Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 234
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, чували ли сте , че с карти таро не е хубаво да се гледа за здраве?

# 136
На мене даже са ми го казвали, че с Таро не може да се гледа за здраве.

# 137
Значи правилно са ми каали, благодаря Simple Smile

# 138
  • София
Аз не вярвам на карти и кафе. За картите Таро, трябва много добре да умееш да ги тълуваш и тогава наистина доста неща се познават.
Не врявам на карти и кафе, защото, ако гледачката не умее правилно да разтълкува нещата......оставаш разочарован. На кафето ако гледа както е дадено в интернет, просто забравете....Освен това много голямо влияние оказва в какво насорение си, съсредоточен ли си за това, което те интересува или мислите са ти разхвърляни.....Има гледачки на кафе, които обръщат чашата ти, а знам, че е хубаво ти сам да си обърнеш чашата и да си намислиш нещо. Също така са ми казвали, че е хубаво кафето да се пие на глътки, а не на екс и пак да си мислиш за твоите въпроси, коити те вълнуват. Гледачките на кафе много обичат да разпитват и по този начин ти ги наътстваш в ситуацията, а не трябв ада е така.
Има една съседка, която преди години ми е гледала на кафе. И тя много обичаше да ме разпитва и така налучкваше какво да каже. Тогава виждаше много ясно фигурите и ги тълуваше. Но откакто една сутрин ми сипа кафе и вътре имаше хлебарка..........уууууу, намерих причина и си тръгнах много бързо. От тогава не съм ходила.

# 139
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала.
Искам да споделя нещо за Карла, поне да се посмеем заедно.
Спомняте си, че миналата година ви споделих за консултацята си с нея по Скаипи за това, че нищо не позна. Най-интересното е, че ми каза за тази година, че м. март  ще имам много сериозно запознанство с мъж и до края на м април ще забременея. Остнах много учудена, защото съм почти на 55 години, климактериума доста ме тресе и от 2-3 години нямам цикъл, а тя каза: "Няма значение, сега медицината е тлкова напреднала, ти ще забременееш по някакъв начин / забележете: по някакъв начин!!! /. Ти ще имаш дете от този мъж!"
Дрън-дрън, пълни глупости!!! Нито мъжа се появи в живота ми, а за забраменяване не може и да се говори!
Коментарът оставям на вас, аз нямам думи!!!
Хубава вечер на всички!

Албена , с артистичен псевдоним „Карла” е такова безумно недоразумение!
Никак не се учудвам,че е „предсказала” на дама на 55 г,че я очаква  зачатие,граничещо по чудност и размах с „непорочното”!
На мен също ми надрънка  абсолютни   врели некипели от раздел „безбрежна глупост и простота”, от които разбира се не сбъдна ни едно дори единствено.
Особена впечатляваща с финеса и коректността си беше  ,пък  когато взе пари за „консултация”,която,въпреки заплащането и уговореният  час, изобщо не се яви да проведе-а,както стана ясно-то и да я беше провела ,”предсказанията” й нямат ни най-лек допир с реалността, но разбира се е  твърде нагло да прибираш пари за услуга, която не предоставяш-за краткост и точност , тук на място са две думи-измама и кражба.
Беше особено чудесна,когато ми споделяше как, когато тя( както,впрочем, немалко от другите феномен-операторки) идвала в този форум да чете ( а,със сигурност и сама да хвали себе си) внимателно  оглеждала кой дръзвал да пише лоши неща за нея и люто се закани как  тя имала начини хубаво да ги подреди  тези  „злословници”по нейни си методи.Умилително  наистина!Прекрасна е!

След нея пък тук избухна  звездата на Ани от Пловдив.От нейните прогнози,произведени след гледане в монитора и  размятане на тесте   карти и които , подчертавам,касаеха конкретни събития, също абсолютно  нищичко не се сбъдна.
Тук , с неудържима жар, страст и безпочвеност, тя бе хвалена и бранена до кръв и леки телесни повреди ,преди името й заслужено  да се присъедини към това на Албена/Карла в пантеона на забравените,но ми е интересно-много  хора писаха как им е предрекла случки за февруари и март.
Интригуващо би  било ,днес,с майска дата, да се види какво е станало…

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 22:27 от ryannn

# 140
Здравейте, моля за отзиви за Ангел от Дианабад.

А Карла дори за настоящето ви ли не беше точна?

# 141
  • Sofia
Привет момичета, с риск да бъда оборена, оплюта и прочее низши страсти, ще дам отново моя положителен глас за Ани-Плавдив. При мен, както няколко пъти вече писах нещата са процес който се разви и е на път да приключи, точно така както тя разчете. Относно сроковете, в които повечето от вас са се вкопчили така страстно, моите дори се развиха предсрочно и отново подчертавам според казаното от Ани. Силно вярвам и се надявам, че не съм единствената тук с това мнение за тази според мен много коректна, откровена и безпристрастна жена, но поради ясни причини не смеете да споделите. Благодаря на Господ всеки ден, че беше така благосклонен към мен и цялото ми семейство. Пожелавам здраве и трезва мисъл на всички Ви. Мир Вам!  Praynig

# 142
Не, Кендигърл, не си единствената с положително мнение, от казаното от Ани и последващите развития. При мен се случи така, като каза тя и в посочените срокове и съм го споделила. Но някои предпочитат да натрапват отрицателното си мнение и опит с нея, което все пак не е статистика.   bouquet

# 143
Никой ли няма впечатления от Ангел!?

# 144
Не, Кендигърл, не си единствената с положително мнение, от казаното от Ани и последващите развития. При мен се случи така, като каза тя и в посочените срокове и съм го споделила. Но някои предпочитат да натрапват отрицателното си мнение и опит с нея, което все пак не е статистика.   bouquet
Това е форум и тук споделяме. Защо смяташ, че мнение различно от твоето е натрапено, а не споделено.

# 145
  • Sofia
Не, Кендигърл, не си единствената с положително мнение, от казаното от Ани и последващите развития. При мен се случи така, като каза тя и в посочените срокове и съм го споделила. Но някои предпочитат да натрапват отрицателното си мнение и опит с нея, което все пак не е статистика.   bouquet
Това е форум и тук споделяме. Защо смяташ, че мнение различно от твоето е натрапено, а не споделено.

Моля, да не ЗАПОЧВАМЕ абсолютно безсмислени и безпочвени спорове наново!  Peace
Нека, наистина всеки да споделя само мнение - без определения и коментари, просто няма смисъл.

# 146

Ами, защото ако се върнеш доста страници назад ще разбереш именно кое мнение се натрапва нарочно.

# 147
Аз също мога да споделя само положителни впечатления от Анелия от Пловдив. Събитията в живота ми от октомври миналата година до сега, както хубавите, така и лошите, се случват в съответствие с нейните прогнози. Даже и в сроковете е точна при мен. Имам прогнози от нея за още 1,5 година напред, така че ще мога да проверя и по-дългосрочно дали за мен тя е гадателя, на когото мога да разчитам.  

# 148
Ето ме и мене отново! След дълги запитвания, колкото и малко отговори да получих за Ани от Дружба, най-накрая се реших да изхарча 30 лева и да я посетя! Сега в събота имам час при нея! После ще споделя! Палци стиснати!!!!!  Wink

# 149
  • София
Ето ме и мене отново! След дълги запитвания, колкото и малко отговори да получих за Ани от Дружба, най-накрая се реших да изхарча 30 лева и да я посетя! Сега в събота имам час при нея! После ще споделя! Палци стиснати!!!!!  Wink

Моля те бъди изчерпателна. И на мен ми е интересно. По принцип записваш ли си какво ти казват?

Общи условия

Активация на акаунт