Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 580
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Ето от мен една статия за шашмата наречена ясновидство.
http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=3144
На колко такива измамнички пълним гушите с изкараните ни с труд пари.
Като се замисля проблема е не само финансовата, а по- скоро психологическата страна на въпроса.
Тези шарлатанки ме карат да се пържа вече три години на един огън. И всяка следваща ми казва нещо различно.

# 451
Ето от мен една статия за шашмата наречена ясновидство.
http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=3144
На колко такива измамнички пълним гушите с изкараните ни с труд пари.
Като се замисля проблема е не само финансовата, а по- скоро психологическата страна на въпроса.
Тези шарлатанки ме карат да се пържа вече три години на един огън. И всяка следваща ми казва нещо различно.

Да за съжаление е така, всеки различно казва! И се получава един омагьосан кръг-пилеене на пари и време..Не че няма и хора които познават,но все пак много от тях знайни и незнайни го превърнаха в печалбарщина.

# 452
Ryannn ,моля да си изчистиш кутията Simple Smile

# 453
  • и тук и там :)
Някой ходил ли е при гледачка Ани от Ст.Загора?!   

# 454
  • София
Привет Момичета  bouquet
Отбивам се да споделя, че прогнозата, която ми направи Никола Узунов е факт (за него разбрах от вас). Пу-пу дано не ми е уроки Embarassed
Късмет на всички от мен  Peace

Радвам се за теб Simple Smile, аз имам да чакам до септември за да разбера дали ще станат нещата както той ми каза.

И аз имам да почакам, но ще пиша. Simple Smile

# 455
Момичета, препоръчайте ходжа или гледачка в Стара Загора и наблизо.

# 456
Здравейте,
някой чувал ли е за ясновидец, който приема в Овча Купел? Казва се Димитър. Нищо повече не знам за него, а много искам да намеря негови координати...

# 457
  • София
Здравейте,
някой чувал ли е за ясновидец, който приема в Овча Купел? Казва се Димитър. Нищо повече не знам за него, а много искам да намеря негови координати...

i az iskam, poneje mi e blizo.

# 458
  • В.Търново
http://invitrobg.com/%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE … D1%85%D0%BE%D0%B2

Знаете ли нещо за този човек-Илийчо Тихов от Плевен.Препоръча ми го една колежка.Преди една,две години е ходила при него и е мн.доволна,познал е доста неща и е предсказал доста.Но не знам нищо повече за него.Имал такса тогава от 30лв.В сряда имам ходене до Плевен и в понеделник трябва да го потърся,ако реша да ходя при него,защото е със записване.Някой,ако знае нещо за него да пише.Моля!

# 459
Здравейте,някой може ли да даде отзиви и телефон на Себахат от Пловдив?

# 460
Здравейте момичета!

Не съм писала тук от много, много време- някои от вас знаят защо Wink

Не мисля да влизам отново активно в темата, споделям мнения за хората при които съм била и ако това ще е от помощ на някои от вас- ще се радвам.

Мариела от Пловдив- позна за пореден път как ще се развият отношенията с конкретния човек- нищо за бъдеще не позна обаче от общите прогнози. За здраве е много добра. Определям я като човек- скенер.
Пиналски ми позна с смс.
Карла позна няколко дребни неща, но окончателното развитие беше пълна измислица- и като срокове и като събития
Искра даде 2 взаимоизключващи се прогнози- съответно в единия от пътите позна Laughing...Може би има смисъл жената да се посети лично, което аз не съм правила.
Ники Узунов ми каза нещо...като описа една ситуация, през която преминавам сега с един човек, но той ми я беше описал, когато го питах преди време за друг човек. Предполагам, че той е видял развитие в моя живот, видял е някаква събитийност... както го описа- така ми се случва, но просто с друг човек.
За Ани Лечева мога да кажа същото почти, макар, че аз при нея съм си правила много прогнози за много неща. Познава ми и срокове и събития (ето беше ми казала, че ще излизам края на май в чужбина, аз не вярвах- а то взе че стана) Нещата, които ми е казала като събития относно лични отношения се случват до сега, но просто с друг човек, а не с този с когото очаквах аз преди месеци... За хорарни въпроси ми е познавала  ит.н
Емилия много съм доволна от картите й и както ги тълкува. Излизат нещата доста ясно, явно и категорично. Познавала ми е и на майка ми е хвърляла карти и на нея е познавала.
Ивелина Христова колкото и много да я упрекват и да се усъмняват в нея- винаги ми е познавала. Последният смс, който й писах беше преди месеци, бях почти сигурна, че нещо ще се случи, тя каза, че няма да се случи до пролетта на тази година. Не й повярвах, но така стана.

Консултирала съм се астрологично освен с Ани от Пловдив и с Галя от Варна и с А. Вотей. Доволна съм от Галя- годишният й хороскоп върви много точно, Вотей е прекрасна, очарована съм от нея- тя ми правеше по- глобални прогнози за години напред...но да ви кажа уникалното, което беше за мен в консултацията с нея...беше кармичната част на астрологията, разговорите за миналите ми животи и семейството ми- това ми даде обяснения за много неща, които се случват в настоящето.

Сори за дългия пост, но може би ще е полезен на някои. Успех момичета! Peace  bouquet

# 461
Благодаря, че сподели!
Аз искам да ви попитам точен ли е Ники Узунов в сроковете, които ви определя или нещата се случват преди/ след неговите дати?
Много ще съм благодарна ако споделите!

# 462
Благодаря, че сподели!
Аз искам да ви попитам точен ли е Ники Узунов в сроковете, които ви определя или нещата се случват преди/ след неговите дати?
Много ще съм благодарна ако споделите!

при мен се сменят сроковете, но е категоричен че ще стане. В четвъртък получих негов отговор и пак ми каза не се отказвай.

# 463
и при мен..

# 464
аз и преди съм писала, важното е да стане, то със срок почти никой не познава.

Общи условия

Активация на акаунт