Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 320
  • 722
  •   3
Отговори
# 150
Ето ме и мене отново! След дълги запитвания, колкото и малко отговори да получих за Ани от Дружба, най-накрая се реших да изхарча 30 лева и да я посетя! Сега в събота имам час при нея! После ще споделя! Палци стиснати!!!!!  Wink

Моля те бъди изчерпателна. И на мен ми е интересно. По принцип записваш ли си какво ти казват?

За да не се разкарвате напразно до нея, имайте предвид, че по нейни собствени думи, не получавала  точна информация, ако отидете в момент,такъв че да били минали по-малко от 40 дни преди  или след ваш  рожден ден или  40 дни преди или след рожден ден на майка ви или баща ви.
Аз се разкарах напразно( а тя е на един  хвърлей от летището) и  ми каза-е, че вие не го ли знаехте това условие?

# 151
Gerber, не си записвам, когато ми гледат, но ще трябва да започна!
Ryannn, май ще си окаже напразно ходенето ми до там! Аз съм родена на 1 Май, т.е. само няколко дни след рож. ми ден е! Sad Днес говорих по телефона с нея, записа ми час, сега за събота, само ми обясни къде живее, не ми каза за тези ограничения с датата! Cry

# 152
Gerber, не си записвам, когато ми гледат, но ще трябва да започна!
Ryannn, май ще си окаже напразно ходенето ми до там! Аз съм родена на 1 Май, т.е. само няколко дни след рож. ми ден е! Sad Днес говорих по телефона с нея, записа ми час, сега за събота, само ми обясни къде живее, не ми каза за тези ограничения с датата! Cry

Да, на мен също ни дума не ми каза по този супер основен въпрос.Отидох при нея в напълно непознатата ми  Дружба 1 и тя започна:отговаря само на конкретно зададени въпроси-не  дава сама  информация.Каза ми-"аз не съм врачка".Почнах да я питам -тя  дава някакви отговори,но тъй като, след пръснати неизмеримо много  пари , време и нерви по такива  места,вече се опитвам  да правя някаква проверка в момента, докато още съм там, доколко е достоверна информацията, поисках от нея да уточнява определени неща, за които мн добре знам как стоят :например-тя ми говори за еди кой си какво  бил направил, аз съответно я питам-този човек, за който казвате тези неща, според Вашия източник на информация—примерно  има ли брат или сестра,  или да кажем-моля, кажете ми кога се е случило един кое си събитие, за което тя говори (и  за което аз знам кога е станало)...за да имам идея мога ли да вярвам на това, което твърди, понеже  от някои от нещата буквално зависи дали ще мога да дишам-и тя започна да връща съвсем невярна информация. Казах й го и тя тогава отвърна-еми...ако  не са минали 40 дни от Вашия р.ден  или  той предстои до 40 дни  или е така за майка Ви или баща Ви-нищо не мога да Ви кажа.Питах я-е, хубава работа, защо чак сега ми го казвате , след като от това зависи дали изобщо можем да проведем разговора?Отговорът:смятах, че сте наясно с този факт!( Не стана известно защо  смята така).
Така че, тя самата казва, че може да отговаря единствено, ако е спазено  това базисно условие,макар че по телефона , при записване на час, не ме предупреди.
Сега се сещам, че всъщност, още като седнеш на бюрото пред нея, тя иска да кажеш името си ( както и имената на родителите си) + рождената си дата, така че, ако може да брои до 40,веднага вижда дали си в  „подходящ”  от нейна  гледна точка, период.Странно защо ми го каза, чак когато поясних,че нещата, които казва не са така.
Надявам се в „правилен”  момент да е точна!

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 16:18 от ryannn

# 153
..........., ако отидете в момент,такъв че да били минали по-малко от 40 дни преди  или след ваш  рожден ден или  40 дни преди или след рожден ден на майка ви или баща ви.
Аз се разкарах напразно( а тя е на един  хвърлей от летището) и  ми каза-е, че вие не го ли знаехте това условие?
Е вече ще знаем  Mr. Green

# 154
..........., ако отидете в момент,такъв че да били минали по-малко от 40 дни преди  или след ваш  рожден ден или  40 дни преди или след рожден ден на майка ви или баща ви.
Аз се разкарах напразно( а тя е на един  хвърлей от летището) и  ми каза-е, че вие не го ли знаехте това условие?
а това едновременно ли трябва да е изпълнено?  newsm78 моментът да е едновременно 40 дни преди или след наш рожден ден, както и на родителите ви - ако е едновременно, ако трите рожденни дни са сравнително на равни възможни най-големи разстояния през годината, ще се окаже, че има много малко дни, които да "стават"

# 155
..........., ако отидете в момент,такъв че да били минали по-малко от 40 дни преди  или след ваш  рожден ден или  40 дни преди или след рожден ден на майка ви или баща ви.
а това едновременно ли трябва да е изпълнено?  newsm78 моментът да е едновременно 40 дни преди или след наш рожден ден, както и на родителите ви - ако е едновременно, ако трите рожденни дни са сравнително на равни възможни най-големи разстояния през годината, ще се окаже, че има много малко дни, които да "стават"

На мен ми каза, че  , за да е уж правдоподбна информацията  , трябва да се озовеш при нея  в момент, в който нито твоя, нито рождените дни на създателите ти  не са в близост от 40 дни в миналото или бъдещето.
Така или иначе,след като вече почти всички сме добили преки впечатления от обсъжданите досега майстори,вероятно  немалко от тук пишещите ще минат и през тази жена,та ще е  интересно да споделят дали и при тях е поставила така условието или не при всички случаи е  същото, а и въобще впечатленията си.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 17:50 от ryannn

# 156
Опитвайки се да намеря по-вече инфо за тази Тони от Асеновград, попаднах на положителен отзив за някакъв Божидар от Асеновград и Тони, но от София...темата си е доста архивна.
Някой успя ли да си състави мнение за Тони от Асеновград, а за този Божидар чували ли сте?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GZDQZhoNJdg … ct=clnk&gl=bg

# 157
Опитвайки се да намеря по-вече инфо за тази Тони от Асеновград, попаднах на положителен отзив за някакъв Божидар от Асеновград и Тони, но от София...темата си е доста архивна.
Някой успя ли да си състави мнение за Тони от Асеновград, а за този Божидар чували ли сте?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GZDQZhoNJdg … ct=clnk&gl=bg

Мои познати скоро се канят да пътуват до Асеновград и се надявам да мога да дам инфо от първа ръка за тази  Тони.
А, за Тони от СОфия-даденият в темата от линка  телефон-0895649155 ,за жалост,не е верен.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 20:18 от ryannn

# 158

ходила съм при тази Тони- 0%познаваемост, а ми е препоръчаха горещо. Който има излишни пари, може да се разходи.Хубавото е че няма да се натовари, само ще си изгуби някой и друг лев.

# 159

ходила съм при тази Тони- 0%познаваемост, а ми е препоръчаха горещо. Който има излишни пари, може да се разходи.Хубавото е че няма да се натовари, само ще си изгуби някой и друг лев.

Реално, не се сещам къде познаваемостта за бъдещи събития надскача кота нула, но все пак,за коя от двете операторки на име Тони говориш-тази от Младост с неверния телефон или тази от Асеновград?

# 160
  • София
Здравейте, моля за отзиви за Ангел от Дианабад.

А Карла дори за настоящето ви ли не беше точна?
На мен определено Карла не ми позна настоящето, а за бъдещето  - също. Аз съм писала преди, че непрекъснато повтаряше едно и също, може би очаквайки да й подам информация, подпитваше.......Не съм доволна!!! Беше загуба на време! Sad

# 161
Нека и аз се включа за Карла.С нея се чухме януари-тогава ми каза,че ще се получат нещата,но от мен зависи.Като се чухме март,беше убедена,че няма да стане.Това,което ми предсказа е:ще се запознаеш с мъж,който е 46-47-годишен,който ще е разведен или вдовец с две деца и това ще е мъжът на живота ти.Това ще стане пролетта.Само че аз съм на 31 и хич не си падам по чичковци и то с деца,при положение,че аз нямам свои и не съм разведена,нито вдовица.Бях шокирана от подобно предсказание...Няма да коментирам повече.

# 162
ryannn,  NaughtyПо повод нулевата познаваемост на бъдещето,  има цели три поредни хвалебствени публикации относно изключително точните прогнози на Анелия Лечева. За съжаление обаче при мен въпросната астроложка нямаше попадения нито за настояще, нито за бъдеще. Да не говорим, че следвайки мъдрите и насоки се оказах в доста трудна ситуация. Консултацията с нея категорично ми навреди.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:35 от kateto1980

# 163
# 164
  • В Балкана

Кои имена видях изброени:

- Жената скенер Боряна Тотева
- Победителката в първия сезон на “Ясновидци” - Ивелина Христова
- Момчето с магически умения Роберто Методиев
- Ямболската пророчица маг Сибила
- Зеви – шаманката, която гледа по снимка
- Мария Асенова – ясновидката която коригира съдби
- Контактьорът с отвъдното маг Марчело
- Мария Мъглова – ясновидката, която черпи информация от Космоса
 newsm78

Разбира се има и много други, които говорят разни неща. Само няколко ми направиха добро и силно впечатление.
Тази книга ми мирише на поръчкова реклама.
Чакам ryannn да се включи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт