш и ти е тежко,ако те успокоява,абсолютно нищо от това,което Пепа съзря във виденията си  за мен,не се пренесе в реалността.
При други 2ма души-същата "успеваемост".
Така че,каквито и да ги говори тя и чакащите в хола  й,много вероятно е и за любовта да ти е "познала" точно  колкото и за работата-т.е. обичайното николко.
[/quote]

Благодаря,ryann.Аз очаквах да ми каже и други неща за живота ми,но тя се закачи за него и половин час ми говори само за това.Давам веднага пример за това,което исках да чуя-имам болна баба,която е на легло и изобщо не я спомена.А и аз вече бях толкова разстроена,че не я и попитах.Каза ми,че около мен има жена,която има проблем с високо кръвно и ако си пие лекарствата ще е ОК.Това е майка ми,разбира се.Но проблемът е,че вече дори като си взема лекарствата,не е добре.Каза ми,че имам проблеми с щитовидната жлеза и хормонът ми не е в ред.Само че на мен и двата ми хормона са бетон.А и аз се чувствам перфектно.И съм щяла да сваля четири килограма без усилия.Не съм съгласна и с това,защото аз свалям килограми с огромно усилие.Това бяха всичките и предсказания.И после започна да говори за него...

# 437
По повод на това, което пишеш, ancholina, а и други са споделяли подобни ситуации Thinking
Не ви ли се струва, че някои прогностички като че ли се опитват да се утвърдят в окултното пространство, като говорят силно негативни неща на хората? newsm78
Има и други такива примери- не помня, споделяли са хора, не мога да се сетя сега- за такива,ь които се държат лошо и казват основно негативни неща, като че ли ги търсят. #Crazy

# 438
Но защо,какво ги топли,като ми казват лоши неща.А може би наистина е така.Ето днес вече се видяхме и той поиска да се видим,но как да приема,като знам,че няма да е с добри последици за мен.И тя така видя ситуацията.Каза,че няма да чуя това,което искам.Защо да си причинявам болка с тази среща.

# 439
Но защо,какво ги топли,като ми казват лоши неща.А може би наистина е така.Ето днес вече се видяхме и той поиска да се видим,но как да приема,като знам,че няма да е с добри последици за мен.И тя така видя ситуацията.Каза,че няма да чуя това,което искам.Защо да си причинявам болка с тази среща.

Не се зомбирай с бръщолевенето на поредната квартална леля!Пепа си стои пльосната на леглото отсреща, докато синът й си играе на компютъра в същата стая и ти дрънка какво щяло да стане!Казах ти-изобщо не става!Сама си се убедила колко МНОГО неща,които са ти интензивно важни, майсторката въобще не е "видяла", а други, които ти е надрънкала лично и отлично знаеш, че са пълни глупости и нямат нищо общо с истината.Дала си й поне 30 лв да си има да си харчи, не й плащай допълнителна цена с енергията и емоциите си,ползвай , все пак и логиката си -очевадно е че леля ти Пепа ,в случая, или която и да е, далеч не е надежден източник  на информация какво реално  ще се случи в живота ти като напуснеш имота й!Ходим да ги издържаме финансово от глупост и отчаяние и им напомпваме егото( те не са точни индивиди с образование,грамотност и смисъл в живота),но все пак-поне на моменти да се осъзнаваме и да не робуваме на глупащините, които дрънкат срещу пари!

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:16 от ryannn

# 440
Да,точно така беше-тя на едното легло,аз-на другото.И малкият и син си играеше на компютъра и стреляше по едни чудовища.

# 441
Да,точно така беше-тя на едното легло,аз-на другото.И малкият и син си играеше на компютъра и стреляше по едни чудовища.

Отлично знам как е!Не толерирам дрънкането на неистини и глупости ,затова и  ти казвам да не им робуваш и ти!
Леля врачка сега мята пържоли с твоите 30 лв, а ти се гърчиш,въпреки  че сама си чула от нея пълни глупости за хормоните си,за работата си и за не знам какво още!

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:13 от ryannn

# 442
Привет Момичета  bouquet
Отбивам се да споделя, че прогнозата, която ми направи Никола Узунов е факт (за него разбрах от вас). Пу-пу дано не ми е уроки Embarassed
Късмет на всички от мен  Peace

# 443
  • Истински се вижда само със сърцето.
Привет Момичета  bouquet
Отбивам се да споделя, че прогнозата, която ми направи Никола Узунов е факт (за него разбрах от вас). Пу-пу дано не ми е уроки Embarassed

Радвам се за теб Simple Smile, аз имам да чакам до септември за да разбера дали ще станат нещата както той ми каза.

# 444
Привет Момичета  bouquet
Браво, много се радвам! Аз ще чакам до август-септември и се надявам да се похваля със същото Simple Smile

# 445
Ancholina, много се възмутих от тази Пепа, след като прочетох какви ги е наговорила. За бога, това изглежда е една обикновена, простовата женица, решила да печели чрез шарлатании - въобще не й вярвай! Не съм ходила лично при нея, но написаното от теб е достатъчно, за да си направи човек изводи за "дарбата" й!
Ако се откажеш от среща с приятеля си заради нейните думи, това означава, че просто й позволяваш да ръководи съдбата ти! Такъв тип врачки според мен искат да урочасат хората, а не да им помогнат, може да го правят несъзнателно, но е факт, че не помагат, а объркват и потискат още повече дошлите при тях. Напълно съм съгласна с ryannn, че въобще не трябва да се подвеждаш по нейните бръщолевения.
Ти питаш, какво я топли, като говори лоши неща. Много даже я топли - защото ако е енергиен вампир, тя се зарежда точно като говори лоши работи и разстройва хората. Дори и да предположим,че въпросната Пепа не е такъв вампир, а една добра жена, многото непознати от нея неща дават основание да не й вярваш за нищо!Виждай се спокойно с твоя приятел и не позволявай на разни Пепи да те сугестират!

# 446
момичета, а какво стана с врачката от кв. Коматево в Пловдив? Някой може ли да ми прати координати! Макар, че тя щом не гледа масово, какво да и обяснявам...Амиии, изнамерих те в един форум. Не че не мога да го кажа, но може да ми откаже.

# 447
Благодаря,Levitan.Да,въпреки всичко реших,че е по-добре да се видим и да обсъдим нещата.Дори и да ме отреже,поне ще знам със сигурност.

Иначе за пепа-абе уж изглежда интелигентна млада жена.Имаше много хора,които чакаха.И аз си направих извод,че са много доволни от нея.

Като се видя с него,ще ви кажа непременно дали е познала или не.

# 448
Благодаря,Levitan.Да,въпреки всичко реших,че е по-добре да се видим и да обсъдим нещата.Дори и да ме отреже,поне ще знам със сигурност.

Иначе за пепа-абе уж изглежда интелигентна млада жена.Имаше много хора,които чакаха.И аз си направих извод,че са много доволни от нея.

Като се видя с него,ще ви кажа непременно дали е познала или не.

Ти вече знаеш за колко базисни неща ни най-малко не е познала- и то не за бъдещето, което така или иначе , в 99 % от случаите, е точно толкова неизвестно за тях, колкото и за нас, а за обстоятелства , които са абсолютен факт към момента!Поне тях да виждаше!Та е ясно колко струват прогнозите й( не говоря за 30те лв фиксирана такса "врачка")
Ако мога да си позволя съвет-просто се дръж нормално и добронамерено с човека,който е в сърцето ти-той е важен за теб, не  тези в Пепиния  хол.Човек,като тръгне добре подкован  със страх , ужас и гадни очаквания за отхвърляне, скарване и провал, продадени му  от ведра  леля врачка, то какъв ли ще е резултатът?!И най-очевадни глупотевини да дрънкат врачките,което те  така или иначе системно правят,холът им винаги ще е пълен и това  никак не е свидетелство за дарбата им, а за психологията на клиентелата им.
Успех!

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 20:20 от ryannn

# 449
Здравейте момичета!От известно време не съм писала в темата,за съжаление..но..Simple Smile ви четях..Така много се писа за Анелия Лечева,моето мнение за нея си остава добро.Първо,че от хороскопа, който си правих миналата година при нея  (декември месец)  до днешна дата,всичко си позна жената.Не знам за по-нататък дали ще се сбъднат и случат нещата,но до този момент,това за което ми е казала,че предстой се случи горе -долу в периодите, които беше споменала.И дано се случат.  Praynig Praynig Praynig Благодарение на вас се свързах(писах емайл и на Ники Узунов)-той ми даде срок до юни месец-и мога да кажа,че позна.Ани ми беше дала срок също за през юни месец!Става дума за пътуване в чужбина! Не знам аз понякога си мисля,че в крайна сметка,дори и в  астрологията-(макар и точна наука) също може да не се познае нещо!Съдбата си е съдба и всеки сам си я кове,сам избира пътя които да извърви и т,н.В този ред на мисли,според мен астрологията ни дава някакъв ориентир какво ни предстой,но дали ние ще изберем правилния път,човек или знак от съдбата си зависи от нас.Не мисля, че някой е способен на 100% да предскаже бъдещето на човек! Макар,че ако зависи от мен искам да знам всичко с детайли  Laughing Laughing Laughing Laughing ама... няма как Simple Smile) Пожелавам Ви успех,късмет и много здраве!Мисля,че това е най-важното!Нека на всеки да му се случи това за което мечтае и желае! Хубав ден! Peace  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт